Pavelpu27 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Tak jsem si řekl, že po dobrém to nepůjde. Holt bude muset nastoupit ostřejší režim a kromě denního rutinního cvičení přišel na řadu běh a zítra posilka. Schválně.
morepower Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Anela- to je zajímavý. Jak teda člověk pozná, že už nemá hlad? V podstatě triviální otázka, ale zásadní.
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Chápu že se to chce nepřežírat, ale co už chlap na tom světě v našem věku má za radosti. Kromě holinek.
DavidLC Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Chápu že se to chce nepřežírat, ale co už chlap na tom světě v našem věku má za radosti. Kromě holinek.Freevideo a troch rumu.... :-)
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Kurňa, na to Freevideo jsem úplně zapoměl. Bejvávaly doby kdy jsem nevěděl jestli mě bolí ruka od hodinek nebo od Freevidea.
Kapo Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Dědo, co vám zbylo z těch chlapských radostí? Holení chlapče, holení.
DavidLC Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Kurňa, na to Freevideo jsem úplně zapoměl. Bejvávaly doby kdy jsem nevěděl jestli mě bolí ruka od hodinek nebo od Freevidea.Za mlada i prádlo v Quelle nebo Ottu udělalo svoje :-):-)
Pavelpu27 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Za mlada i prádlo v Quelle nebo Ottu udělalo svoje :-):-)
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 A taky v neposlední řadě Neckermann.Hračky, hodinky, spodní prádlo. Ach bože. Na tom jsem vyrost.
DavidLC Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Tyhle naše povzdechy možná patří do vlákna RETRO
Radimk Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Jsme koupili novou váhu a hned mám 2 kila nahoru. Ale i tak cca -5.Když je z čeho tak to jde.
Gustaf Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Taky do toho šlapu... Kalorické tabulky a snažím se hlídat... Snad náky to kilco už je dole
Anela Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 já mám podle váhy dolů ty čtyři kila co jsem chtěl... ale opasek zapínám furt stejně - a zatímco u váhy jeden nikdy neví, jak přesně ji postaví na podlahu, tak ten pásek nekecá.budu muset počkat do jara až začne cyklo sezóna, to zabere
Tom4 Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 No ale dneska už byla kosa, vyráželi jsme o půl třetí a v pět už jsem dojížděl se zmrzlým ksichtem . . .
Gustaf Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 No, u nás ani ne... Ale všude zasrany bahno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se