Tomas_2002 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Taky si tu dobu, kdy jsem nemohl přibrat pamatuju Jenže to jsem bydlel ve 4. patře bez výtahu, neměl jsem ani auto ani motorku a do školy to bylo 4 kilometry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 funguje na spalování tuků jízda na rotopéééédu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 funguje na spalování tuků jízda na rotopéééédu? Rozhodně ano, dal jsem dolů 20 a to samozřejmě změnou stravovacích návyků, ale aktivity byly 70% rotoped a zbytek kolo a pingpong. Na začátku jsem byl rád že jsem šlapal 25 minut, pak jsem přidal hlídání tepu a tak za 2 - 3 měsíce jsem dával 3x - 4x týdně hodinu. Doporučuji po použití uklízet a nenechávat někde kde se z něj stane věšák na šaty. To je asi nejdůležitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) mno právě o něm uvažuju, že si ho půjčím od kamaráda, kterému slouží jako věšák.... a pak se uvidí, jestli bych pořídil vlastní. Takže si makal na konstatní rychlost (aby ses nezadýchal) těch 25 min? Jde to nějak porovnat s běháním? Do toho se mi totiž moc nechce...kolo je mi bližší. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) mno právě o něm uvažuju, že si ho půjčím od kamaráda, kterému slouží jako věšák.... a pak se uvidí, jestli bych pořídil vlastní. Takže si makal na konstatní rychlost (aby ses nezadýchal) těch 25 min? Jde to nějak porovnat s běháním? Do toho se mi totiž moc nechce...kolo je mi bližší.Já dal dneska na rotopédu po dlouhé době 20 kilásků.Pocity dobrý koukal jsem při tom na film v mobilu snažil si hlídat tep a potit jsem se trochu začal po 10 kilometrech, ale dobrý zítra jdu zaseedit: Ještě dodám že jsem jel těch 20 km 45minut pohoda klídek Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) asi jdu do toho...zatím dodržuji své předsevzetí a cvičím každý den zkracovačky (na dolní a horní břišní) a na šikmý břišáky + kliky. Obden to střídám. Tak svalstvo buduju, teď už jen aby ubýval ten tuk :-D Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Mám na tom stupnici 1 až 10, ze začátku jsem jezdil na 6, dneska 9 nebo i 10. Má to snímače na tep takže jezdím na 60 až 75% max. tepovky, ukazuje mi to "rychlost" okolo 20 - 26 km/h a za tu hodinu ujedu většinou 22 nebo 24 km. Na začátku naprosto nereálný cifry :-)Dobrý je u toho čumět na mozkově nejnáročnej seriál nebo tak něco. Aspoň má člověk pravidelný režim.A hlavně - jakýkoliv pohyb je lepší než žádný pohyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 asi jdu do toho...zatím dodržuji své předsevzetí a cvičím každý den zkracovačky (na dolní a horní břišní) a na šikmý břišáky + kliky. Obden to střídám. Tak svalstvo buduju, teď už jen aby ubýval ten tuk :-D a máš polštářek? Aby sis neoddělal záda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 kdepa, takový vymoženosti..flaknu na podlahu deku a jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 tvl, nechápu... jelikož jsem po Vánocích už nebyl doCent, tak jsem si řekl, že je potřeba s tím něco udělat. Jelikož jsem líný jak prase, tak cvičení jsem zavrhl hned a vrhl se na úpravu stravy. Vypustil jsem 70% pečiva (už jen ke snídani a i to ne vždy), přestal jsem pít slazené minerální vody (vodu z kohoutku nesnáším, ale po 10 dnech jsem si zvykl) a vynechal jsem kostku cukru do kafe. Místo mlsání už jen corn flakes a hořká čokoláda. A výsledek? Po 10 dnech 4 kila dolů!!! A nejlepší na tom je, že mi v podstatě nic z toho, co jsem vynechal, nechybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Funguje, ale tuk se začíná spalovat až cca po 40 minutách. Do té doby jedeš na cukr v krvi. Takže si odečti těch 40min. a co jedeš nad to se teprve počítá... :-) funguje na spalování tuků jízda na rotopéééédu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Funguje, ale tuk se začíná spalovat až cca po 40 minutách. Do té doby jedeš na cukr v krvi. Takže si odečti těch 40min. a co jedeš nad to se teprve počítá... :-) Takže když bude někdo každý den běhat 40 minut, tak nespálí žádný tuk ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Funguje, ale tuk se začíná spalovat až cca po 40 minutách. Do té doby jedeš na cukr v krvi. Takže si odečti těch 40min. a co jedeš nad to se teprve počítá... :-)není to nějaká blbost? když si budu hlídat tepovku v aerobnim pasmu, tak spaluju tuky, ne? a cukry když se vypnu do maxima. aspoň tak to chapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Podle mě to je blbost. Samozřejmě že budeš spalovat jak tuky, tak i cukry. Těch prvních 40 minut v horším poměru (více cukrů, méně tuků) a po těch 40 minutách by se ten poměr měl zlepšovat. Říct, že prvních 40 minut se tuky nespalují podle mě není pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Funguje, ale tuk se začíná spalovat až cca po 40 minutách. Do té doby jedeš na cukr v krvi. Takže si odečti těch 40min. a co jedeš nad to se teprve počítá... :-)Já vždy slyšel že po 20 minutách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Rychlejší náběh pohonu na tuky se musí trénovat (např. výkonem nalačno). Je to individuální, pokud nemáte dobrou základní vytrvalost, počítejte s tím, že tělo první cca půlhodinu "nebere vážně". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Zkuste se podívat i sem, zdá se mi to celkem rozumné: http://www.annajermarova.cz/tag/spalovani-tuku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Jasně že je to blbost. Dejte si půlhodinku běhu obden a uvidíte, jak to tělo nebude brát vážně a jak nebudete pálit tuky.Individuální vlivy tam samozřejmě jsou a každému se trénovanost, procento tuku a váha bude hýbat trochu jinak, ale je blbost tvrdit, že se hýbat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 hýbat se bude, ale trenér, když jsme ještě měli doma cross trenažr, jako věšák říkal, že aby to něco pořádně dělalo to chce 40min a výš, takže na těch 40min asi něco bude maličko se budu vytahovat, včera u dietoložky 85,2 kg a jen 9 kg tuku, už vymějšlím peetchoviny, jak mít na břiše buchty:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 40 minut šestkrát tejdně a za tři měsíce je 8 kg dole i s chlastem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se