VS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 To kamil: a kolik je zatim dole predsedo?Když sundá hodinky, tak i 20 deka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Ondra: Kolik měříš?178 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Bobe, 3 kila za 2 týdne. To je docela dost. Gratuluji!! Já když jsem hubnul, tak jsem hubnul tak 1 až 1,5 kilo za měsíc. Celkově za 2 roky 25 kilo. Teď bych spíš raději přibral, ale ne tuk, nýbrž svaly a nějak to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 No cheatuju, pomaham si proteinovejma pitickama a tycinkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 To kamil: a kolik je zatim dole predsedo? 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) Tak to je dobry, to jsem zvedav kam az to dotahneme :-)Jestli budes jak Moty tak te na srazu ani nepoznam :-) Upraveno 13. června 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Ještě jeden způsob jak zhmotnit zhubnutá kila na fotce Tohle je třicet kilo rovných podle dnešního převážení (rok a půl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Tvrďák by ty články prodal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 ... Tohle je třicet kilo rovných podle dnešního převážení (rok a půl). tak to je pekny uspech ako sa Ti to podarilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 2 RomanP: jo tak to je dobrej komentář, díky ještě pár kilčo a půldílek jde zpět místo jednoho plnýho, tak pak bych mohl jeden pustit někomu v dílkové nouzi,ale jsou - slovy klasika - do**baný jak ci**nský hračky, přitom nic co by nešlo rozleštit 2 jovani: celkem jsem na tu váhu dneska hleděl, čekal jsem o dvě kila víc, tak mě takové kulaté výročí potěšilo že jsemse musel pochlubit. Jinak metoda přesně jak bylo popsáno v tomhle vlákně, akorát jsem si poctivě sledoval co fungujea co ne a určitě ti bude u každého jiný, mě třeba funguje dopoledne nežrat, normální oběd a lehká večeře a klidně i něcosladkýho. Po ránu nemívám hlad, tak se ani nesnažím jíst, za dopoledne dám tři kávy, v poledne běžně polívku, spíš sevyhýbám zahuštěným, a klidně guláš s knedlíkem (ale třeba jenom dva knedlíky) plus zeleninovej salát. Nebo oběd jenormální sýr 15 deka + celej okurek + jedna houska.K večeři ale už kolem šesté, zásadně přírodní maso (jakýkoliv, od krokodýla po prase) + zelenina, žádnej dresink, žádný pečivo.Občas sežeru večer tabulku čokolády nebo pytlík gumových medvídků (občas = 1x za měsíc). A když mě večer trápí hlad tak mám zásobu takových těch polystyrénů a knáckerbrotů, tak křoupu tohle, třeba s párplátkama šunky a rajčetem. Ale všechno je vysledováno co mi vyhovuje / funguje abych nebyl unavený a nevrlý U televize u fotbalu křoupu kedlubny, květák nebo mrkev. Syrový, bez dipu.A pohyb. Posledního půl roku a jde vidět méně tuku a více svalové hmoty a snižování váhy poměrně mizivé nebo skorožádné (od začátku roku šest kilo a za předchozí rok 24). Běh 2 x týdně 3/4 hodiny, plus jednou týdně kolo nebo pěší túrana aspoň dvě hodiny. Jinak sedím v kanclu nebo v autě a pohyb někde po provozu, takže sedavý zaměstnání. Konec slohové práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Především velký respekt všem, kteří jste zatočili nebo bojujete s kily. Sám jsem chronický dietář, vím, jak těžké to je. Za posledních deset let jsem 3x zhubl 50 kilo a 3x přibral 60 - 70. Konečný výsledek byl 190 kilo a dost blízký pocit, že mne někdo lechtá kosou na zátylku. Shodil jsem na 155 kilo a říkal si "super, tady už jsem byl mockrát, shodím ještě 40 a vše bude OK". A pak přišel životní otřes, najednou je vše jinak a já se zas "dožral" někam přes 175 kilo. A protože se mi do penálu zas tak moc nechce a protože tento měsíc je měsícem, kdy v mém životě strašně moc věcí končí, je také čas na nový začátek. A tak bych se s dovolením přidal do klubu. Na rozdíl od mnoha z vás na samém začátku a protože nemám váhu, co by mne zvážila (a k řezníkovi se bojím :-)))) tak alespoň měřím pas - aktuálně 150 cm :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Chlapi jste borci, docela mě těší, že jsem tu odstartoval tohle téma a někomu i pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 2 RomanP: jo tak to je dobrej komentář, díky ještě pár kilčo a půldílek jde zpět místo jednoho plnýho, tak pak bych mohl jeden pustit někomu v dílkové nouzi,ale jsou - slovy klasika - do**baný jak ci**nský hračky, přitom nic co by nešlo rozleštit 2 jovani: celkem jsem na tu váhu dneska hleděl, čekal jsem o dvě kila víc, tak mě takové kulaté výročí potěšilo že jsemse musel pochlubit. Jinak metoda přesně jak bylo popsáno v tomhle vlákně, akorát jsem si poctivě sledoval co fungujea co ne a určitě ti bude u každého jiný, mě třeba funguje dopoledne nežrat, normální oběd a lehká večeře a klidně i něcosladkýho. Po ránu nemívám hlad, tak se ani nesnažím jíst, za dopoledne dám tři kávy, v poledne běžně polívku, spíš sevyhýbám zahuštěným, a klidně guláš s knedlíkem (ale třeba jenom dva knedlíky) plus zeleninovej salát. Nebo oběd jenormální sýr 15 deka + celej okurek + jedna houska.K večeři ale už kolem šesté, zásadně přírodní maso (jakýkoliv, od krokodýla po prase) + zelenina, žádnej dresink, žádný pečivo.Občas sežeru večer tabulku čokolády nebo pytlík gumových medvídků (občas = 1x za měsíc). A když mě večer trápí hlad tak mám zásobu takových těch polystyrénů a knáckerbrotů, tak křoupu tohle, třeba s párplátkama šunky a rajčetem. Ale všechno je vysledováno co mi vyhovuje / funguje abych nebyl unavený a nevrlý U televize u fotbalu křoupu kedlubny, květák nebo mrkev. Syrový, bez dipu. A pohyb. Posledního půl roku a jde vidět méně tuku a více svalové hmoty a snižování váhy poměrně mizivé nebo skorožádné (od začátku roku šest kilo a za předchozí rok 24). Běh 2 x týdně 3/4 hodiny, plus jednou týdně kolo nebo pěší túrana aspoň dvě hodiny. Jinak sedím v kanclu nebo v autě a pohyb někde po provozu, takže sedavý zaměstnání. Konec slohové práce. okurek neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Jestli nemyslel Celej záhon okurek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Okurka ano, správně má být vokurka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Především velký respekt všem, kteří jste zatočili nebo bojujete s kily. Sám jsem chronický dietář, vím, jak těžké to je. Za posledních deset let jsem 3x zhubl 50 kilo a 3x přibral 60 - 70. Konečný výsledek byl 190 kilo a dost blízký pocit, že mne někdo lechtá kosou na zátylku. Shodil jsem na 155 kilo a říkal si "super, tady už jsem byl mockrát, shodím ještě 40 a vše bude OK". A pak přišel životní otřes, najednou je vše jinak a já se zas "dožral" někam přes 175 kilo. A protože se mi do penálu zas tak moc nechce a protože tento měsíc je měsícem, kdy v mém životě strašně moc věcí končí, je také čas na nový začátek. A tak bych se s dovolením přidal do klubu. Na rozdíl od mnoha z vás na samém začátku a protože nemám váhu, co by mne zvážila (a k řezníkovi se bojím :-)))) tak alespoň měřím pas - aktuálně 150 cm :-(na váhu kašli, důležitější jsou cm v pase, taky se furt vážím, ale ty cm vyjadřujou zátěž na tělo mnohem víc, nevím jakou máš výšku, ale půlka váhy by asi byla ideální, no, podle mě si s tímhle už moc sám nepomůžeš, je to o odborné pomoci, držím palce ať se to nějak všechno zlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Souhlas s centimetry, určitě pak ve fázi kdy se váha nehýbe při změně poměru tuk / svaly.Při váze cca 150kg+ to půjde ze začátku určitě hodně lehce, začal bych pozvolnou změnoujídla A pití - omezit pečivo / uzeniny / smažené / tučné a k tomu vynechat slazené nápoje a alkohol,uvidíš ten raketovej sešup dolů v řádu týdnů. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 na začátku to chce fakt zapomenou, že existuje něco jinýho než voda, max čaj a káva, ale samozřejmě bez mlíka a cukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Já vzhledem k předchozím dietám teorii celkem zvládám, jenže vždycky v určitou chvíli začnu moc tlačit na pilu, moc si ubírat a skončí to jojo efektem a tím, že "sežeru" vše, co jsem si upíral. Toho se musím nějak vyvarovat. Snažím se jíst 5-6x denně, poslední jídlo 3 hodiny předtím, než jdu spát. Bílé pečivo nejím vůbec, celozrnné tak, abych se "vešel" do správného poměru živin. Sladké jen ovoce, zcela výjimečně malou porci kvalitní zmrzliny, bílé cukry, živočišné tuky a všechny tyhle klasické "škodiče" prakticky úplně vynechávám. Snažím se jíst hodně zeleniny, libové maso, kvalitní polysacharidy. S pohybem je to trochu horší, přeci jen ta váha není úplně na běhání a navíc jsem ale zoufale líný. Snažím se tedy alespoň hodinu denně chodit. Všechen příjem i výdej si samozřejmě píšu.Jenže pak se dostanu do stavu, že zvítězí všechny mindráky a psychózky a přijde do toho ještě ideálně nějaký větší stres a naposled to skončilo tak, že jsem na posezení zlikvidoval 2 kila rybího salátu a 1.5 kila tiramisu. Je to samozřejmě v hlavě, je to o změně pohledu nejen na život, ale hlavně na sebe. To je vlastně jeden z důvodů, proč jsem se přidal takhle veřejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se