tommas4 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Já když mám stres tak se cpu, to není legrace si to "přehodit" v hlavě. Zkoušel jsem nálepku na lednici "nežer"a taky na pozadí obrazovky najít fakt nějakou svoji fotku před + X kily na střídačku s fotkou před - X kily.První bylo zbytečný (sníst pytlík oříšků co nejsou v lednici to vyřešilo), to druhý už mělo bych řekl slušnej efekt.Hlavně vydržet a dávat si reálný cíle, třeba po pěti kilech nebo po dírkách na opasku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Ahoj,tak tady bych viděl i v tom, že máš doma tolik jídla. Proč toho tolik kupuješ?Jestli jsi tedy snědl tolik co píšeš, tak jsem spočítal kalorickou hodnotu toho jídla na cca.11.000 kcal - to je šílený , to je kalorická spotřeba pro chlapa na 4-5 dnů. a naposled to skončilo tak, že jsem na posezení zlikvidoval 2 kila rybího salátu a 1.5 kila tiramisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 to nevíš co je patologickej hlad, já ve svý době nebyl línej jet 15 km na benzínku, kde měli nonstop abych si koupil něco na co jsem měl chuť.. zpravidla nekoupil protože mě ta chuť po cestě přešla nebo to tam neměli...ale to na tom nic nemění... někdy jsi prostě ve stavu když musíš tak musíš.. ale ano z globálu je lepší doma toho moc nemít..jenže pokud máš fungující rodinu tak to prostě nejde mít pořád prázdnou ledničku, špajz a nebo cokoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 já když jsem začal, jsem měl v lednici furt zeleninu, denně jsme sežral, než se mi zmenšil žaludek, i 5 kedlubnů a to samý v okurkách a další zelenině, píšeš že si dáš občas zmrzlinu, tmavý pečivo a ovoce - na začátku zapomeň i na to i na mrkev, rajčata - všude cukry a ty musíš uplně vytěsnit co myslíš kvalitními polysacharidy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 to máš pravdu, to co popisuješ, neznám a těžko se do toho vžívám.Jasně, pokud máš rodinu, tak lednička musí mít nějaký obsah, ale určitě ne v podobě 2kg rybího salátu, či 3-4ks tiramisu - to je nysmysl.Úmysl se přežrat musí mít už při nakupování. to nevíš co je patologickej hlad, já ve svý době nebyl línej jet 15 km na benzínku, kde měli nonstop abych si koupil něco na co jsem měl chuť.. zpravidla nekoupil protože mě ta chuť po cestě přešla nebo to tam neměli...ale to na tom nic nemění... někdy jsi prostě ve stavu když musíš tak musíš.. ale ano z globálu je lepší doma toho moc nemít..jenže pokud máš fungující rodinu tak to prostě nejde mít pořád prázdnou ledničku, špajz a nebo cokoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 (upraveno) obrbobr: Samozřejmě, že jsem to kupoval s úmyslem to vše sníst, prostě jsem šel, koupil to, snědl to. Ten úmysl není se přežrat, takhle v tu chvíli člověk nepřemýšlí. Je to podobné drogové závislosti. Víš, že je to špatně, víš, že se zabíjíš a stejně to uděláš. V tu chvíli člověk neuvažuje úplně racionálně... Samozřejmě na to také vůbec není hrdý, schovává prázdné obaly od jídla, schovává si jídlo... Myslím, že kdo to nezažil na vlastní kůži, tak na to kouká a musí si říkat, že to je celé blbost, že je přece snadné to nedělat, jídlo si nekupovat atd... Snadné to svým způsobem je, ale má to i místa, kdy to snadné není. Ono kdyby to bylo snadné, proč by tolik lidí mělo takovéto trable :-) I proto jsem se rozhodl o tom mluvit. Protože pokud je ve vašem okolí třeba někdo, kdo má podobný problém, tak když neuvěříte, že je to vůbec možné, nikdy mu nebudete moci pomoci. Podpora okolí je strašně důležitý faktor a je to jeden z mých problémů. Protože nejen, že žádnou podporu nemám, ale spíš naopak... moty123: touhle cestou bych šel dost nerad, vždy u mne totiž končí panickou chutí na sladké, což není dobře. Mám spočítáno, kolik bych měl sacharidů, kolik bílkovin a kolik tuků za den sníst. Posunul jsem si to trochu do bílkovin na úkor cukrů a tuků a snažím se jíst to nejzdravější a nejprospěšnější, co jde. Ale vypustit sacharidy jsem zkoušel několikrát a vždy to dopadlo zle. Každý jsme prostě jiný a u chronického dietáře tělo i dost jinak na pokusy hubnout reaguje.Samozřejmě zeleninu v lednici na ujídání když je hlad používám také, přesně jak píšete. Je to nejlepší způsob a navíc člověk doplňuje vlákninu, vitamíny atd... Upraveno 18. června 2014 uživatelem zdenek.prachar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 vypustit uplně všechno, na co je člověk zvyklej je naprostej nesmysl, to už není ani sebemrskačství..chce to pomalu a pomalu ubírat. Při váze kterou kolega uvádí bude mít bazální metabolismus někde přes 12k KJ, když to začne pomalu snižovat -2000 kj pravidelně denně a upravovat podle propadů váhy bude to fungovat. ale srazit spotřebu na 7k kj takhle nárazově tak se dostane zdeněk opět na začátek, vydrží to dva tři dny a pak půjde do krámu a naloží si tam co se od něj vejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 ale jo, já Ti rozumím a dovedu si představit to co popisuješ. Chápu, že když jdeš kolem pultu se saláty, tak na něj dostaneš chuť, ale proč si ho koupit takové množství? Stačilo by třeba 20dkg, nehledě na to, že čerstvý je vždycky lepší, ne? obrbobr: Samozřejmě, že jsem to kupoval s úmyslem to vše sníst, prostě jsem šel, koupil to, snědl to. Ten úmysl není se přežrat, takhle v tu chvíli člověk nepřemýšlí. Je to podobné drogové závislosti. Víš, že je to špatně, víš, že se zabíjíš a stejně to uděláš. V tu chvíli člověk neuvažuje úplně racionálně... Samozřejmě na to také vůbec není hrdý, schovává prázdné obaly od jídla, schovává si jídlo... Myslím, že kdo to nezažil na vlastní kůži, tak na to kouká a musí si říkat, že to je celé blbost, že je přece snadné to nedělat, jídlo si nekupovat atd... Snadné to svým způsobem je, ale má to i místa, kdy to snadné není. Ono kdyby to bylo snadné, proč by tolik lidí mělo takovéto trable :-) I proto jsem se rozhodl o tom mluvit. Protože pokud je ve vašem okolí třeba někdo, kdo má podobný problém, tak když neuvěříte, že je to vůbec možné, nikdy mu nebudete moci pomoci. Podpora okolí je strašně důležitý faktor a je to jeden z mých problémů. Protože nejen, že žádnou podporu nemám, ale spíš naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Obře, on si ho prostě šel koupit tolik účelně.. prostě si řekl že chce dvě kila salátu tak si pro něj došel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 obrbobr: tak takhle člověk v té chvíli fakt nepřemýšlí :-) Jasně, že by stačilo 50 g na chuť, jasně, že je lepší pstruh nebo jiná čerstvá ryba... Jenže tohle už pak funguje opravdu jako závislost na tvrdých drogách, s tím rozdílem, že drogám se dá nějak vyhýbat, ale jíst člověk musí... V tu chvíli prostě fungujete na zcela jiném principu, zcela jiným způsobem. A dokud si člověk neudělá pořádek sám v sobě a nesrovná se sám se sebou, neudělá s tím vůbec, vůbec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Jestli mas chute na sladky tak si objednej ty coko tycinky z proteinovky, u me to funguje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Zdenku drzim ti palce, nech sa Ti to podari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Jestli mas chute na sladky tak si objednej ty coko tycinky z proteinovky, u me to funguje ...Jaký konkrétně? Prosím odkaz:-) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 (upraveno) Www.proteinovka.cz Jsou celkem fajn, hutny, nahradi jedno mensi jidlo + tam kupuju piticka proteinovy misto vecere, Moty by k tomu asi rekl vic Upraveno 18. června 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 tak já už se dostal na 80kg a už dlabu normalne všechno...a váhu už si cca 2 měsíce držím tak spokojenost....je fakt, ze jsem schazoval jen z 87kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Jak dlouho si prosímtě shazoval 7 kg? Já vydržím vždy tak 3-4 kg a pak jdu zpět na původní váhu. Věčnej boj.tak já už se dostal na 80kg a už dlabu normalne všechno...a váhu už si cca 2 měsíce držím tak spokojenost....je fakt, ze jsem schazoval jen z 87kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 tak něco kolem 3 měsíců. trochu upravit stravu a konzumaci alkoholu, 4x týdne rotoped, krátký cvičení břicha a slo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 ..takze si sa 3 mesiace trapil aby si z normalnej hmotnosti schudol na inu normalnu hmotnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 netrapil....rotoped byla alternativa kola, ktery mě baví, jídlo jsem jedl pořád stejny...jen častěji a v menších dávkách...takže sem to sundal. spíš mi nešlo ani tak o zhubnutí, jako spíš spálit nějaký tuky a při váze 80kg se cítím subjektivně lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Tak s tím alkoholem to bude trochu problém tak něco kolem 3 měsíců. trochu upravit stravu a konzumaci alkoholu, 4x týdne rotoped, krátký cvičení břicha a slo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se