Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Já jím všechno jídlo, taky tak vypadám.

moja nemoc!

ale teraz od prveho dietka ( pokial nesedis s Tikalom and Co. ) a denne cvicim ( zatial len jemne), takze uz aspon ta snaha je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

80% je jídlo, 20% pohyb

Já začal před pár lety cvičit hodně intenzivně (ve smyslu často - i 4x týdně po 2h). Ani kilo dolů, jen 2 dírky na opasku, unesu víc, rovný záda, je mi daleko líp, takže jsem spokojenej. Ale kila začala ubejvat až po nahrazení příloh zeleninou.

proto jsem taky najel na krabičky, tolik zeleniny jsem dřív nesnědl za rok, co tady sním za týden.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Koukám, že v únoru všechny to shazování kil pustilo. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s přerušovaným půstem. Celkem mě ten koncept zaujal a je pravda, že když jsem někdy takto měl "hladovej den" neplánovaně tak jsem byl až překvapivě v pohodě a plnej energie.

A druhej dotaz, jestli by někdo nechtěl chodit v Brně brzo ráno (cca 6:30) na Kettlebell, snažíme se dát dohromady celou skupinu na treningy a zatím nás není dost, aby se to otevřelo...

Odkaz ke komentáři

Já jsem začal chodit 2x týdně na hodinu právě na ten Kettlebell někdy koncem ledna. Shodil jsem na váhu prd (tak 2 kila), ale na pásku asi 2-3 dírky a je mi celkově mnohem líp (uběhám celou hodinu na badmintonu v pohodě), nebolívají mě tak záda atd. Takže to co jsem shodil na tuku, nabral jsem na svalech, ale pořád bych potřeboval ten tuk zredukovat a dostat se tak o 10kg níž a to musím v kuchyni no, tak mě to zajímalo. Myslel jsem na něco jako je warrior diet (ten  název mě spíš odpozuje :)), protože zatím jsem si na to přečetl jen dobrý zkušenosti a mám v okolí pár lidí co po všech experimentech skončili u toho - většinou ale poloprofi sportovci.

Odkaz ke komentáři

Kluci, já jsem posledních 20 let mezi 108 a 110 při 183 cm. Čas od času něco zkusím, ale bez výsledku. Naposled (před 5 lety) jsem začal chodit do fitka 3x-4x týdně. Hoďka železa, hoďka chůze do kopce. Nezmizelo ani kilo, jen dírky na opasku, ale cejtím se daleko líp.

Teď jsem ovšem udělal další změnu (začátek února). Přestal jsem si dávat k jídlu přílohy (ani brambory, rejži, natož hranolky nebo pečivo) - žeru jen zeleninu. A zjistil jsem, že mi maso pak chutná líp. Současně jsem začal běhat (za tejden dám 20-30 km).

No a od únorovejch 109 jsem dneska na 101. A přijde mi to jako bez námahy, nedělám nic proti svý vůli.. Takže až se koncem roku dohrabu na 90, snad to pak udržím :-)

Odkaz ke komentáři

Jeremy- jestli budes vynechavat prilohy,budes brzy bez energie a bez nalady.Kor kdyz chodis behat,to je spatne.Sacharidy omezuj spis po 15 hodine,k obedu si dej normalne mensi prilohu(ryze,kuskus,bram. kase)Pred behanim svacinu(proteinova tycinka,nejakej sacharid) a po behani pulku tvarohu.Bilkoviny jsou po treninku dulezity!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

chlapci,tak ja vam zavidim tu pevnu vôlu, ja tiez nastartujem a chvilu aj dodrziavam - ale potom idem na nejaku akciu alebo cestu a tam uz mi je to tazke udrzat...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

vzdy si poviem, ze uz po tej akcii uz vazne zacinam- a potom šups a som niekde na 3 dni na foteni a velke vecerne zabavky a žranice...

teraz este 29.4. mame zraz v One a uz od 1. maja....

Odkaz ke komentáři

Vlastní zkušenost - po třicítce pohyb tak 10% a 90% strava. Hlavně se zbavit baget a podobného bílého svinstva a dvou čokoládových tyčinek před spaním (dát si jen jednu :D )

Když jsem se živil stylem cesťáka, benzinky a fast foody, mohl jsem se hýbat jak chtěl a tuku bylo pořád požehnaně, teď stačí procházky. Kde jsou ty doby, kdy protančený víkend znamenal tři kila dole :D

Jinak s hubnutím jsou samé problémy, mám najednou jen dvoje jeansy a obleky jsem daroval nebo vyhodil :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...