Gustaf Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 tak to jo...na 80 už by to byl velkéj skok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Mě se konečně taky podařilo sundávat, jen se snažím shazovat jen tuk. Pořád ale nejsem docent a ještě tak 2 měsíce (odhadem) mi to bude trvat, nicméně neskutečně se na to těším. Teď si brousím zuby na TGU 40Kg a to je nejbližší meta co mě žene dopředu. 36 padlo už před 3 týdnama, ale měl jsem týden výpadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 TGU=Turkish Get Up? Se 40kou je to slušnej výkon.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jinak já mám na 9 kilo špeku shozený 1 kilo svalů. Ať si klidně jdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 jj taky mi chybí 7,6 do centu.. konec května to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 80 procent strava a zivotosprava a zbytek sport a celkove pohyb. Kdyz vidim doprava doleva co lidi do sebe tlaci a pak tvrdi ze pribiraji i ze vzduchu...tak se tomu ani nedivim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 to nebude zo vzduchu.... ale tie pecene husy, kolena a klobasky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 maxi: co by ten člověk ze života měl vid? Taky bych potřeboval shodit panděro...ale jde to pomalu ale já žeru šestkrát denně a nejhorší je to že vím kde dělám chybu ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) klaním se tomu času a férovému přístupu ke cvičení a jídlu, já to nemyslel tak brutálně, ale po vysazení chlebíčků k snídani a několika plnotučných latéček během dne jsem při výšce 194 a původních "skoro sto deset, ve skutečnosti i něco přes" na devadesáti a vypadám jak z koncentráku. To cvičení by to chtělo, ale.. Další poznatek, po zhubnutí nemůžu alkohol, prostě dám si pár piv (čtyři, pět čtrnáctkek) a totální kolaps, po čtyřech deci vína jdu domů a jediné, co zvládnu ve standardním množství je vodka s RedBullem. A docela mi to vadí a tak preferuji abstinenci. Na tom ostrově bude bílý rum ? Upraveno 1. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Já jsem 1,25 roku "po dietě" a můj největší problem vidím nyní v pevné vůli, proste, když není napeceno, tak to nevyzaduju, ale když je tak se málokdy udrzim abych si nedal, nicméně z původních 106/189 jsem spadnu na 85/189 a a nyní se pohybuji mezi 88-91/189 a rad bych se vrátil na tech 85, mel sem plossi břicho:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak využívám začátku měsíce, navíc 1.Máje - to se uzavíraly závazky :-), a dal jsem předsevzetí květen hubnout. Chci dát aspoň ty 2,5kg, abych byl pod 90kg.Tak uvidíme za měsíc .-) ...škoda teda, že jsem včera vzal basu plzní v akci... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 TGU=Turkish Get Up? Se 40kou je to slušnej výkon..Jj turecky zdvih. Zacinal jsem s 16kg nekdy zacatkem unora. Pristi tyden to musi padnout. Vcera na treningu jsem mel problem hned s prvnim pohybem, tak jsem to radeji jeste nechal - bud poradne nebo vubec.... Jinak za tu dobu jsem kila shodil tak 2, ale z gati vypadavam. Skoda ze jsem se nenechal zmerit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Dnes jsem poprvé vyzkoušel drink z Chia semínek, za mě dobrý, ten gel mi chutná a celkem to zasytí. Máte někdo nějaký zajímavý recept s Chia semínky? http://www.lidovky.cz/superpotravina-sportovcu-zkuste-gely-a-koktejly-ze-chia-seminek-pyk-/dobra-chut.aspx?c=A140723_100359_dobra-chut_ape Upraveno 1. května 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Taky jsem chia koupil před časem pytlík, ale na víc než ten drink jsem se taky nezmohl.Byla to doma, kdy jsem nějak počítal kalorie, a nějak mi to nesedělo do výpočtů.V podstatě se toho moc dělat nedá - buď to pít takhle, nebo tím nastavovat nějaké "kaše", jako třeba jogurt. Každopádně jestli s něčím přijdete, budu rád, musím už to sdělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Tak využívám začátku měsíce, navíc 1.Máje - to se uzavíraly závazky :-), a dal jsem předsevzetí květen hubnout. Chci dát aspoň ty 2,5kg, abych byl pod 90kg.Tak uvidíme za měsíc .-) ...škoda teda, že jsem včera vzal basu plzní v akci... :-) mame tak spolocny termin - tiez som si zvolil 1.maj ( uz po vsetkych oslavach a zrazoch nic nehrozi )tak uvidime, ako to pojde.( sakra, este bude teraz Rolex zraz v Brne, no tam uz nesmiem zrat!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 No, není to lehký. Včera hokej (no, ten bude 14 dní), dneska jedu grilovat na chatu... :-) P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Taky jsem chia koupil před časem pytlík, ale na víc než ten drink jsem se taky nezmohl.Byla to doma, kdy jsem nějak počítal kalorie, a nějak mi to nesedělo do výpočtů.V podstatě se toho moc dělat nedá - buď to pít takhle, nebo tím nastavovat nějaké "kaše", jako třeba jogurt. Každopádně jestli s něčím přijdete, budu rád, musím už to sdělat. Mám je jako jednu z přísad musli z Mixitu...který můžu mimochodem doporučit, mě osobně to naučilo po dlouhých letech zase snídat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Jenže tohle není do diety. To je pro borce, co posilujou a chtějí nabírat.Med, oříšky, kukuřice, ananas, broskev, sirup... co je na tom dietního? Müsli a cornflakes do diety rozhodně nepatří. Jinak kvalitní müsli si člověk stejně musí dělat sám. Já dávám k snídani 1/4 kila jogurtu, 3 plný lžíce vloček, lžíci kvalitního kakaa (ne toho sladkýho) a když mám hlad, tak i pár rozinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak já jsem sundal za poslední rok asi deset kilo a myslím i díky tomu, že se pořádně nasnídám...no a taky chci, aby mi ta snídaně chutnala...ale je pravda, že v posilce jsem minimálně 3x za týden a mám rozvrh cca 50/50 kardio a bušení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Jako určitě rozumná snídaně je základ. Ale aby jen lidi nevěřili zažitým omylům, že je nejlíp v dietě třeba snídať krabicový cornflaky s mlíkem. To je junk už sám o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se