Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

No to je těžký - když jsem se díval do zrcadla kdysi, tak mi to bylo jedno, dnes se podívám na staré fotky a je to neuvěřitelný, jakej jsem byl vepřokněžník...

Ono posun z velikostí XXL až XXXL na L asi mluví za vše, kalhoty z 42-44 na 36... obměna šatníku teda jediné, ale příjemné negativum :)

Jinak u mě v té vůli trochu hrály roli ženské a sport, zbytek asi ta chuť už nebejt samé sádlo, svalové hmoty jsem na sobě tehdy měl minimum... 

Upraveno uživatelem ingi88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ingi88: jasně, je to o tom se hlídat a nervat do sebe všechno. Já miluju řízky - krkovice, tele, kuřecí + brambory na jakýkoliv způsob ... potom těstoviny a pak někde v dáli je rejže. No a za řízkama jsou steaky, to je další průšvih, dneska mi přijde, že jsem na tom závislej :lol2: . Naopak nemusím gulášky, kolínka a další pochutinky k pivečku. Nicméně největší problém u mě je to, že chodím pozdě spát (00-03 ráno), ráno nedám bez sladké snídaně + kafe. No a v práci hodně sedím (za volantem), tam není čas si nekdě zastavit a dát si v klidu oběd, takže nepravidelnost je velký nepřítel. 

Jenže je potřeba s tím něco začít dělat, když jsem tady zavítal tak se nestačím divit, jak to někomu jde a někomu naopak :D .

Odkaz ke komentáři

ingi88: jasně, je to o tom se hlídat a nervat do sebe všechno. Já miluju řízky - krkovice, tele, kuřecí + brambory na jakýkoliv způsob ... potom těstoviny a pak někde v dáli je rejže. No a za řízkama jsou steaky, to je další průšvih, dneska mi přijde, že jsem na tom závislej :lol2: . Naopak nemusím gulášky, kolínka a další pochutinky k pivečku. Nicméně největší problém u mě je to, že chodím pozdě spát (00-03 ráno), ráno nedám bez sladké snídaně + kafe. No a v práci hodně sedím (za volantem), tam není čas si nekdě zastavit a dát si v klidu oběd, takže nepravidelnost je velký nepřítel. 

Jenže je potřeba s tím něco začít dělat, když jsem tady zavítal tak se nestačím divit, jak to někomu jde a někomu naopak :D .

V tomhle- až na ten volant- jsem se úplně poznal.

Odkaz ke komentáři

Jako vážně? Takže ta váha může mít vliv na bolest, respektive snížení intenzity? Někdy je to hodně nepříjemné.

Jednoznačně ano - potvrzuji coby artrotik II. stupně.

Za podzim jsem nabral 7 kilo, takže cíl na 1. pololetí 2016 je 10 kilo sundat.

Odkaz ke komentáři

Já začnu až zlikviduji všechny ty Vánoční a Silvestrovské mňamky :)

Jj, pak přijdou Velikonoční dobroty, pak Praguefoodfestival, pak letní grilování, pak Foodparade, pak podzimní zabijačka a jsou tu Vánoce, to nemá cenu ani začínat.... :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...