straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Jéžiš- to je můj sen. Kde na tohle vzít vůli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Kde vzít vůli?Podívej se na sebe do zrcadla,To by mohlo pro začátek stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) No to je těžký - když jsem se díval do zrcadla kdysi, tak mi to bylo jedno, dnes se podívám na staré fotky a je to neuvěřitelný, jakej jsem byl vepřokněžník...Ono posun z velikostí XXL až XXXL na L asi mluví za vše, kalhoty z 42-44 na 36... obměna šatníku teda jediné, ale příjemné negativum Jinak u mě v té vůli trochu hrály roli ženské a sport, zbytek asi ta chuť už nebejt samé sádlo, svalové hmoty jsem na sobě tehdy měl minimum... Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem ingi88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Jsou ty větvičky jedlý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Jistě,největší šmakuláda jsou ty trny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Hlavně se to výborně drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 ingi88: jasně, je to o tom se hlídat a nervat do sebe všechno. Já miluju řízky - krkovice, tele, kuřecí + brambory na jakýkoliv způsob ... potom těstoviny a pak někde v dáli je rejže. No a za řízkama jsou steaky, to je další průšvih, dneska mi přijde, že jsem na tom závislej . Naopak nemusím gulášky, kolínka a další pochutinky k pivečku. Nicméně největší problém u mě je to, že chodím pozdě spát (00-03 ráno), ráno nedám bez sladké snídaně + kafe. No a v práci hodně sedím (za volantem), tam není čas si nekdě zastavit a dát si v klidu oběd, takže nepravidelnost je velký nepřítel. Jenže je potřeba s tím něco začít dělat, když jsem tady zavítal tak se nestačím divit, jak to někomu jde a někomu naopak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Jinak teda ten sešup u Tebe z XXXL do L to musel být opravdu fičák . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 ingi88: jasně, je to o tom se hlídat a nervat do sebe všechno. Já miluju řízky - krkovice, tele, kuřecí + brambory na jakýkoliv způsob ... potom těstoviny a pak někde v dáli je rejže. No a za řízkama jsou steaky, to je další průšvih, dneska mi přijde, že jsem na tom závislej . Naopak nemusím gulášky, kolínka a další pochutinky k pivečku. Nicméně největší problém u mě je to, že chodím pozdě spát (00-03 ráno), ráno nedám bez sladké snídaně + kafe. No a v práci hodně sedím (za volantem), tam není čas si nekdě zastavit a dát si v klidu oběd, takže nepravidelnost je velký nepřítel. Jenže je potřeba s tím něco začít dělat, když jsem tady zavítal tak se nestačím divit, jak to někomu jde a někomu naopak .V tomhle- až na ten volant- jsem se úplně poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Sphinxx, mám to docela podobné,ale navíc můžu i ty gulášky apod..Dokonce ani to "sekaný potrubí" mně nevadí,přestože jsem byl dva roky na vojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak to mě těší, že nejsem sám :lol2: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak to mě těší, že nejsem sám :lol2: .mně to teda netěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 straspol: ber to pozitivně, nějak si ten život užít musíme, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 tak ,tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Jako vážně? Takže ta váha může mít vliv na bolest, respektive snížení intenzity? Někdy je to hodně nepříjemné.Jednoznačně ano - potvrzuji coby artrotik II. stupně. Za podzim jsem nabral 7 kilo, takže cíl na 1. pololetí 2016 je 10 kilo sundat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Tak to je částečně dobrá zpráva, stejně jako kolegové výše. Díkes. Začnu s redukcí, ale nevím kdy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Já začnu až zlikviduji všechny ty Vánoční a Silvestrovské mňamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Já začnu až zlikviduji všechny ty Vánoční a Silvestrovské mňamky Jj, pak přijdou Velikonoční dobroty, pak Praguefoodfestival, pak letní grilování, pak Foodparade, pak podzimní zabijačka a jsou tu Vánoce, to nemá cenu ani začínat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Njn,není to zrovna jednoduchý... ,pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se