Marfael Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Od víkendu zkouším zcela vyřadit pečivo a všeobecně co nejvíc omezit obilniny, hlavně tedy ale pšenici. Né, že bych potřeboval zhubnout, to nepotřebuju, ale mám pocit, že mi to nedělá dobře a navíc jsem zvědavý co to udělá s postavou, přeci jen nějaký tuk na břichu mám a jsem zvědavý co to udělá. Po x týdnech budu případně informovat.
ggrand Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Když to vydržíš, pude i to málo dolů + budeš mít pocit lehkosti, ale taky prázdného žaludku
Marfael Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 prázdný žaludek právě vůbec né, zbytek platí. Vyřadil jsem hlavně pečivo úplně, třeba rýži jsem nechal jako přílohu kvůli sacharidům, ale jde mi hlavně o tu pšenici a všeobecně pečivo, jinak sacharidy mám samozřejmě normál dál z brambor a rýže, těstoviny moc nejím.Je to teď 4 den a cítím se fakt líp, placebo to snad není:-). Kdybych ještě dokázal zrušit ty sladké svinstva, tak půjde i to břicho lépe:-)
odjinud Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Jsem to taky jednou zkoušel a vydržel asi 2 dny. Nevadila ani tak absence, jako příprava jídel. člověk přijde večer domů a co si dá? Housku se salámem... Jaký máš náhražky toho pečiva?
MJ. Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 já sem jel před pár lety dělenou stravu, a to bylo taky znát. Ale po 3 měsících už mi to lezlo krkem.
Jeremy Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Jsem to taky jednou zkoušel a vydržel asi 2 dny. Nevadila ani tak absence, jako příprava jídel. člověk přijde večer domů a co si dá? Housku se salámem... Jaký máš náhražky toho pečiva?Třeba papriku, nebo salát, nebo nic - prostě zapečeš šunku se sýrem jen tak..
Marfael Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Jaký máš náhražky toho pečiva?Prakticky to samé co mám přes den, takže normální sacharidy, brambory, rýži, někdy zeleninu, i ovoce, prostě prakticky cokoliv. Že se večer už nemají jíst sacharidy a podobně jsou nesmysly, takže pokud je to jídlo zdravé a dáš si normální porci, není žádný problém si dát třeba brambory na páře se zeleninou a nějakým masem třeba, nebo vejci a podobně.
zdenek.prachar Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tak zase po měsíci Váha 121,2 (tento měsíc - 6,3, od začátku roku - 27,6), tuk -1,2%, svaly +0,6%.Příště snad už pod 120
gas Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Z toho vážení potravin by mně jeblo jim furt, nevyhledavam prasarny, uzeniny nezeru, ale neomezuju se. Čokoláda, buchta na chuť běžně cvičím 3-4 krát týdne. Na 178 cm mám 93 kg. Ideální váha tělesný tuk mám 11%
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V Po jsem si dal předsevzetí na týdenní dietu. Vypadalo to rozumně a trochu by to stáhlo pzpek... Padlo v Po večer.V Út jsem si řekl, že dám týden bez chlastu. Vydrželo den... hurá!Teď (v mírné opilosti) si říkám, že bych zítra ráno mohl dát po delším čase rotoped... ach jo, fakt bych neměl chlastat.. takové nápady!:-) takže tak nějak :-)
odjinud Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tak jsem ráno dal fakt hodinu na rotopedu.... wow! .-)
organic Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 K tomu pečivu. Jsem se nedávno přistihl, že jsem tak nějak samovolně úplně přestal s bílým pečivem a k tomu sním tak 4 krajíce žitného chleba měsíčně. Vůbec mi to nechybí. Bohužel však žena peče různý buchty každý týden, tak to doháním jinde. Ale ty buchty jsou hrozný brzdy, většinou celozrný, ne moc sladký a hutný, tak se toho moc natlačit nedá. Co mě spolehlivě pomáhá se zbavit chutí na sladké a hladu mezi jídly v práci je mrkvička. Hodně mrkvičky. Ale chápu, že ne každý je králík jako já...
straspol Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tak jsem ráno dal fakt hodinu na rotopedu.... wow! .-)Na tom křápu se musí strašně blbě ležet, nebolej Tě z toho záda..?
odjinud Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 To triko je výsměch! :-)---Straspol - no jo, to je holt na sezení a šlapání, ne ležení...
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 To triko je výsměch! :-)---Straspol - no jo, to je holt na sezení a šlapání, ne ležení... Nojo, to byl jen závistivej pokus tu frajeřinu zlehčit. Obdivuju každýho kdo si to pořídí a vydrží to používat.
odjinud Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Ale jako věšák je to taky solidní kus nábytku :-)
Beet Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Takže 28 dní uteklo jako voda a já napíšu pár postřehů. Od Nové roku mám -6kg (což je 8% původní hmotnosti) a -5cm v pase. Z toho připadá -5kg jen na Mačingovou. Pocity jsou veskrze pozitivní. Nejhorší jsou první tři dny, než si člověk na to zvykne, a najde si porce, které mu vyhovují. Myslel jsem si, že největší problém pro mě bude pít teplou vodu. A je to přesně naopak. Teď mi přijde divné a nechutná mi, pít vodu studenou. Každopádně v nastoleném trendu stravování hodláme se ženou pokračovat. Cíl dosažen!! Dnes ráno mi váha ukázala přesně o 11,5kg méně než prvního ledna. Což je 15% původní hmotnosti. O 8cm v pase méně taky není k zahození.
straspol Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Ale jako věšák je to taky solidní kus nábytku :-)Chápu že to může vypadat stylově, ale může to mít doma jen krásnej štíhlej člověk. Kdybych to měl doma já, každý návštěvě by při pohledu na mne muselo být jasný, že je ten křáp rozbitej nebo aspoň zbytečnej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se