odjinud Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Jsem zas dal na ty vaše rady a zašel večer koupit steak. K tomum jsem dal mísu zeleniny, 2 chlebíky. Zatím ok... jenže pak 2 pivka, velkýho panáka, zbytek sušenek od včera a nakonec ještě chleba s medem.-) ?Takže jsem pak ještě na noc ve výčitkách važil zeleninový vývar, ten budu jíst po večerech zbytek týdne. Strategie masa tedy nevyšla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 k masu a salátu zapomeň na pečivo, příloha k masu je ten salát:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Ja radsi hodne cvicim,abych si mohl dat vic dobrot.Nepotrebuju k zivotu knedliky nebo bucek,ale sladky jo:-)Suprove funguje beh plus kruhovy treninky,nebo posilovna.Alkohol krom vina o vikendu nepiju.Kdyz mam trenink,mam dve vecere,jednu v sedum,to je maso a salat,nebo salat s kozim syrem a pak jeste v deset treba pul tvarohu z par oriskama.Rano se musim do pul hodiny poradne najist,jinak mi je blbe hlady:-)Takze tri zitny chlebiky,sunka,syr,marmelada,rajcata. Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 k masu a salátu zapomeň na pečivo, příloha k masu je ten salát:-)))Přesně. Ja to tak praktikuju taky a už půl roku -10kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ja vubec nejim a porad pribiram, tak asi filtruju vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Jsem ráno se zatajeným dechem vlezl na váhu, od podzimního srazu v říjnumínus 5 kilo. A to jsem se toho cukroví o Vánocích rozhodně nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Ja vubec nejim a porad pribiram, tak asi filtruju vzduch.Chyba. Zpomalený metabolismus. Musíš jíst furt, ale ne srajdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Chyba. Zpomalený metabolismus. Musíš jíst furt, ale ne srajdy.Má pravdu předsedo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak už rok 3x týdně sportuju a nepřejídám se. A váha se drží, nepřibral jsem nic. Ale taky jsem nic neshodil. Vinu přikládám těm v průměru 5 dvanáctkám po večeři....dost by mě zajímalo, jak by se to vyvíjelo, kdybych si je nedal, ale toho se zas bojím....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak už rok 3x týdně sportuju a nepřejídám se. A váha se drží, nepřibral jsem nic. Ale taky jsem nic neshodil. Vinu přikládám těm v průměru 5 dvanáctkám po večeři....dost by mě zajímalo, jak by se to vyvíjelo, kdybych si je nedal, ale toho se zas bojím....:-)Melo by tobdost zasadni vliv, kdyby sis je nedal, to te muzu ujistit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak už rok 3x týdně sportuju a nepřejídám se. A váha se drží, nepřibral jsem nic. Ale taky jsem nic neshodil. Vinu přikládám těm v průměru 5 dvanáctkám po večeři....dost by mě zajímalo, jak by se to vyvíjelo, kdybych si je nedal, ale toho se zas bojím....:-) To se skoro divím, že nepřibíráš. 5 dvanáctek je přes 1000 kalorií navíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 No pivo je masaker Žral som, chlastal som pivo, nešportoval som, mal som 108-110kg. Cca pol roka nepijem pivo, len keď je naozaj príležitosť, začal som trošku rozumnejšie jesť, ale žiadne stráženie kalórií či diéty. Len žiadne zbytočné cukry, tuky, proste s rozumom a dnes som na 85kg za cca pol roka. Plus teda kým sa dalo tak aspoň 3x do týždňa som behával aspoň 30-40min aby to teda nevyznelo úplne jednoducho Teraz v tomto počasí švihadlo a snáď sa dokopem do posilky. Treba trocha vyformovať. Tým som len chcel povzbudiť, ide to. 27 rokov som žil s mega nadváhou a stačilo naozaj málo keď sa na to pozriem spätne. Netreba o tom zbytočne hovoriť, ale treba niečo robiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Chyba. Zpomalený metabolismus. Musíš jíst furt, ale ne srajdy.chyba, neměl bys jíst furt, naopak, ale musíš jíst chytře a hýbat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Raději nic, uz se ro tu mele jen furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Tak už sem taky najel na odtucnovaci režim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Chtěl jsem do konce ledna shodit deset kilo. už mi zbývá jenom čtrnáct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Tak jsem začal cvičit toto: http://fityou.cz/cvicebni-program-30-day-shred-od-jillian-michaels/ Poprvé jsem byl rád, že jsem se odplazil na gauč Teď, po 10 cvičebních dnech už je to naprosto v poho. Jen jsem kilo přibral, místo abych shodil, tak dělám něco asi špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Shazujes tuk a nabíras svaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Není možný, že bych nabíral svaly a tuky zůstávaly ? To by tomu odpovídalo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Nebo zeres jeste víc než předtím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se