Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Bulimie se fakt nebojím :-) ale jít do něčeho na zvracení se mi taky moc nechce. Ono je problém, že já bych to se svou nadváhou musel brát tak 2-3M, aby to u mě mělo nějaký efekt a brát tohle svinstvo tak dlouho, to už by bylo asi trochu moc.

Myslel jsem něco naprosto neškodnýho, po čem jen člověk nemá chuť tolik žrát... tj. nemusí to bejt něco, po čem se hubne, jen něco, po čem se tolik nežere... tedy jestli něco takovýho vůbec existuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bulimie se fakt nebojím :-) ale jít do něčeho na zvracení se mi taky moc nechce. Ono je problém, že já bych to se svou nadváhou musel brát tak 2-3M, aby to u mě mělo nějaký efekt a brát tohle svinstvo tak dlouho, to už by bylo asi trochu moc.

Myslel jsem něco naprosto neškodnýho, po čem jen člověk nemá chuť tolik žrát... tj. nemusí to bejt něco, po čem se hubne, jen něco, po čem se tolik nežere... tedy jestli něco takovýho vůbec existuje...

Potřebuješ najít nějaký stuffer, nádivku, která tě zaplácne a nemá milion kalorií. Mě funguje na takové permanentní mlsání mrkev. Jsem na sladký, uzeniny skoro nejím, a mrkev má schopnost to potlačit. Nosím sebou do práce dvě tři mrkve, a když mě chytne mlsná, neběžím do kantýny pro čokošku, ale chroupu mrkev, jako králík. Zvykl jsem si a chutná mi to. Mám tady jednoho kolegu a ten je ještě víc ultra, nosí si pytlík se směsí mrkev petržel 1:1 :D Ale to nemusí sedět každýmu. No a moje večeře 4 x týdně je 80 g polníčku, což je mimochodem hrozná halda zeleně, plná mísa, do toho 200 g cherry rajčat a jedna mozzarela. Zasypu pepřem, zakápnu oliváčem a sežeru to bez chleba. Pocit sytosti rovnající se u mně sežrání čtvrtkilového steaku s hromadou fazolí, kalorie blížící se nule.

edit: tak jsem pohledal ten můj "salát" v kalorických tabulkách:

polníček                       100 g      16 kcal

rajčata                          200 g     43 kcal

olivový olej extra virgin lžíce       41 kcal

pepř                                 1 g        4 kcal

mozzarella light galbani 125 g  215 kcal 

425 g žrádla, co má energetickou hodnotu 319 kcal. Ta mozzarela tomu dává energetický náboj, ale jsou to proteiny a tuky, žádný cukr (2g)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Spíš si vem blok a tužku a napiš si všechno, co sníš a vypiješ za 14 dní. Pak mi to pošli v SZ a můžem debatovat ;)

Tak jsme začali se ségrou, která byla ultraobézní (128 kg na 172cm), z jejího seznamu jsem zjistil, že snědla půl kila zeleniny za 14 dní :) Dneska má o 40 kilo míň a jede dál.

Není to jen o tom, co jíš, ale kdy to jíš, kolik toho jíš, kolik se u toho hejbeš, jak ti jede metabolismus, jaká máš zdravotní omezení, geny...

Necítím se být kvalifikovaný ti radit, ale můžeme se o tom přátelsky pobavit...

Odkaz ke komentáři

Spíš si vem blok a tužku a napiš si všechno, co sníš a vypiješ za 14 dní. Pak mi to pošli v SZ a můžem debatovat ;)

Tak jsme začali se ségrou, která byla ultraobézní (128 kg na 172cm), z jejího seznamu jsem zjistil, že snědla půl kila zeleniny za 14 dní :) Dneska má o 40 kilo míň a jede dál.

Není to jen o tom, co jíš, ale kdy to jíš, kolik toho jíš, kolik se u toho hejbeš, jak ti jede metabolismus, jaká máš zdravotní omezení, geny...

Necítím se být kvalifikovaný ti radit, ale můžeme se o tom přátelsky pobavit...

V tom maš pravdu vyskusam :-)

Odkaz ke komentáři

organic - dobrý  :flex:

cvičíš do toho nějak?

15 km kraulem týdně (víc plavu než chodím), v létě k tomu na kole do práce (2x18 km, 3x týdně), sem tam lehy sedy.

Krom plavání nic extrémního. Ale to je spíš pro nabírání svalů a lepší pocit ze sebe, než kvůli hubnutí.

Když neplavu dva týdny, bolí mě záda (sedavá práce) a hodně rychle splasknu.

Jak je tu několikrát řečeno, zhruba 70% je jídlo, 30% pohyb.

Odkaz ke komentáři

Tak s "vatou" do žaludku v podobě různé objemné zeleniny jsem to pochopitelně zkoušel, ale moc dlouho mi to nějak nevydželo. Myslel jsem spíš něco jako prášek nebo sprej do pusy, kdy si to člověk dá a je tak trochu šoufl, ale jen decentně, aby nežral, a taky, aby to nebylo nijak škodlivé. Ale možná, že něco takivýho ani neexistuje...

Odkaz ke komentáři

Tak s "vatou" do žaludku v podobě různé objemné zeleniny jsem to pochopitelně zkoušel, ale moc dlouho mi to nějak nevydželo. Myslel jsem spíš něco jako prášek nebo sprej do pusy, kdy si to člověk dá a je tak trochu šoufl, ale jen decentně, aby nežral, a taky, aby to nebylo nijak škodlivé. Ale možná, že něco takivýho ani neexistuje...

Modelky žerou menstruační tampony  :lol2: To je samozřejmě nadsázka. Musíš mít s tou zeleninkou disciplínu. "Nějak nevydrželo" neexistuje. 

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli to má úplně smysl. Myslím, že jedna z hlavních součástí je prostě chtít s tím něco udělat, ať jsou důvody jakékoliv. Kdyby to byl sprej, ocet, cokoliv (nevím, jeslti to funguje, já to před lety zkoušel z jiných důvodů, ale co http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-200-g-PID337.html), tak prostě stačí si to nevzít, když budu mít chuť a je hotovo. To už je snad lepší operace. Známý, který měl myslím svého času už kolem 200kg (ale zase na výšku přes 2m) toto podstoupil ze zdravotních důvodů, aby mohl pak na operaci srdce. Zhubnul, pomohlo to (snad cca 30kg), ale i s tím nějak vy... a nějak se mu povedlo tu bandáž posunout. Ale ono je více možností bandáže, takže možná jsou takové nějaké "finální". Tam je myslím problém, že nejde odhadnout předam, jak moc žaludek zmenšit, aby to člověk pak i přežil.

EDIT: Tu vlákninu dělá asi kde kdo, vzal jsem první odkaz z netu, jde hlavně o tu vlákninu.

Upraveno uživatelem swenak
Odkaz ke komentáři

teda neznam te, ale obecne muzu rict, ze prezirani souvisi s kolisanim cukru v krvi. Tak zkus omezit pocet jidel, kde mas sacharidy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...