semi001 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Fenix 3HR, screenshoty jsou z Garmin ConnectDíky, mrknu na to
Ragoon Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Já nevím, obecně těmto tabulkám moc nevěřím, lidské tělo je velmi individuální a nelze to hodit někam do tabulku, kde ti vypadne co máš jíst a byl vysekanej, kdyby to tak fungovalo, je takový každý druhý.. Ale to je jen můj osobní názor... Za mě je 1400 fakt málo, někdy na správné hubnutí, je prostě potřeba víc jídla ... Doporučil bych dát bílkoviny alespoň na 120g a zbytek rozdělil, jak jsem již psal..Osobně jsem na 2500kcal (180g bílkovin ) a za poslední tři měsíce 1kg dolů , ale 8cm přes pas (178cm , 76váha ) .. Klidně bych přidal zdravé tuky, ke třem jídlům hoď hrst oříšků ( 10g ) .. Pečiva bych se nebál, jen bych se držel pečiva, kde podíl žitné mouky je alespoň 60% .. ( nebál myslím např 90g jako příloha na 1 jídlo ) .. Vytrvalostní běh samozřejmě také spaluje, ale tělo si na něj zvykne , klidně písní SZ Rozumim no. Zkusim to jak pises, pridam bilkoviny a kJ a asi prolozim ten vytrvalostni beh na stridacku s intervalama (HIIT). Dik za rady
semi001 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Rozumim no. Zkusim to jak pises, pridam bilkoviny a kJ a asi prolozim ten vytrvalostni beh na stridacku s intervalama (HIIT). Dik za rady Já se v tom plácám přes tři roky, chce to zkoušet různé varianty, každý je jiný..
Igicz Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Ja mam ted v planu 250 sklapovacek denne. Ten plan mam v hlave uz mesic. Sent from my iPhone using Tapatalk
shewcza Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Samotnými sklapovačkami neshodíš. Posílíš jen přímý břišní sval. Nejlepší na shazování kil jsou komplexní cviky, kde zapojuješ co největší množství velkých svalů. V posilovně to budou nohy respektive dřepy nebo mrtvý tah. Venku hlavně běh, rychlá chůze a samozřejmě držet si nějakou stravu. Já třeba jím co chci a jím toho fakt hodně a dělám to moc rád, ale o to víc dřu. Momentálně mám 187cm/105kg. Do léta těch 5 bude dole. Já běhat moc nemůžu, protože mám problémy s kyčlemi, tak rychle chodím po tréninku na pásu, kde můžu i chvilku běžet, protože je pás odpružený. Ale stejně na běh nemám správnou techniku. Důležitá je ta strava, ale tam mám slabou vůli, tak musím o to víc dřít.
Igicz Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Nohy, ruce hubené. Jen ten břuch mi poslední dobou nějak puchne.
shewcza Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Chtěl jsem tím je "říct", že samotným posilováním břicha nedocílíš toho, že budeš shazovat tuk na břichu. To jsou všechno jen mýty. Spaluješ tuky z celého těla. Potom je to hodně o genetice. Baby většinou začnou prvně shazovat kozy a chlapi zase naposledy břicho ale tohle je fakt silně individuální.
laskajefajn Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Presne tak.Bricho se dela u stolu.
redd Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 A bacha na pretizeni brisnich svalu, ty se leci fakt blbe. Misto sklapovacek bych postupne resil cviky na core.
semi001 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Chtěl jsem tím je "říct", že samotným posilováním břicha nedocílíš toho, že budeš shazovat tuk na břichu. To jsou všechno jen mýty. Spaluješ tuky z celého těla. Potom je to hodně o genetice. Baby většinou začnou prvně shazovat kozy a chlapi zase naposledy břicho ale tohle je fakt silně individuální.Tak jako tak, břicho jde jako poslední, tedy si člověk sáhne až na dno v dietě Ještě bych ke komplexním cvikům přidal - bench press
Igicz Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Ještě bych ke komplexním cvikům přidal - bench pressJasne. Ale musis ho delat na tom gymnastickem mici misto lavice Sent from my iPhone using Tapatalk
semi001 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Jasne. Ale musis ho delat na tom gymnastickem mici misto laviceSent from my iPhone using TapatalkTo ne , stačí vic kilo , zpevneny střed těla , zadek a nohy + min opakování Na míči jsem to nezkoušel
morepower Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Samotnými sklapovačkami neshodíš. Posílíš jen přímý břišní sval. Nejlepší na shazování kil jsou komplexní cviky, kde zapojuješ co největší množství velkých svalů. V posilovně to budou nohy respektive dřepy nebo mrtvý tah. Venku hlavně běh, rychlá chůze a samozřejmě držet si nějakou stravu. ... přesně tak, přidal bych tlak(benchpress), jak píše semi001 a přemístění činky, klidně bez výrazuco se týče HIIT při běhání, nemyslím, že je reálný sprintovat (myslím opravdu SPRINTOVAT) 7x po 30 vteřinách, když zkusíš sprintovat podle tabaty, stěží ze začátku dáš 4x 10sec sprint. Spíš bych zkusil klasický fartleky, tedy střídání různých intenzit, ne jen max a min. Po dobrém zahřátí a rozběhání, takže aspoň 2-3kiláky (to je důležitý, aby to neodnesly hamstringy, který se při sprintech rádi trhaj), přidáš set 30-20-10, tedy 30sec volně-20sec svižně-10sec sprint. 2-3x zopakovat. Pak je nutná periodizace.
Z. Paul Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 To ne , stačí vic kilo , zpevneny střed těla , zadek a nohy + min opakování Na míči jsem to nezkoušel Na hubnutí je lepší spis menší váhy, více opakování, drop série, do selhání apod. To co píšeš Ty je čisté na sílu.
Z. Paul Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Double Upraveno 12. května 2017 uživatelem Z. Paul
Marfael Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Osobně mám vyzkoušeno a ne jen já, že na hubnutí je nejlepší tvrdý intervalový trénink. Čili jak tu někdo psal x vteřin úplně naplno, pak x vteřin klid. Jo, během pod aerobkou se samozřejmě hubne taky, ale zdaleka ne tak, jak po tvrdém tréninku, protože volném běhu pálíš jen chvilku po doběhu, tak po tvrdém tréninku pálíš ještě dlouho po tréninku. Neříkám, že běh je špatný, ale pokud ti jde o redukci tuku, zvol, co jsem psal výše. Já mám skvěle vyzkoušený veslařský trenažér, to je neskutečně nedoceněný stroj. Zapojíš obrovskou škálu svalů a můžeš si na tom jet jak klídek, tak i třeba ty intervaly. Já třeba jezdím 45 s naplno, 30 s volno, 10 opakování. Pak 2 km volně a pak zase ten interval. Skvělé.A jinak tvrdý trénink v posilovně a zapojit největší svaly, čili dřepy, mrtvé tahy, benče, rozpažky a podobně.
semi001 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Na hubnutí je lepší spis menší váhy, více opakování, drop série, do selhání apod. To co píšeš Ty je čisté na sílu.To je spíše na vytrvalost , komplexni cviky s větší vahou , kde zapojujes více svalových vláken, je dobře na celkové hubnutí.. osobně davam , na začátku každého tréninku , komplexni cvik s větší vahou, dále pokračují dle partie drop sety , nebo super série apod...
odjinud Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Tak znám taky dobře :-)No nic, jdu zkusit ten salát a udržit to při něm... Včera sem si k večeři udělal salát s rukolou, avokádem a rajčatama a k tomu plátek chleba s troškou másla a dvouma plátkama šunky. Sežral sem to, chvilku koukal a pak sem sežral půl hermelína, zbytek šunky, tj.4 plátky, zbytek eidamu (10dkg), půl skleničky paštiky a k tomu zbytek chleba, cca 3 krajíce. Pivo a půl lahve vína. Měl sem pak pocit, že něco nevyšlo, jak sem chtěl.
shewcza Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Já dnes jel předkopy 3x10, 15x8 se 110kg dřep, legpress 4x10, výpady 3x15 a 20 minut rychlé chůze 7km/h a jsem hotov. Triko by se dalo ždímat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se