Patrik Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 V Norme maji v akci do 22. 4. madarsky salam Kometa. 500 g za 129 Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Ač si naivně myslím, že jsem inertní k reklamám a zastánce dělené stravy a racionální výživy.....dostali jste mne....dal jsem Váš Pick...a nebyl vůbec špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Já mám už 14 dnů absťák. Kamarádi, přátelé, pokud se Vám do 14ti dnů neozvu, můj člověk to nepřežil. Dám vědět, pokud budu mít sil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Pravda, PICK to není, ale zase je velice výživný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Mám otázku pro znalce. V čem se liší Pick "s chlápkem" a ten klasickej? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nedávno jsem dostal ten s chlápkem a byl skvělej.Teď jsem koukal ve Sparu - s chlápkem 180 Kč, klasickej 250 Kč - zhruba stejná gramáž.Tak jak to je, pickofilové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 V Draculově jsem nemohl jinak. Ale pro jistotu jsem to pojistil italskou klasikou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Mám otázku pro znalce. V čem se liší Pick "s chlápkem" a ten klasickej? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nedávno jsem dostal ten s chlápkem a byl skvělej. Teď jsem koukal ve Sparu - s chlápkem 180 Kč, klasickej 250 Kč - zhruba stejná gramáž. Tak jak to je, pickofilové? Samozřejmě ten bez chlápka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Rakoczi je jiný poddruh klasiky, pak je ještě paprikový a pálivý. Však kukni na jejich web, je to tam pěkně maďarsky pospané. Rákoczi Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Autobusak co žere salámy jako rohliky, to bude pecka :-))) Sice trochu opožděně, ale pročítám tohle vlákno a u týhle hlášky jsem se málem pochcal smíchy Jinak jste si kluci naordinovali hodně zajímavou dietku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Však kukni na jejich web, je to tam pěkně maďarsky pospané. Myslím, že to si asi kolega pomůže Ale abych byl i užitečný - další zprávy z Normy. Uherský salám Kométa Picolo (takový velmi tenký, průměr asi jako silnější klobása) 250g za 59,90 Kč. Platí do 31.5.2012. Ale nechutnal jsem, snažím se trochu na léto držet figuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Tak hlavně, Rákoczi salám nemá s uherákem vůbec nic společného, pouze značku výrobce. Je to jako srovnávat slovenský točený v tescu za 39,90 s kosteleckým křemešníkem za 230. Pouze stejný výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 S Uherákem končím, tohle je lepčí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 S Uherákem končím, tohle je lepčí. No jo Fuet ale to je uplně o něčem jiném................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 (upraveno) kolega si nemuze vynachvalit Klobasovy Raj v Pavlicich (mezi Jihalvou a Znojmem) takove klobasy pry nikdo jinej nedela. no a jezdi si pro ne osobne z Prahy 1x za 3 tydny. takze pokud nekdo tohle miluje, tak doporucuji. Edit: Mrakousi, nechces se tam stavit a dat svoje doporuceni odbornika? edit 2: odkaz http://www.mistruzenar.cz/klobasovy-raj Upraveno 29. června 2012 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 No jo Fuet ale to je uplně o něčem jiném................... Ale no tak, kolego, je dobrý, ale PICK je jen jeden . U nás v Liberci otevřeli prodejnu ,,U MLSNÉ KOZY" a tam jsou vynikající špekáčky a slovenské salámy, ale to je machrovinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 U nás v Liberci otevřeli prodejnu ,,U MLSNÉ KOZY" Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Kde? mezi vchodem do nádraží ČD a poštou 2 na Náklladní ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Mám otázku pro znalce. V čem se liší Pick "s chlápkem" a ten klasickej? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nedávno jsem dostal ten s chlápkem a byl skvělej. Teď jsem koukal ve Sparu - s chlápkem 180 Kč, klasickej 250 Kč - zhruba stejná gramáž. Tak jak to je, pickofilové? Ahoj, pick má jiné složení a postup výroby, ale tahle malá 400g šiška je za 250,- moc, dá se pořídit i za 150,-, takhle drahý jej mají jen v Globusu hovádka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 3 minuty chůze od kanclu - good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se