Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?


prizak

Doporučené příspěvky

Však jasně, plně to chápu, teď klídek a pohodíčka :newyear:  Sakra, co je tohle za vlákno? 24 stránek odolávám, občas sem vlezu, no a začínám dostávat na ten Pick čím dál tím větší chuť :frusty:  Facebuku jsem odolal, ale uheráček až ho potkám, jdu hned do něj... :lol2:

helet, místa na gauci je dost :D
Afri, kabely půjdou pod listu...ale až po novym roce, teď se mi nechce...mám pohodu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si teď nakrájel pár 1cm kolecek a otevrel pivko misto peciva....co víc si prat.

Má cenu krájet 1cm kolečka???? Nemá, ukousni si kolečko, které má na jedné straně kolem 2mm a na druhé straně třena 6cm. A pozor!!!!!!!!!!!! Ušetříš, bo k tomu nepotřebuješ ani chleba a ten něco stojí :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ackoli jsem velkej zrout tak celou sisku bych nedal ma pro me prilis vyraznou chut..par kolecek mi postaci

nehledě na to, že ve 400 g budeš mít minimálně 20 g soli, což je dávka zhruba na 6 dní... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vánoce bez Picku jsou nepředstavitelné, přes rok si ho dám jen občasně, ale teď to jede ve velkým

Omyl, celý rok si bez něj nelze představit. ale vánoce miluju. Mám rád ten nádech svátků a rodinu, jak se její členové snaží mi ukousnout :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prizaku, přestože tvůj oblíbenec nepatří zrovna mezi mé favority, tak jednou za rok - na Vánoce - si šišku vždycky koupím. Pro mě je to taková hezká tradice, kterou jsem si zaved od tý doby, co jsem se seznámil s tvým uherákovým šílenstvím. :) Ale jasně - kdo chce zapalovat, tak musí sám hořet. :) Tož ať ti chutná ve zdraví i v příštím roce!

 

Chlebový OT: Jinak Pick zásadně v kombinaci s Mařatským chlebem, což je pro mě, bezkonkurenčně, nejlepší chleba na světě. Při každé cestě domů si odvážím 3 - 4 "štrycle" v kufru auta, který je pak několik dní nádherně provoněný. Není nijak přešpekulovaný - spíš normální klasika. Ale v tom nejlepším slova smyslu. Díky charakteristické "kráterovitosti" je ideální v prosté kombinaci s máslem. Dojde tak k příjemnému stavu, kdy na určitých místech tvoří máslo běžnou vrstvu, ale lokálně můžete kousnout do tlustšího výskytu. Ale Pick tomu určitě ještě pomáhá. :) Takže pokud někdy zavítáte do Uherského Hradiště, respektive jeho městské části Mařatice, nechte se zlákat. Nebudete litovat. Hostivařskej pecen je určitě dobrej, ale podle mě bohužel nedosahuje kvalit "Mařackého". Ale řekl bych, že spousta z nás má prostě svého lokálního favorita. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 To SCIFI: Jestli to byl chleba z pekařství Sebera (chleba fakt výborný) na Domažlické, tak ten podle co psali v Plzn. deníku 12.11. by měl výrobu skončit - bude se bourat dům kvůli rozšiřování železn. koridoru a s ním padne i unikátní pec, v které ho pekl....

Jinak ještě dobrý chleba v Plzni je na Slovanech od Bayera.

 

post-5787-0-62250100-1388335884_thumb.png

 

 

 

 

 

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...