African Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Však jasně, plně to chápu, teď klídek a pohodíčka Sakra, co je tohle za vlákno? 24 stránek odolávám, občas sem vlezu, no a začínám dostávat na ten Pick čím dál tím větší chuť Facebuku jsem odolal, ale uheráček až ho potkám, jdu hned do něj... helet, místa na gauci je dost Afri, kabely půjdou pod listu...ale až po novym roce, teď se mi nechce...mám pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Afri já ho taky ukrajuju, ale takovej borec jako prizak že ho přímo vdechuje nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 vánoce bez Picku jsou nepředstavitelné, přes rok si ho dám jen občasně, ale teď to jede ve velkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 já si teď nakrájel pár 1cm kolecek a otevrel pivko misto peciva....co víc si prat.Má cenu krájet 1cm kolečka???? Nemá, ukousni si kolečko, které má na jedné straně kolem 2mm a na druhé straně třena 6cm. A pozor!!!!!!!!!!!! Ušetříš, bo k tomu nepotřebuješ ani chleba a ten něco stojí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Tak sem dělal pořádek ve foťáku a našel jeden vánoční testík Samo Pick vyhrálNa co ten nůž??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 hh, dobrá rada...už jsem ho raději uklidil zpět do lednice nebo bych ho celej sežra :-) Frantíku: tak přeju dobrou chuť a Afri, až na Picka narazíš, tak jdi do něj...téhle lásce se nedá odolat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 ja ackoli jsem velkej zrout tak celou sisku bych nedal ma pro me prilis vyraznou chut..par kolecek mi postaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 ja ackoli jsem velkej zrout tak celou sisku bych nedal ma pro me prilis vyraznou chut..par kolecek mi postacinehledě na to, že ve 400 g budeš mít minimálně 20 g soli, což je dávka zhruba na 6 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 tak to jsem v klidu mam jen 250g sisticku a nedal jsem jeste ani tretinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Ten váš salám neznám ale Hostivarsky pecen je druhej nejlepší chleba co znám a naštěstí se dá koupit skoro všude. Ale Picka určitě ochutnam. Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Ale Picka určitě ochutnam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 ... Hostivarsky pecen je druhej nejlepší chleba co znám a naštěstí se dá koupit skoro všude. A první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 vánoce bez Picku jsou nepředstavitelné, přes rok si ho dám jen občasně, ale teď to jede ve velkýmOmyl, celý rok si bez něj nelze představit. ale vánoce miluju. Mám rád ten nádech svátků a rodinu, jak se její členové snaží mi ukousnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 tak to jsem v klidu mam jen 250g sisticku a nedal jsem jeste ani tretinuTu jsem dnes dal v autě a nedojel jsem ani na další semafor, aby ještě něco bylo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 A první?chleba z malé pekárny v plzni. Název nevím bohužel. Jedl jsem ho jen jednou od majitelů. Zeptám se mojí jestli si pamatuje jméno ale plzenaci by mohli vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Prizaku, přestože tvůj oblíbenec nepatří zrovna mezi mé favority, tak jednou za rok - na Vánoce - si šišku vždycky koupím. Pro mě je to taková hezká tradice, kterou jsem si zaved od tý doby, co jsem se seznámil s tvým uherákovým šílenstvím. Ale jasně - kdo chce zapalovat, tak musí sám hořet. Tož ať ti chutná ve zdraví i v příštím roce! Chlebový OT: Jinak Pick zásadně v kombinaci s Mařatským chlebem, což je pro mě, bezkonkurenčně, nejlepší chleba na světě. Při každé cestě domů si odvážím 3 - 4 "štrycle" v kufru auta, který je pak několik dní nádherně provoněný. Není nijak přešpekulovaný - spíš normální klasika. Ale v tom nejlepším slova smyslu. Díky charakteristické "kráterovitosti" je ideální v prosté kombinaci s máslem. Dojde tak k příjemnému stavu, kdy na určitých místech tvoří máslo běžnou vrstvu, ale lokálně můžete kousnout do tlustšího výskytu. Ale Pick tomu určitě ještě pomáhá. Takže pokud někdy zavítáte do Uherského Hradiště, respektive jeho městské části Mařatice, nechte se zlákat. Nebudete litovat. Hostivařskej pecen je určitě dobrej, ale podle mě bohužel nedosahuje kvalit "Mařackého". Ale řekl bych, že spousta z nás má prostě svého lokálního favorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Příští týden jedu kolem. Má ten chleba ještě nějaký druhotný název? Určitě pečou více druhů. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Příští týden jedu kolem. Má ten chleba ještě nějaký druhotný název? Určitě pečou více druhů. Dík.Mařatský chleba je celej název... Oni už budou vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) To SCIFI: Jestli to byl chleba z pekařství Sebera (chleba fakt výborný) na Domažlické, tak ten podle co psali v Plzn. deníku 12.11. by měl výrobu skončit - bude se bourat dům kvůli rozšiřování železn. koridoru a s ním padne i unikátní pec, v které ho pekl....Jinak ještě dobrý chleba v Plzni je na Slovanech od Bayera. Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Tak jsem právě sežral jedno 15 cm kolečko Picka a zalil to Plzýnkou. Přikusoval jsem křupavou okurku. Bez chleba. Protože na chleba se těžko vydělává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se