Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

pánové nechci se vás nějak dotknout, ale ten uherák (pick) je chuťově pěkná sračka ..... mám ho zase po dlouhý době, protože když sem ho pojídal naposled, tak mi tam chyběl takovej ten dobrej vocas kterej si pamatuju z dětství a řek sem si že to bylo momentální selhání, ale vono hovno ..... jak když žeru salám pro kočky ..... 

už to nekoupím a rači budu žrát chutné švagrovo klobásy .... a sou taky zadarmo teda ..... to je benefit jako kráva

Odesláno

Je pravdou ze aj mne sa zda ze ked som bol maly tak bol uherak taky nejaky...iny, lepsi.

Naposledy som mal tu malu stangicku, odkrojil som par kuskov a zvysok nakoniec po par tyzdnoch vyhodil. Ovela viac mi chuti poriadna klobasa, sucha, nie prilis zaudena..to je skutocna dobrota.

Odesláno (upraveno)

Ja som to uz vcera pisal do vlakna co ma prave.... ale na mojom vcerajsom uheraku bolo viac pliesne nez je zdrave a zdaleka nie vsetka bola uslachtila :D ... no proste dostal ho prave polovicu Rasty druhu dostane zajtra.

edit: UPDATE ,... s tym uherakom vazne nie je nieco v poriadku Rasty ho zahrabal, to sa mu s masovymi vyrobkami prakticky nestava

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

pánové nechci se vás nějak dotknout, ale ten uherák (pick) je chuťově pěkná sračka ..... mám ho zase po dlouhý době, protože když sem ho pojídal naposled, tak mi tam chyběl takovej ten dobrej vocas kterej si pamatuju z dětství a řek sem si že to bylo momentální selhání, ale vono hovno ..... jak když žeru salám pro kočky ..... 

už to nekoupím a rači budu žrát chutné švagrovo klobásy .... a sou taky zadarmo teda ..... to je benefit jako kráva

Pravdu máš....

Návštěvník YPO
Odesláno

PICK je pořád stejný i chuťově, ale pokud je čerstvý, chutná jinak.

jak přesně dlouho musí bejt starej aby se dal pojídat?

cali psal něco v duchu že už byl starej dost a ani pes ho nežral 

vím přesně co máš na mysli .... měl by bejt takovej jakoby vysušenej = takže bych ho měl ještě nějak doma skladovat několik týdnů, měsíců aby se to dalo pojídat ?

myslím že s tímhle problémem by se měl vypořádat výrobce = dodávat na trh to na co je zákazník zvyklý

Návštěvník tolja
Odesláno

jak přesně dlouho musí bejt starej aby se dal pojídat?

cali psal něco v duchu že už byl starej dost a ani pes ho nežral 

vím přesně co máš na mysli .... měl by bejt takovej jakoby vysušenej = takže bych ho měl ještě nějak doma skladovat několik týdnů, měsíců aby se to dalo pojídat ?

myslím že s tímhle problémem by se měl vypořádat výrobce = dodávat na trh to na co je zákazník zvyklý

neměl by jít zmáčknout, a nejlepší jsou průsvitný plátky, to věděl už pan Hrabal, když psal "Obsluhoval jsem anglického krále"

Návštěvník YPO
Odesláno

neměl by jít zmáčknout, a nejlepší jsou průsvitný plátky, to věděl už pan Hrabal, když psal "Obsluhoval jsem anglického krále"

takže něco jako kokosovej vořech 

Návštěvník tolja
Odesláno

takže něco jako kokosovej vořech 

tak nějak, ale pak namísto nářezáku musíš použít cirkulárku

Odesláno

jakmile je v prodeji tak se dá jíst ne?

Já bych spíše viděl problém ve skladování,někde jsem viděl že ta plíseň byla špatná a stahovali to z prodeje

Odesláno

A to bych se teda hádal, nejlepší jsou plátky zhruba 2-3 mm!

viz Tolja, s průsvitnými plátky v cca pokojové teplotě nejlépe vynikne zamýšlená chuť Uhera

Odesláno

Dříf taky byla tráva zelenější a koně měli větší hlavu.

Já kdysi chodil v Poděbradech na náměstí na grilovaný kuře, dneska už to nikde tak dobrý nedělaj.

Jo, a taky mravy se nám pohoršily... O tempora, o mores!

Odesláno

Tescu som vcera uz na trik s ciernou pliesnou na PICKu neskocil a skusil od zlosti udajne premiovy Babisuherak. Kupil som uz narezany, nakolko nemam doma prislusny stroj. No a v tomto bol zas piesok, takze zase siel Rastymu. Jebat uheraky, nazstastie som kupil ako plan B nejaku noname suchu klobasu na pulte a ta celkom usla.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tescu som vcera uz na trik s ciernou pliesnou na PICKu neskocil a skusil od zlosti udajne premiovy Babisuherak. Kupil som uz narezany, nakolko nemam doma prislusny stroj. No a v tomto bol zas piesok, takze zase siel Rastymu. Jebat uheraky, nazstastie som kupil ako plan B nejaku noname suchu klobasu na pulte a ta celkom usla.

Ja si zacal kupovat chorizza na jamon.cz ale je to zlo, furt to musim zrat.

Návštěvník tolja
Odesláno

Dříf taky byla tráva zelenější a koně měli větší hlavu.

Já kdysi chodil v Poděbradech na náměstí na grilovaný kuře, dneska už to nikde tak dobrý nedělaj.

Jo, a taky mravy se nám pohoršily... O tempora, o mores!

čabajka (csabai kolbász) byla za komančů taky tak nějak lepší, tehdy se, pokud si to dobře pamatuju, prodávala tvrdá jako kámen, a dnes, to co koupíš má konzistenci bláta

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Voni v tech salamech moc velkej vyber nemaj - tedka mam ten Cular, byl nejdriv takovej voslizlej ale povesil sem ho v praci do archivu a je cim dal lepsi. Ale chodi mne na nej skladnik, musim ho nacapat. A minule sem si koupil ten set a byly tam takovy mensi klobasky a na ty rad vzpominam.

Upraveno uživatelem Zmizík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...