Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 pánové nechci se vás nějak dotknout, ale ten uherák (pick) je chuťově pěkná sračka ..... mám ho zase po dlouhý době, protože když sem ho pojídal naposled, tak mi tam chyběl takovej ten dobrej vocas kterej si pamatuju z dětství a řek sem si že to bylo momentální selhání, ale vono hovno ..... jak když žeru salám pro kočky ..... už to nekoupím a rači budu žrát chutné švagrovo klobásy .... a sou taky zadarmo teda ..... to je benefit jako kráva
ivan_989 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Je pravdou ze aj mne sa zda ze ked som bol maly tak bol uherak taky nejaky...iny, lepsi. Naposledy som mal tu malu stangicku, odkrojil som par kuskov a zvysok nakoniec po par tyzdnoch vyhodil. Ovela viac mi chuti poriadna klobasa, sucha, nie prilis zaudena..to je skutocna dobrota.
cali Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Ja som to uz vcera pisal do vlakna co ma prave.... ale na mojom vcerajsom uheraku bolo viac pliesne nez je zdrave a zdaleka nie vsetka bola uslachtila ... no proste dostal ho prave polovicu Rasty druhu dostane zajtra. edit: UPDATE ,... s tym uherakom vazne nie je nieco v poriadku Rasty ho zahrabal, to sa mu s masovymi vyrobkami prakticky nestava Upraveno 29. září 2016 uživatelem cali
prizak Odesláno 2. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2016 PICK je pořád stejný i chuťově, ale pokud je čerstvý, chutná jinak.
pandice73 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 pánové nechci se vás nějak dotknout, ale ten uherák (pick) je chuťově pěkná sračka ..... mám ho zase po dlouhý době, protože když sem ho pojídal naposled, tak mi tam chyběl takovej ten dobrej vocas kterej si pamatuju z dětství a řek sem si že to bylo momentální selhání, ale vono hovno ..... jak když žeru salám pro kočky ..... už to nekoupím a rači budu žrát chutné švagrovo klobásy .... a sou taky zadarmo teda ..... to je benefit jako krávaPravdu máš....
asus Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 A taky záleží na nakrájení. Nejlepší jsou ty průsvitný plátky
Tittus Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 A to bych se teda hádal, nejlepší jsou plátky zhruba 2-3 mm!
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 PICK je pořád stejný i chuťově, ale pokud je čerstvý, chutná jinak.jak přesně dlouho musí bejt starej aby se dal pojídat? cali psal něco v duchu že už byl starej dost a ani pes ho nežral vím přesně co máš na mysli .... měl by bejt takovej jakoby vysušenej = takže bych ho měl ještě nějak doma skladovat několik týdnů, měsíců aby se to dalo pojídat ? myslím že s tímhle problémem by se měl vypořádat výrobce = dodávat na trh to na co je zákazník zvyklý
Návštěvník tolja Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 jak přesně dlouho musí bejt starej aby se dal pojídat? cali psal něco v duchu že už byl starej dost a ani pes ho nežral vím přesně co máš na mysli .... měl by bejt takovej jakoby vysušenej = takže bych ho měl ještě nějak doma skladovat několik týdnů, měsíců aby se to dalo pojídat ? myslím že s tímhle problémem by se měl vypořádat výrobce = dodávat na trh to na co je zákazník zvyklý neměl by jít zmáčknout, a nejlepší jsou průsvitný plátky, to věděl už pan Hrabal, když psal "Obsluhoval jsem anglického krále"
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 neměl by jít zmáčknout, a nejlepší jsou průsvitný plátky, to věděl už pan Hrabal, když psal "Obsluhoval jsem anglického krále"takže něco jako kokosovej vořech
Návštěvník tolja Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 takže něco jako kokosovej vořech tak nějak, ale pak namísto nářezáku musíš použít cirkulárku
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 jakmile je v prodeji tak se dá jíst ne?Já bych spíše viděl problém ve skladování,někde jsem viděl že ta plíseň byla špatná a stahovali to z prodeje
Frostie Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 A to bych se teda hádal, nejlepší jsou plátky zhruba 2-3 mm!viz Tolja, s průsvitnými plátky v cca pokojové teplotě nejlépe vynikne zamýšlená chuť Uhera
Viktor Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Dříf taky byla tráva zelenější a koně měli větší hlavu.Já kdysi chodil v Poděbradech na náměstí na grilovaný kuře, dneska už to nikde tak dobrý nedělaj.Jo, a taky mravy se nám pohoršily... O tempora, o mores!
cali Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Tescu som vcera uz na trik s ciernou pliesnou na PICKu neskocil a skusil od zlosti udajne premiovy Babisuherak. Kupil som uz narezany, nakolko nemam doma prislusny stroj. No a v tomto bol zas piesok, takze zase siel Rastymu. Jebat uheraky, nazstastie som kupil ako plan B nejaku noname suchu klobasu na pulte a ta celkom usla.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Tescu som vcera uz na trik s ciernou pliesnou na PICKu neskocil a skusil od zlosti udajne premiovy Babisuherak. Kupil som uz narezany, nakolko nemam doma prislusny stroj. No a v tomto bol zas piesok, takze zase siel Rastymu. Jebat uheraky, nazstastie som kupil ako plan B nejaku noname suchu klobasu na pulte a ta celkom usla.Ja si zacal kupovat chorizza na jamon.cz ale je to zlo, furt to musim zrat.
Návštěvník tolja Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Dříf taky byla tráva zelenější a koně měli větší hlavu.Já kdysi chodil v Poděbradech na náměstí na grilovaný kuře, dneska už to nikde tak dobrý nedělaj.Jo, a taky mravy se nám pohoršily... O tempora, o mores! čabajka (csabai kolbász) byla za komančů taky tak nějak lepší, tehdy se, pokud si to dobře pamatuju, prodávala tvrdá jako kámen, a dnes, to co koupíš má konzistenci bláta
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Ja si zacal kupovat chorizza na jamon.cz ale je to zlo, furt to musim zrat.které jsem model bys doporučil?
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Voni v tech salamech moc velkej vyber nemaj - tedka mam ten Cular, byl nejdriv takovej voslizlej ale povesil sem ho v praci do archivu a je cim dal lepsi. Ale chodi mne na nej skladnik, musim ho nacapat. A minule sem si koupil ten set a byly tam takovy mensi klobasky a na ty rad vzpominam. Upraveno 5. října 2016 uživatelem Zmizík
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Já se právě na ten set dívám ,vypadá to dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se