Frostie Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 kde kupujes?To je výhradní značka pro D/A/CH trhy, takže tipuji, že v Německu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 ja som objednal tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 ja som objednal tu V pohodě, ale jak na foto vidíš, je to import z Německa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 no, aj oni kupuju v Nemecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Jj nemecko a jiz zde zaznelo, ze je fakt super, shodnul jsem se i s místním guru @prizak normalne už klasickej pick nekupuji, jen julisku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 8. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 před 19 hodinami, vwtyp11 napsal: Juliska můj favorit Vynikajici salam. Normalne mam problem jej rozeznat od PICKu. Naprosta pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Včera jsem kupoval Pick v Globusu za 199 v akci (není to největší pecka, ale cena dobrá) Tu Julisku budu muset zkusit někdy na Vánoce (zas tak často ho nejím...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Juliska je verze Pick pro diskonty, kvalitou zhruba na úrovni Rákóczi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 a mam Julisku doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 V 8. 9. 2021 v 22:21, neuromancer napsal: Juliska je verze Pick pro diskonty, kvalitou zhruba na úrovni Rákóczi. Tak to ani hovno, Rákoš je určitě chuťově výš. Nebo mám Koronu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 tak potom, ktory je naj ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Tak to ani hovno, Rákoš je určitě chuťově výš. Nebo mám Koronu...B je správné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 tak potom, ktory je naj ... ? Pick a Herz, vše ostatní je pod nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 v cz je herz dostupny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 před 26 minutami, jovani napsal: v cz je herz dostupny? ano, já jsem ho občas viděl v kaufu, je to jen odnož Picku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 před 16 hodinami, Frostie napsal: před 17 hodinami, Americkej napsal: Tak to ani hovno, Rákoš je určitě chuťově výš. Nebo mám Koronu... B je správné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak jsem neodolal a objednal Julisku. Juliska a Rákóczi +/- stejné, ale klasika PICK Téliszalámi je ještě lepší. U mě bez diskuze No.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 19. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 V 17. 9. 2021 v 15:38, Ricoz napsal: Tak jsem neodolal a objednal Julisku. Juliska a Rákóczi +/- stejné, ale klasika PICK Téliszalámi je ještě lepší. U mě bez diskuze No.1 Ten PICK Téliszalámi je co? No, musim googlit. Juliska je vynikajici, chutna mi i UNGAR. Samozrejme PICK se znamkou je top. U nas JULISKU nemaji skoro nikde. Naposledy jsem ji videl v Chrastu na Melnicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 @prizak Téliszalámi, zimní salám (dřívější technické možnosti jiný postup neumožňovaly), je prazáklad uheráku. Dnes třeba Pick nebo Herz originál bez marketingových serepetiček typu Juliska nebo Rákóczi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 @prizak jak píše Frostie, je to ten klasický salám od PICKu, ten o kterém tady v podstatě všichni básníme https://www.youtube.com/watch?v=i-FPnWu8W5M https://pick.hu/hu/termekek/teliszalami/pick-teliszalami Všimni si textu na obalu, uprostřed Maďarské trikolóry. Přiznám se, že kupuji většinou přímo v HU, možná na export tam ten nápis není. Budu se na to muset podívat, až ho seženu u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se