t2 Odesláno 10. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Tak po čase nové Géčka, nové Rangemany: GPR-H1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Tissot ve steelu https://www.vivantis.cz/hodinky/tissot-prx-digital-40mm-t137-463-11-050-00.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 4 nove g-shock na oslavu 40-teho vyrocia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Na závěr roku si Casio nechalo obrovskou pecku. K padesátému výročí uvede novou reinkarnaci CASIOTRONŮ! Model se bude jmenovat TRN-50. Jde standardní "high tech" solar+multiband+bluetooth. Měla by to být limitka 4000 kusů. Cena bude dost sebevědomá: 500 éček. Mrzí mě že nikde nevidím zmínku o safíru, titanu a mají "jen" led. Ale zase mají nápaditou druhou tvář: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 29 minutami, t2 napsal: Na závěr roku si Casio nechalo obrovskou pecku. K padesátému výročí uvede novou reinkarnaci CASIOTRONŮ! Model se bude jmenovat TRN-50. Jde standardní "high tech" solar+multiband+bluetooth. Měla by to být limitka 4000 kusů. Cena bude dost sebevědomá: 500 éček. Mrzí mě že nikde nevidím zmínku o safíru, titanu a mají "jen" led. Ale zase mají nápaditou druhou tvář: Díky za info, to jsem zvědav, každopádně k tomu sklu: "The display is mineral glass" info zde: https://www.g-central.com/casio-to-release-the-trn-50-in-2024-for-the-50th-anniversary-of-its-first-wristwatch-the-casiotron-qw02/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jsou pecka! splněnej sen... Ale za 500 éček mě to asi mine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Chápu, sám nevím jestli bych je měl chtít. Jak už jsem psal za tu cenu bych čekal safír, možná i titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Další novinka od casia v řadě g shock: Když končily DW 5600C přišly o kovové pouzdro se screwbackem a druhou časovou zónu. Jejich nástupce DW 5600E dorazil s plastovým pouzdrem, ale zase obohatily základní řadu o skvělý illuminátor. Nyní nejklasičtější klasika všech klasik hodinky DW 5600E přišly o illuminátor. Nový nástupnický model DW 5600UE už má "jen" led light. To samé platí o střídaní modelu DW 6900. Nový model DW 6900UB má také led light. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Proč ustupují od lepšího k horšímu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Asi cena, možná ještě optimalizace celkové životnosti: s illuminátorem plánují výměnu cca po dvou letech, s led až po pěti a asi hrají na to, že pětiletá géčka s okousaným bezelem už možná novou baterku ani nedostanou. Zákazník si koupí nový kus. Jiný důvod nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 To si normálně koupim ještě jedny DW5600E do zásoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 hmm, zajímavé zprávy. já teda s ledkou přestal mít problém, prostě mi to nevadí a beru to jako plus, pokud vydrží dýl baterka a je to víc eko, proč ne, žejo. zároveň oceňuju, že tyhle kultovní DW modely zůstávají - vystřídal jsem hodně hranatých géček a vždycky mi zůstaly tyhle klasický DW - a GW-M šly po čase (nebo rychle) z domu. jednak mám rád tuhle skladbu funkcí - přesně to, co potřebuju, potom mi oku daleko víc lahodí font číslic, noa nakonec mě nebaví zkoumat, jestli chytaj signál, jak je na tom baterka a jestli je vystavovat světlu.. takže za mě - ať žijí DW modely a až bude na prodej nová verze s ledkou, tak si k 5750 a 5600thc třeba koupím i DW5600U. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Tak já baterku u DW5600E měnil po pěti letech od nákupu (jak dlouho před tím ležely v krámu nevím) a to ještě běžely, akorát se mi občas zapnul "spořič displeje" (zmizela čísla, po zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka displej naskočil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 nejhorší je se dnes tvl vyznat ve všech těch variacích na téma 5600 (a jiné). co má RC, co má jen BT, nebo obojí, teď ocelový modely, titanový, karbónový a bůhví jaký.., absolutně ztrácím přehled. asi se dál budu držet prostých základních modelů. přijde mi to celé takové rozplizlé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 @lub https://shockbase.org/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 jj . o tomhle vím, teda..kdysi jsem koukal. pro mě je naprosto neuvěřitelný to množství všech těch variant. a přijde mi to čím dál horší . podle mě ani v casiu nemohou tušit, to vše vyrábí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 No jako jo, jeví se to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Spis bych rekl, ze jeste muze nastat pruser, kdy si vyberete vytouzenou variantu, ale prodejci ji budou mit blbe oznacenou, takze vam prijde neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 WS 1700H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se