Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Na závěr roku si Casio nechalo obrovskou pecku. K padesátému výročí uvede novou reinkarnaci CASIOTRONŮ! Model se bude jmenovat TRN-50. Jde standardní "high tech" solar+multiband+bluetooth. Měla by to být limitka 4000 kusů. Cena bude dost sebevědomá: 500 éček. 

Mrzí mě že nikde nevidím zmínku o safíru, titanu a mají "jen" led.

trn-50-updated-casiotron-for-the-50th-anniversary-of-qw02-6.jpg.5a88f96f4376e00881c00e5d30c5fbaa.jpg

Ale zase mají nápaditou druhou tvář:

trn-50-updated-casiotron-for-the-50th-anniversary-of-qw02-1.jpg.ba1c9c7dc64b013c3ac620e4bf9f62d1.jpg  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 29 minutami, t2 napsal:

Na závěr roku si Casio nechalo obrovskou pecku. K padesátému výročí uvede novou reinkarnaci CASIOTRONŮ! Model se bude jmenovat TRN-50. Jde standardní "high tech" solar+multiband+bluetooth. Měla by to být limitka 4000 kusů. Cena bude dost sebevědomá: 500 éček. 

Mrzí mě že nikde nevidím zmínku o safíru, titanu a mají "jen" led.

Ale zase mají nápaditou druhou tvář:

Díky za info, to jsem zvědav, každopádně k tomu sklu:

"The display is mineral glass"

info zde:

https://www.g-central.com/casio-to-release-the-trn-50-in-2024-for-the-50th-anniversary-of-its-first-wristwatch-the-casiotron-qw02/

Odkaz ke komentáři

Další novinka od casia v řadě g shock: 

Když končily DW 5600C přišly o kovové pouzdro se screwbackem a druhou časovou zónu. Jejich nástupce DW 5600E dorazil s plastovým pouzdrem, ale zase obohatily základní řadu o skvělý illuminátor. Nyní nejklasičtější klasika všech klasik hodinky DW 5600E přišly o illuminátor. Nový nástupnický model DW 5600UE už má "jen" led light. To samé platí o střídaní modelu DW 6900. Nový model DW 6900UB má také led light.

DW-5600UE-1-uprava.thumb.jpg.648ef4ef53884878f58ae1ebf9dd2bf1.jpg

DW-6900UB-9-uprava.thumb.jpg.771857452bc5e0476383ebe62e45c17d.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi cena, možná ještě optimalizace celkové životnosti: s illuminátorem plánují výměnu cca po dvou letech, s led až po pěti a asi hrají na to, že pětiletá géčka s okousaným bezelem už možná novou baterku ani nedostanou. Zákazník si koupí nový kus. Jiný důvod nevidím.

Odkaz ke komentáři

hmm, zajímavé zprávy. já teda s ledkou přestal mít problém, prostě mi to nevadí a beru to jako plus, pokud vydrží dýl baterka a je to víc eko, proč ne, žejo. 

zároveň oceňuju, že tyhle kultovní DW modely zůstávají - vystřídal jsem hodně hranatých géček a vždycky mi zůstaly tyhle klasický DW - a GW-M šly po čase (nebo rychle) z domu. jednak mám rád tuhle skladbu funkcí - přesně to, co potřebuju, potom mi oku daleko víc lahodí font číslic, noa nakonec mě nebaví zkoumat, jestli chytaj signál, jak je na tom baterka a jestli je vystavovat světlu.. takže za mě - ať žijí DW modely a až bude na prodej nová verze s ledkou, tak si k 5750 a 5600thc třeba koupím i DW5600U.

Odkaz ke komentáři

nejhorší je se dnes tvl vyznat ve všech těch variacích na téma 5600 (a jiné).

co má RC, co má jen BT, nebo obojí, teď ocelový modely, titanový, karbónový a bůhví jaký.., absolutně ztrácím přehled. asi se dál budu držet prostých základních modelů. přijde mi to celé takové rozplizlé..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...