Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

hadr na géčkách nechápu a přijde mi to nepraktický.

nato řemínky nosím na potápkách s tím, že je pořád měním, občas v ruce vyperu, ale tohle řešení s pevným (a hnusným) uchycením...

to samý na timexech s jejich řemínkem na sucháč..

prostě na plastový digi plastovej řemen.

zajímalo by mě, jestli se časem změnila k lepšímu kvalita displeje na těchto DW klasikách, resp. ta folie pod displejem kvůli lepší čitelnosti..? podle té fotky to tak vypadá, jakože používají lepší folii.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý model, W-110. Trochu designovka, ale zaráží mě, že o nich svět v podstatě mlčí. Nikde jsem se nedozvěděl, jaký mají modul. Každopádně, co jsem našel tak :

cr2025, vibrační budík, led podsvícení, stopky min. 24h, odpočet 24h nastavitelný po vteřinách, budíky, 2.čas.

Existuje model LDF-10, který má stejné pouzdro, vibrace a dokonce ukazuje čas ve všech módech, tak by mě zajímalo, jak na tom je W-110.

W-110-7AVEF.jpg

Odkaz ke komentáři

zajímalo by mě, jestli se časem změnila k lepšímu kvalita displeje na těchto DW klasikách, resp. ta folie pod displejem kvůli lepší čitelnosti..? podle té fotky to tak vypadá, jakože používají lepší folii.

V ruce jsem je neměl,  ale podle netu mají nové číslo modulu. Takže nějaké změny proběhnotu mohly.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

tak tu zase máme nějaké novinky z oblasti XXL g-shocků.

na ofiko casio evropských stránkách ještě nejsou, ale na inšopu už je mají v nabídce:

- další (ne)povedená variace na pouzdro GD/GA-100 - GD-120

- další mírně (ne)povedená variace na pouzdro GR-8900 - GLS-8900 (tyhle aspoň mají opakovaný timer a snooze).

mkněte na tohle - http://forums.watchuseek.com/f17/2014-releases-not-catalog-958448.html

ty kamuflážní jsou zajímavé, ale: proč do pěknýho pouzdra strčej zase tak prťavý displej, notabene ve většině případů negativní..

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...