lub Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 hehe, to už se ani nenamáhají dělat v normálních barvách, ale rovnou a pouze pro rappery, frikulíny a diskofily no ještě, dejme tomu, ty celočerný, s nahovno displejem nene, tudy cesta (aspoň pro mě) nevede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ach jo kam to casio vede? No vlastně to už víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Našel jsem další reedici GA100, GA100MC. Cool barvičky, napojení pásku a hodinek bych se nebál označit za vrchol elegance.Zdroj.Zdroj.. Upraveno 10. října 2013 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Po čase zas něco od Casia co se mi vzhledově líbí. DW 6901UD-3 Kdo má rád military look tomu se barva bude líbit. Je to limitka ke třicátinám géček a bude lušet na ruce třeba při střelbě z M 16. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Vypadaji dobre - libi se mi ta barva. Nektere barevne odstiny gecek muzu, ale musi to mit styl. Takove ty desetibarevne slataniny nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 (upraveno) hadr na géčkách nechápu a přijde mi to nepraktický.nato řemínky nosím na potápkách s tím, že je pořád měním, občas v ruce vyperu, ale tohle řešení s pevným (a hnusným) uchycením...to samý na timexech s jejich řemínkem na sucháč..prostě na plastový digi plastovej řemen. zajímalo by mě, jestli se časem změnila k lepšímu kvalita displeje na těchto DW klasikách, resp. ta folie pod displejem kvůli lepší čitelnosti..? podle té fotky to tak vypadá, jakože používají lepší folii. Upraveno 16. listopadu 2013 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Zajímavý model, W-110. Trochu designovka, ale zaráží mě, že o nich svět v podstatě mlčí. Nikde jsem se nedozvěděl, jaký mají modul. Každopádně, co jsem našel tak :cr2025, vibrační budík, led podsvícení, stopky min. 24h, odpočet 24h nastavitelný po vteřinách, budíky, 2.čas.Existuje model LDF-10, který má stejné pouzdro, vibrace a dokonce ukazuje čas ve všech módech, tak by mě zajímalo, jak na tom je W-110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 zajímalo by mě, jestli se časem změnila k lepšímu kvalita displeje na těchto DW klasikách, resp. ta folie pod displejem kvůli lepší čitelnosti..? podle té fotky to tak vypadá, jakože používají lepší folii.V ruce jsem je neměl, ale podle netu mají nové číslo modulu. Takže nějaké změny proběhnotu mohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 (upraveno) Po čase zase někde vyrobili nové kovové digi. Dokonce se screw backem.http://www.freshlabels.cz/produkty/nixon-unit-ss-nx1177/?pohlavi[]=panove&kategorie[]=hodinkyJe to jen fashion china, ale trochu mi připomínaj MR-G. Upraveno 4. prosince 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 ...a zase je to taková moderna :-( Doufám, že jednou udělají kovové digi v klasickém osmihranném tvaru s jedním displejemj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 tak tu zase máme nějaké novinky z oblasti XXL g-shocků. na ofiko casio evropských stránkách ještě nejsou, ale na inšopu už je mají v nabídce:- další (ne)povedená variace na pouzdro GD/GA-100 - GD-120- další mírně (ne)povedená variace na pouzdro GR-8900 - GLS-8900 (tyhle aspoň mají opakovaný timer a snooze). mkněte na tohle - http://forums.watchuseek.com/f17/2014-releases-not-catalog-958448.htmlty kamuflážní jsou zajímavé, ale: proč do pěknýho pouzdra strčej zase tak prťavý displej, notabene ve většině případů negativní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Nové Seiko STP015: zdroj:http://seikousa.com/collections/seiko%20core/STP015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 no tě bůh, splývá mi Seiko se Suuntem vč. fontu na displeji, nebo jsem moc konzervativní? Za mně toto nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Tohle mi taky nic neříká. Je pravda, že pokrok člověk nezastaví, ale co se týče digitálek, bylo by lepší se vrátit o pár desítek let zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Tohle mi taky nic neříká. Je pravda, že pokrok člověk nezastaví, ale co se týče digitálek, bylo by lepší se vrátit o pár desítek let zpátky No jistěéééé!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 No jistěéééé!!!hoši, plný souhlas, mluvíte mi z duše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Uvidíme až to uvidíme (live). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Uvidíme až to uvidíme (live).nejsem si zcela jist, zda to vůbec chci vidět naživo. Ani snad moc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 (upraveno) Tak další nový géčka. Plast slast edit: zdroj: http://www.freshmagazine.eu/casio-g-shock-predstavilo-novu-kolekciu-na-leto-camouflage-2014/ Upraveno 13. března 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Limitka Rangeman: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se