t2 Odesláno 18. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Naprostá bomba!!!Moc se mi líbí! A konečně se to jeví jako kvalitní modul. Ne jako G.Gerlach kosmonauta nebo Corum kde modul vypadá jako čína za dva dolary. Jen ta cena....745chfAle podle obrázků se liší display:Ze stránky Hodinkee:A ze stránky Hamiltonwatches:
quattroRS Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 To ešte aj takéto sa vyrábajú??? Ale za seba musím konštatovať, že nie sú veľmi pekné
426kahemi Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Naprostá bomba!!!Moc se mi líbí! A konečně se to jeví jako kvalitní modul. Ne jako G.Gerlach kosmonauta nebo Corum kde modul vypadá jako čína za dva dolary. Jen ta cena....745chfAle podle obrázků se liší display: No ono to bude tím hybridním LCD/OLED displayem. Na rozdíl od původních Pulsarů budou tyhle nové ukazovat čas neustále.Na první fotce je podoba před stisknutím tlačítka, na té druhé potom po stisknutí.
426kahemi Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Tron? Super! https://www.casio-intl.com/asia/en/news/2020/0319_gmw-b5000cs/
quattroRS Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Tron? Super! https://www.casio-intl.com/asia/en/news/2020/0319_gmw-b5000cs/Hmmm, zaujímavé
quattroRS Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Tak toto mi pred chvíľou takmer urvalo dekel, totálna novinka, stará maximálne dva dni: Casio G-LIDE GBX-100 Sakramentsky zaujímavé hodinky, a na to, že ja som už viac na ana-digi hodinky, tak toto ma dosť zaujalo, aj keď na smartwatch som ja nikdy nejako nebol Upraveno 22. března 2020 uživatelem quattroRS
jendazhor Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Jako pěkný. Ale já bych už k nim musel mít příruční lupu na ty blechy na displeji.Pro mě je celkem nepochopitelné, jak si mohlo Casio nechat ujet vlak v tomhle segmentu a nechat ho obsadit třeba Suuntem, Garminem, Polarem a ostatními, když měli takové zkušenosti z minulých desetiletí. A dokonce mnoho prvenství v nových technologiích (GPS, senzory atd.) A ten vlak jim ujel tak minimálně o tři roky, možná spíš o čtyři nebo i víc. Nevím, jestli ještě stihnou dohnat ty ostatní. Byť bych jim to přál. Teď už snad můžou nabídnout jen pověstnou odolnost jejich konstrukcí a líbivý design. A využít slábnoucí a stárnoucí základnu jejich nadšených uživatelů.Dosavadní aplikace do mobilu komunikující s některými modely taky nebyly bůhvíco. A funkcionalita modelů s Bluetooh a nyní monitorem srdečního tepu nijak nevyčnívala nad ostatní.Hospodářské výsledky divize hodinek v Casiu poslední roky setrvale klesají a tohle podle mě přichází už pozdě. Budˇ se měli úplně přeorientovat na jiné obory, kterým se věnují, nebo do těch modernějších hodinek měli šlápnout dříve. Uvidíme, ale budou to mít hodně težké.Ale jinak se těším, s čím vyjdou v následujících měsících, protože to vypadá, že už se konečně rozhoupali.A to neberu v potaz, kolik lidí dnes už hodinky vůbec nenosí, nebo mají na ruce něco ala iWatch.
quattroRS Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Mňa dosť zaskočila veľkosť, lebo tieto vyzerajú, že budú také veľké, ako bežný model GW-M5610-1ER, a ak, tak len o čosi málo väčšie, ale spravili mi dilemu, a nie je vylúčené, že po nich v budúcnosti siahnem
quattroRS Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 24 200 JPY cca. 200?Toto je lepšia cena, než by som čakal, ja som počítal tak 300, alebo až 400 euri
426kahemi Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Tak tohle budu sledovat! Ty "petrolejky" jsou moc fajn! .. Já sám jako iOvce mám již několikátou generaci Apple Watch, a jsem s nimi jako se smartwatch nadmíru spokojen.. Nicméně mě pomalu ale jistě začíná srát fakt že je má dnes na ruce skoro každý, to je jak kdyby všichni nosili stejné boty kua... A tohle by byly přesně SW pro mě..
Radimk Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Krásná kombinace pouzdra 56xx a 056. konečně. ještě počkám, až do toho šoupnou modul rádio, solar, případně jako v GW-B5600 a mám vystaráno .
quattroRS Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Krásná kombinace pouzdra 56xx a 056. konečně. ještě počkám, až do toho šoupnou modul rádio, solar, případně jako v GW-B5600 a mám vystaráno .Stačí mi rádio, a solár, a do budúcnosti by pre mňa boli uvažovateľné
t2 Odesláno 23. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Tak tři drahý limitky:MRG-B 2000 SH krása, ale drahá: MRG-G 2000 BL-9 Bruce Lee, mají krásnou druhou tvář a nádherně vychytanou krabičku: MTG-B 1000 VL
quattroRS Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Tak toto bude stáť aj 1 000 euri
t2 Odesláno 23. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Ty víš ceny? Já ceny nikde neviděl. Tak toto bude stáť aj 1 000 euri Konkrétní ceny nevím, ale podle příspěvku 558 bych si iluze o ceně 1000 Eur nedělal. Tohle bych čekal ještě za víc. Minimálně oboje MRG.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se