siwi Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Asi jsme se dočkali. Jen jsem nikdy netoužil po tom "GMT" potisku na sklíčku. Snad přijdou i s něčím jiným a to se pak asi neudržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Podle mě je to plast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Určitě plast, kovový je jenom náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Asi zase ublizim nekomu na citech, ale tyhle digosky jsou takova sracka, ze si nezaslouzi vic jak 1. prispevek s fotkou a pak zapomneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Taky to není můj šálek kávy. Střelba, štípání dříví, sváření, potápění. To jsou pro mě gshock pravé digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 před 8 hodinami, Kristian.nov napsal: Podle mě je to plast... No v detailu se uvadi... Case Material - Metal , Dial Window Material Type - Mineral Takze by to slo amazonu vratit pro nedodrzeni specifikace... před 57 minutami, ggrand napsal: Asi zase ublizim nekomu na citech, ale tyhle digosky jsou takova sracka, ze si nezaslouzi vic jak 1. prispevek s fotkou a pak zapomneni. Asi jo , ale nekteri zde radi uvadime dle instrukci kancelare veci na pravou miru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Kdyby bylo pouzdro ocelove, tak napisou stainless steel. Tohle mi evokuje base metal neboli pochromovane pouzdro z nejake medi nebo nejake zakladni slitiny ala stare Primky.Ale plast to mozna nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 (upraveno) Vzhledem k ceně 29,99 těchto 4 tlačítkovek a ceně casií A 158 19,99 tak jestli nejsou v oceli tak je to k prdu. A to ještě nevíme co je modul zač: přesnost, světýlko rozsah, stopek a tak. Za mě: Upraveno 31. ledna 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 U nás k dostání na https://www.zalando.cz/sekonda-digitalni-hodinky-silver-coloured-seu51m00p-d11.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Psal jsem sice, že se mi s tímhle potiskem na sklíčku moc nelíbí, ale mám chuť je prubnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 7 hodinami, siwi napsal: Psal jsem sice, že se mi s tímhle potiskem na sklíčku moc nelíbí, ale mám chuť je prubnout. Z ryze studijních důvodu samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Glacier gold: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 V 1. 2. 2021 v 7:31, Kristian.nov napsal: Z ryze studijních důvodu samozřejmě Když můžu mít ve sbírce plasťáky Casio A159, tak proč ne tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 (upraveno) Modul se podobá Casiu, ale má o tlačítko víc. Pouzdra připomínají Omegu 186.0004. Mají illuminátor a pouzdro se zdá být opravdu kov: Mají i jiné designy: Upraveno 22. února 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Asi se blýská na lepší časy. Ale chtělo by to jiný modul.Tenhle má moc malý čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Zde ve vlakne watchuseek je pekne detailni video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 https://item.rakuten.co.jp/theclockhouse/mtc7001-bk1a/ 2000 Kc plus posta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Ty ala Omega vypadají náramně... Ale ty tahy jsou katastrofa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 AE-1500WH. Konecne nieco s vacsimi cislicami, aj ked trochu prehnane. https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/collection/ae-1500wh-1avef/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Jo, tohle se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se