Bells Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Já si občas plním i své, takže kávou nejsem limitován. Prostě koupím plnitelné kapsle a naplním si je čím chci. Používám kapsle Capsul in a jsou naprosto ok. Jediné co, tak člověk musí vychytat hrubost mletí, ale tak je to s jakýmkoliv kávovarem, pro co nejlepší výsledek. Nejlepší jsou dle mého stejně origo Nespresso, mají je pro své kávovary přesně dimenzované, každá kapsle proteče tak, jak má a udělá ideální výsledek.
simon_magus Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 17. 9. 2017 v 19:21, Karussell napsal: Já rád zkouším i non-nespresso kapsle od jiných výrobců, piju espresso bez mléka a cukru(od Nespresso jen černou kapsli Ristretto) a v poslední době mě zajualy hlavně kapsle Pellini a úplně nejvíc Dersut (varianta Non Plus Ultra) - tuto u nás poměrně neznámou kávu jsem se naučil pít v Itálii a mám radost, že se dá koupit i v CZ a dělají kapsle do Nespressa. Měl jsem na test i Vergnano a Dallmayr a ty mi nejely. Ještě by mohli začít dělat kapsle Lucaffé... Máte taky zkušenost s jinou, než origo nespresso kávou?Pellini kapsle jsem kupoval 2 typy v Italii a nezachutnaly vubec. A to s Pellini kavou obecne problem ani nemam. V Nespressu jedu hlavne Arpeggio a mene pak Roma, Indriya. Barista limitka taky zadna velka hitparada, ale da se.
spineshank Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 16. 9. 2017 v 20:01, ava napsal: Tak nově pořízeno .Jaké doporučujete kapsle, které určitě stojí za vyzkoušení. Je jasné 100 lidí 100 chutí, ale přesto prosím o rady.IMG_2350.JPGU nás nejvíc jede Dharkan,Ristreto,Arpeggio,Roma,máme rádi plnější a silnější chuť.
Návštěvník tolja Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 17. 9. 2017 v 19:21, Karussell napsal: Já rád zkouším i non-nespresso kapsle od jiných výrobců, piju espresso bez mléka a cukru(od Nespresso jen černou kapsli Ristretto) a v poslední době mě zajualy hlavně kapsle Pellini a úplně nejvíc Dersut (varianta Non Plus Ultra) - tuto u nás poměrně neznámou kávu jsem se naučil pít v Itálii a mám radost, že se dá koupit i v CZ a dělají kapsle do Nespressa. Měl jsem na test i Vergnano a Dallmayr a ty mi nejely. Ještě by mohli začít dělat kapsle Lucaffé... Máte taky zkušenost s jinou, než origo nespresso kávou?Davidoff, tuším zlatá a v pohodě, ale dostupnost je slabší, kupoval jsem to v electroworldu a na vobjednání, takže vopruz
lostekos Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Na nete som niekde zbadal, že sa dajú kúpiť nespresso kapsle aj s prémiovou kávou. Skúšal to už niekto? Na štandardných nespresso mi najviac vadí absencia akejkoľvek acidity.
Karussell Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 17. 9. 2017 v 20:27, ava napsal: Kde se dá pls sehnat tato neorigo káva ?Eshopy na netu a v Italii kazdej supermarket :-)
peppies Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Případně i v mém neoblíbeném Lidlu je mají
DTfan Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 A co takhle Etiopie nebo Keňa. ?Něco pořádně kyselého. Já zatím nic nenašel.
Frantik Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 To musíš do nějaký hipstersky kavárny, kde teď všude servírují ty kyselý hnusy, ale hlavně, ze to je "cerstveprazenafairtradecibetkovarobusta" :-) Hnus.
Liqid Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 18. 9. 2017 v 20:13, DTfan napsal: A co takhle Etiopie nebo Keňa. ?Něco pořádně kyselého. Já zatím nic nenašel. Pořiď si libovolné dolce hnusto, jo a nezapomeň si přikoupit anacid.
Karussell Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 18. 9. 2017 v 20:43, Frantik napsal: To musíš do nějaký hipstersky kavárny, kde teď všude servírují ty kyselý hnusy, ale hlavně, ze to je "cerstveprazenafairtradecibetkovarobusta" :-) Hnus.
lostekos Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Chápem, že v threade nespresso asi ľudí čo dokážu oceniť chuť kávy nenajdem
Bells Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Hele sorry, ale co tady teda děláš? Já si dělám kávu jak z nespressa, tak i z páky/automatu, prostě klasického pressovače a kyselou kávu prostě nemám rád a rozhodně si nemyslím, že jen kyselá káva by měla být ta nej, to nevím, kde jsi vyhrabal, je to kravina. Do páky vážně nedávám nějaký shit a i tak to nemusí být kyselé. Je to prostě o chuti každého, někdo má rád to, někdo zase něco jiného.
Frantik Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Chut kavy je dost subjektivni - to znamena pro kazdeho jiná :-) Ale zalejvat kafe lákem z vokurek je proste divná móda.
sashator Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Souhlas, nedávno jsem si něco podobnýho dal a hned jsem to musel zalejt aspoň mlíkem, aby se to dalo vypít
Frantik Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Tak kafe bez mlíka je jako smažák bez tatarky :-)
Bert Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 V 19. 9. 2017 v 8:17, Frantik napsal: Tak kafe bez mlíka je jako smažák bez tatarky :-) .... a rychle s tím do pamětihodností ....
tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 V 19. 9. 2017 v 7:52, lostekos napsal: Chápem, že v threade nespresso asi ľudí čo dokážu oceniť chuť kávy nenajdem Zkus zatím octovat, dočasně to pomůže.
NIGHTinGALE Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Koupil jsem si pred par dny Experta. Hlavne kvuli barve. DeLongi Citiz ve svetle mi proste k te tmave zule nepasoval. Nechcete ho nekdo levne? Jinak zasobnik na kavy je plnej zeninych bezkofeinovych, protoze koji.Moje je jen ta zelena Indriya, nic jineho uz ani nepiju. A Vintage 2014 uz mam jen posledni 4 kapsle Upraveno 19. září 2017 uživatelem NIGHTinGALE
peppies Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Pěknej držák na kapsle akorát ten kávovar musím doma mít i s tím našlehávačem jinak by mi doma změna kávovaru neprošla. Na začátku roku byla akce kdy dávali kávu za 2k zdarma a manželku jsem přesvědčil, že ho prostě potřebujeme. U nové TV to budu mít horší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se