Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 hodinami, Liqid napsal:

Hele normálně tam zavolej a oni ti pošlou svoz i s náhradním kávovarem. Neřešíš ani krabici, vše mají. Měl jsme u Pixie ten samej problém, vyměnili jedno těsnění a hotovo. Řešil jsem to tenkrát (2016) na záruku, takže cenu netuším.

To je fičák, ráno jsem zadal zakázku, dnes odpo vyzvedne DPD. Přeprava, diagnostika v rámci nějaké akce zdarma, to čumím, to bude těsnění tak za patnáct stovek :lol2: Dám si poslední Etiopii a jdu balit.... 

Odesláno
před 39 minutami, marosh napsal:

Škoda, mohla být sranda.

Kdepak, tohle není hifi :D A ono tam toho od Nespressa ani nakonec moc není co jsem koukal, Pixie a nějaký Citiz, nuda....

Odesláno

Co povídáš ... tohle je super a nutně to potřebuješ... cena ve srovnání s Tvými ostatními koníčky je zanedbatelná... a když ukecáš slevu... 

M-1224-PDP-Background-Quarter.jpg?impolicy=productPdpMainDefault&imwidth=1568

Odesláno
před 40 minutami, Andrew napsal:

Co povídáš ... tohle je super a nutně to potřebuješ... cena ve srovnání s Tvými ostatními koníčky je zanedbatelná... a když ukecáš slevu... 

M-1224-PDP-Background-Quarter.jpg?impolicy=productPdpMainDefault&imwidth=1568

Neee e e, kafe musí být black :punk:

Odesláno
před 31 minutami, Andrew napsal:

Voilà ... tady to máš v černé

Ne mašina, ale kafe :lol2: Tohle je nějaká dojná kráva, anebo? 

Odesláno (upraveno)

Ahoj, chtěl bych se zeptat na kávovary Nespresso. Sám kafe nepiju tak proto se ptám. Sháním kávovar jako dárek pro rodiče. Oba už v důchodu, co vím, tak pijí cappuchino, espresso atp. Něco říkali, že by si pořídili něco na kapsle a napadlo mě Nespresso. Je to jenom na kapsle anebo se tam dá nasypat cokoliv a ono to kafe vytvoří? Cenu bych si představoval kolem 6.500 max.Vím o tom fakt prd. Tak mě prosím nekamenujte. Díky.

Zaujal mě tento https://www.mall.cz/espressa-kavovary/krups-ea-8108

Upraveno uživatelem knihomol
Odesláno
Ahoj, chtěl bych se zeptat na kávovary Nespresso. Sám kafe nepiju tak proto se ptám. Sháním kávovar jako dárek pro rodiče. Oba už v důchodu, co vím, tak pijí cappuchino, espresso atp. Něco říkali, že by si pořídili něco na kapsle a napadlo mě Nespresso. Je to jenom na kapsle anebo se tam dá nasypat cokoliv a ono to kafe vytvoří? Cenu bych si představoval kolem 6.500 max.Vím o tom fakt prd. Tak mě prosím nekamenujte. Díky.

Ja bych jim v takovém rozpočtu vzal De Longi Magnifica S a máš ty i oni klid.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
Kdyz je kávovar na kapsle, tak je jen na kapsle. Da se poridit dlouhodoba nerez kapsle, do ktere si cpes kafe, to jsem ale nezkousel.

Nespresso ma kavovy tarif, kdyz odebiras kafe za urcitou castku, daji ti kavovar za korunu.
Odesláno

Hm, tak náš Pixie po třech letech zemřel, někde udělal Švýcar chybu, anebo prý já že jsem málo odvapňoval, dohromady dvakrát :wacko: Odešel nějaký přetlakový ventil, oprava 1.700,00 Kč. Takže jsem ho nechal zlikvidovat a vy si hoďte popcorn do trouby, Afri jde vybírat novej :lol2:

Odesláno
před 49 minutami, Liqid napsal:

Klidně bych vzal znova Pixii, pokud neděláš mléčné nápoje. Tady je k němu ještě 1500 Kč na kafe, takže tě vyjde na necelou dvojku...a odvápňovat ideálně co půl roku dle tvrdosti vody ;)  Nespresso Krups Pixie XN304T10 kapslový kávovar | ElectroWorld.cz

Děkuji moc za tip. Patnáct stovek dávají na mléčné, osm na klasiku a ta akce teď probíhat tak nějak všude. Tak jsem ho vzal na Mall, tam je za dva devět, takže nakonec na tu dvojku opravdu vyjde :cheers: U nás je hodně tvrdá voda, takže jak píšeš, zkusím to co půl roku a uvidíme. Je opravdu možné že se vysype tak brzy, když neodvápňuješ? Vodní kámen, to je převít :D, ale i zák se mi to zdá dost brzy po třech letech. 

https://www.mall.cz/kavovary-nespresso/nespresso-krups-pixie-titan-xn304t10?tab=parameters

Odesláno
Děkuji moc za tip. Patnáct stovek dávají na mléčné, osm na klasiku a ta akce teď probíhat tak nějak všude. Tak jsem ho vzal na Mall, tam je za dva devět, takže nakonec na tu dvojku opravdu vyjde :cheers: U nás je hodně tvrdá voda, takže jak píšeš, zkusím to co půl roku a uvidíme. Je opravdu možné že se vysype tak brzy, když neodvápňuješ? Vodní kámen, to je převít , ale i zák se mi to zdá dost brzy po třech letech. 
https://www.mall.cz/kavovary-nespresso/nespresso-krups-pixie-titan-xn304t10?tab=parameters
My ovapnujeme nespesso kazdy 3 mesice (ty lepsi kavovary si to zahlasi).
Odesláno

Musíš do vody dávat calgon, pak ti vodní kámen nezničí kávovar!

Nebo tam používej filtrovanou vodu, je to fakt i chuťově lepší a jsou i filtry přímo na tvrdou vodu, co odstraňují většinu rozpuštěných minerálů.

Odesláno

Člověk si uvědomí jak je na tom závislý, až když o to příjde :D Mňam, už mám dva kousky v sobě. Jinak voucher za osmset na kafíčko fakt pecka, musíte přístroj registrovat, poslat kopii faktury, to se mi povedlo na po pátý, protože jim to habruje a za tři hodinky přišel email, že můj požadavek poslali ke schválení externí firmě. Odpověď dorazí za cca. 5 dní a pokud ne, mám jim zavolat :lol2: To jsou hrozný mentálové, tak když ho nechci dát, tak proč to všude v reklamě nabízí? 

_20201211_144941.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...