Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Neber to jako kritiku, ale Nespresso a dolce gusto se co do kvality kafe fakt neda srovnat a pro cloveka kterej vypije do cca 60 - 100 kafi mesicne velka masina nema cenu, protoze jak uz je psane vyse stejne to kafe z toho nebude jako v kavarne, vecne resis nacatej pytlik kafe aby nezvetral, bordel v kuchyni atd. kdezto nespresso je cerstvy neustale, neudela bordel a kafe je vzdy stejne a super.Vyse uvedene neplati tolik pokud pijes late apod. ... sto kafí x sto kapslí ===== kolik, že to stojí ........... ta kapsle ? desetikorunu ? Hmmm ...... to je tak dobrý si vzít eště úklid v baráku = to je docela luxus, pro nás chudý, dát dvanáct talířů ročně jenom za špunty do kávovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 nemas bejt socka, bee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 nemas bejt socka, bee bee? jo jo - ovce taky nejsem (stádoidní typ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Já koupil jednu tubu makadamového oříšku a je to hnus fialovej. Příště zůstanu u osvědčených barviček. Než jsem si to přečetl, tak jsem si objednal od každýho vořechu po 4 baleních Ale já mám často zvrácený vkus a divné chutě, tak mi to třeba bude chutnat. A jestli ne, dám je kolegyni, ta je ještě divnější, než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 ja koupil vsechny ty limitky a je to takovy nacincany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 ja koupil vsechny ty limitky a je to takovy nacincany.. Tak mi prodej tu hawajskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 sto kafí x sto kapslí ===== kolik, že to stojí ........... ta kapsle ? desetikorunu ? Hmmm ...... to je tak dobrý si vzít eště úklid v baráku = to je docela luxus, pro nás chudý, dát dvanáct talířů ročně jenom za špunty do kávovaru A kdyz si koupis kvalitni kafe tak te jedno vyjde na 5 - 6 korun, rozpocitej vyssi cenu kavovaru a za 3 roky uz setris to je pravda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Tim co jsem tu psal samozrejme nechci tyto pristroje nijak hanit, kava z nich je dobra a hlavne s tim neni takoveho sr*** jako by bylo s normalnim kavovarem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 v celým rakousku vyprodali hawai ... dopr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Na ebay jich je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabet Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Já na ochucené kávy moc nejsem, ale partnerka ano, takže se mi dnes povedlo v Globusu sehnat toto a od zítřejšího rána budu vyhlížet poslíčka s kávovarem... Tady ten set Monin coffeebox byl asi za 350Kč + je k tomu lejstro s několika recepty... Mozes mi poradit kde presne davas ten sirup?do mlieka alebo na dno prazdnej salky?mam lattissimu+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Já to dávám návštěvám na dno, sobě si kafe nekazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 dabet: No záleží na konkrétní kávě, jakou si děláš, jestli cappuccino nebo latté, ale do mléka nikdy. Takže u latté třeba v pořadí monin - mléčná pěna - espresso, u cappuccina monin - káva - mléčná pěna, atd. Možná se to originálně "po italsku" má dělat jinak, ale já se držím postupů, které jsem dostal tady s tím balením moninů, případně spousty receptů jsou přímo na nespresso.com pro tvůj konkrétní kávovar. Nicméně, asi se budu zbavovat Nespresso U + Aeroccino 3, je to droga a už jsem objednal Lattisimu... Pokud se o to nepřihlásí nikdo z přátel nebo rodiny, bude to "U" na prodej, v době prodeje to bude mít za sebou maximálně 60 kapslí, takže jako nové, tak kdyby měl někdo zájem... Jinak důvod, proč přecházím na Lattisimu je jednoduchý - přítelkyně si dělá minimálně 4 "mléčné" kávy denně, takže to bude pohodlnější, než s tím Aeroccinem. Já sice piju jen ristretto, ale co bych pro ni neudělal, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabet Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 (upraveno) dabet: No záleží na konkrétní kávě, jakou si děláš, jestli cappuccino nebo latté, ale do mléka nikdy. Takže u latté třeba v pořadí monin - mléčná pěna - espresso, u cappuccina monin - káva - mléčná pěna, atd. Možná se to originálně "po italsku" má dělat jinak, ale já se držím postupů, které jsem dostal tady s tím balením moninů, případně spousty receptů jsou přímo na nespresso.com pro tvůj konkrétní kávovar. Nicméně, asi se budu zbavovat Nespresso U + Aeroccino 3, je to droga a už jsem objednal Lattisimu... Pokud se o to nepřihlásí nikdo z přátel nebo rodiny, bude to "U" na prodej, v době prodeje to bude mít za sebou maximálně 60 kapslí, takže jako nové, tak kdyby měl někdo zájem... Jinak důvod, proč přecházím na Lattisimu je jednoduchý - přítelkyně si dělá minimálně 4 "mléčné" kávy denně, takže to bude pohodlnější, než s tím Aeroccinem. Já sice piju jen ristretto, ale co bych pro ni neudělal, že... Ok dakujem:-))ja som ho tiez kupoval pre zenu:-)) Upraveno 3. prosince 2012 uživatelem dabet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 dabet: No záleží na konkrétní kávě, jakou si děláš, jestli cappuccino nebo latté, ale do mléka nikdy. Takže u latté třeba v pořadí monin - mléčná pěna - espresso, u cappuccina monin - káva - mléčná pěna, atd. Možná se to originálně "po italsku" má dělat jinak, ale já se držím postupů, které jsem dostal tady s tím balením moninů, případně spousty receptů jsou přímo na nespresso.com pro tvůj konkrétní kávovar. Nicméně, asi se budu zbavovat Nespresso U + Aeroccino 3, je to droga a už jsem objednal Lattisimu... Pokud se o to nepřihlásí nikdo z přátel nebo rodiny, bude to "U" na prodej, v době prodeje to bude mít za sebou maximálně 60 kapslí, takže jako nové, tak kdyby měl někdo zájem... Jinak důvod, proč přecházím na Lattisimu je jednoduchý - přítelkyně si dělá minimálně 4 "mléčné" kávy denně, takže to bude pohodlnější, než s tím Aeroccinem. Já sice piju jen ristretto, ale co bych pro ni neudělal, že... Díky za Tvůj příspěvek, konečně jsme se rozhodl že vyměním náž illy kávovar za nespresso, tato varianta mě zaujala, akorát půjdu do vezre plus, která je trochu menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Tak jsem ochutnal ty tři ořechový limitky a přijdou mi dobrý, je to taková hezká změna. Jinak včera jsem byl na obědě v Noem Arch (Brno) a tak dobrý latté, co dělají tam, jsem ještě nepil.Bylo mi blbý ptát se, co používají za kafe, ale fakt jsem si pochutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Tak jsem se cestou z oběda stavil v Nespresso a ochutnal ten lískáč. Nevím, jakou to má mít sílu, ale je to takové kakajíčko s příchutí. Vážně tam cítím ten MONIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 ty vorechovy jsou zoufaly, koukam te to materstvi dost poznamenalo, nigu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Dneska jsem měl kokosové a fakt mi chutnalo. Ale já nejsem objektivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Ty orechove jsen koupil pro zenu, ale nemel jsem odvahu je vyzkouset. Zena tvrdi, za ten makadam je z nich nejmene vyrazny a tedy nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se