Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jo, od včera ho mám už doma a pochutnávám si :-)

Doporučují ho pít jako ristretto, ale to je na mě už moc, takže srkám espresso :smile_anim:

post-3527-075915200 1326883295.jpg

Upraveno uživatelem MarcelG
Odesláno

JO, taky jsem čekal s větší objednávkou na Kazaar, doma už to nějak dochází.

Jen se zeptám, čeká mě první odvápnění. No, dejme tomu, že budu hrát tu jejich hru, že je to s pražskou vodou nutný...

Je to jednoduchý úkon?

Odesláno (upraveno)

Jo. Nalijes sacek do plneho zasobniku, nechas to dvakrat cele projet a hotovo. Strojek ma modus, kdy nedavkuje kafe, ale jede nonstop, dokud nedojde voda. Uz jsem zapomel, jak se to pousti, takze taky musim nahlidnout do navodu. Me ceka ted uz druhe odvapneni.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Kdyz by nekdo z prazskych kafaru delal objednavku na Kazaar, dejte mi prosim vedet. Jelikoz nejde koupit jinak, nez pres net a ostatnich patron mam dost, tak bych bral dve baleni :-) Diky

Odesláno

před chvílí jsem si dal na terásce livanto... všude kolem bílý sníh, sluníčko v plné palbě... bomba... i to kafe venku nějak líp chutná... :-)

... závidím všem, co už mají kazaar

Odesláno (upraveno)

Kdyz by nekdo z prazskych kafaru delal objednavku na Kazaar, dejte mi prosim vedet. Jelikoz nejde koupit jinak, nez pres net a ostatnich patron mam dost, tak bych bral dve baleni :-) Diky

Tak já se s dovolením taky s dvaceti kapslemi přidám... Byť si připadám trochu jako debil, že jim na tuhle distribuční politiku přistupuju. :rolleyes: Zvědavost je však silnější.

Předem děkuji případnému ochotnému členovi za výpomoc.

EDIT: typo

Upraveno uživatelem carpaccio
Odesláno

budem příští týden objednávat kapsle do obchodu - zásoby se tenčí - tak jestli chcete někdo přiobjednat něco dejte vědět, můžete si to pak u nás vyzvednout

Odesláno

Kazaar má grády! Včera mi přišel první pakl a dnes jsem objednal dalších 10 do zásoby. Ideální polední káva, večer bych to asi nezkoušel nebo budete v posteli metat kotrmelce z přemíry kofeinu.

Odesláno

Mno... tak jsem si včera v Chronoshopu vyzvedl Kazaara (Díky Kubo!) a hned jsem ho zkusil. Chuť výborná, ani ne hořká, taková sametová. Ale! Dal jsem si ho kolem páté večer, a to byla chyba... Do čtvrté ranní jsem čuměl do stropu :suicide_anim: Redbull hadr.

Odesláno

Mno... tak jsem si včera v Chronoshopu vyzvedl Kazaara (Díky Kubo!) a hned jsem ho zkusil. Chuť výborná, ani ne hořká, taková sametová. Ale! Dal jsem si ho kolem páté večer, a to byla chyba... Do čtvrté ranní jsem čuměl do stropu :suicide_anim: Redbull hadr.

vy ste zhuleny, nebo co? to kafe me dost zklamalo, prezdivame mu doma jihlavanka..
Odesláno

Mno, já už ho podrobil taky zkoušce - a musím říct, že bezvýhradné nadšení se nekoná...

Není to zlý, definoval bych to asi jako méně hořké Ristretto, ale že bych z Kazaaru lezl blahem po zdi, to říct nemůžu. Očekávání bylo po místních chvalozpěvech asi příliš vysoké.

Zůstávám tedy u své osvědčené kombinace Arpeggio + Ristretto. Alespoň nemusím Nespressu přistupovat na tu podivnou hru limitek a zboží, co se nedá koupit v jejich kamenném shopu... :wacko:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...