Moty Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 jo. to je von, fakt po dlouhý době dobrej cestovní hrnek a neteče a dno je až bych řekl studený po nalití, fakt izoluje dobře, jak řekla slečna v butiku, ta to byla pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Ahoj, měl bych dotaz ohledně odvápnění U Milk - po jak dlouhé době, nebo spíše po jakém množství kapsliček je nutné toto provést, vodu mám středně tvrdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 2xročně bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 No já to dělám po cca 250 tabletách, voda Mělnicko tvrdá jako skála Ale né origo odvápňovačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Aha, tak já to odvápnil naposledy před rokem, což je u nás cca 1000 káv a nyní jsem zvažoval, jestli po roce není moc brzo. Takže to hned zítra udělám. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 v klidu bych to udělal kyselinou citronovou nebo odvápňovačem z Rossmanna nebo DM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ja mam teda pakovku, ale pouzivam balenou Dobrou vodu ktera ma maly obsah vapniku a obsah rozpustenych mineralu kolem 110 ppm(doporucena hodnota = 75-150 ppm).Neni potreba odvapnovat kavovar a ma to docela vyrazny vliv na chut kavy.viz. strana 5. https://www.doubleshot.cz/media/pdf/brozurka_brewingguide.pdf U Nespressa to asi nebude tak markantni, ale stoji to IMHO za vyzkouseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Voda má i u Nespressa vliv. Podle mě vždy a při jakékoli jiné přípravě kávy. Jen ta lenost vždy zvítězí :-) Odesláno z mého DM-7G pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 přemejšlím, esli to potřebuju;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 přemejšlím, esli to potřebuju;-)) potřebuješ .... je třeba vědět kdy si dát kafe .... noa pak si ho dát s dobrým pocitem, že sem si ho chtěl dát .... to je krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Přesne stejný pocit z toho mam Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 ze by se z uzivatelu nespressa stavaly pomalu ovce typu apple? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 To už podle mě dávno jsou Oboje má dosti uzavřený systém konzumace obsahu, uživatelé lačné novinek, kteří koupí kdejakou blbost kterou ani nepotřebují, systém zvládne obsloužit i polodement a i když tě to kafe stojí majlant, máš potřebu neustále přesvědčovat ostatní, že nic lepšího není Já nevidím rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 hezky receno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 V Nemecku zakázali kávu v kapsuliach, stala sa príliš veľkým hitom: Dôvod je jasnýhttp://www.topky.sk/cl/1000680/1530393/VIDEO-V-Nemecku-zakazali-kavu-v-kapsuliach--stala-sa-prilis-velkym-hitom--Dovod-je-jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 to je zas titulek jak noha. a kdyz to votevres, tak se doctes, ze to zakazali jen v Hamburgu a jen urednikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 No, Nespresso neni primarne urceno na mista s vysokou obratkou. Je drahe, pri vysoke obratce nestaci vyvetrat velke baleni, vyplati se profi servis profi masin s mlynkem a profi uklid kolem. Na radnici bych Nespresso taky nedoporucil. To je pro nas, co doma kopnou doma jedno, dve espressa denne. Takze vlastne pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Pri tejto prilezitosti mi napadlo. Ked ta horuca para prejde cez plast a hlinik, nemozu sa z toho do kavy uvolnit aj nejake toxicke latky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Nevadí, potom trocha pooctuješ a si v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Nespresso kapsle jsou navíc čistý hliník a firma má vlastní program recyklace. Nebo to aspoň tvrdí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se