efreeti Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ted pri posledni objednavce mi to nabidlo zdarma nejaky balicek susenek. Zadarmo dobry, za kilo bych si je asi nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Já většinou nakupuju přímo v butiku, pokaždé to mám za víc jak 1000 a ani prd, jediné, co je mi útěchou, že je tam alespoň pěkná prodavačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 jak píše Bells, nikdy nic, nechám si uvařit kafe a je tam pěkná slečna, to je vše a že tam taky nějakou tísícovku nechávám, v tomhle si přijdu málo opečovanej:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Alespoň, že v tom nejsem sám Jako slečna Terezka je sice pěkná a příjemná, ale co z toho Neříkám, že chci pokaždé něco navíc, ale jde mi o to, že nechápu ten "věrnostní" program, který je mi vlastně k ničemu, když to nepřináší žádné výhody. Upraveno 22. února 2017 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Hlavně ta poslední věta mě pobavila Jaké hlavní výhody členům Nespresso Club nabízí?JOSEF VOLTR: Je jich celá řada. Jedním z nejviditelnějších a asi i nejpříjemnějších benefitů je to, že při poruše kávovaru má člen Nespresso Clubu zdarma nárok na zápůjčku kávovaru po dobu opravy a na celý speciálně vytvořený systém opravy kávovaru. Z marketingové pozice luxusní značky se také snažíme dávat zákazníkům servis, který tomu odpovídá ? k tomu patří například to, že kávovar vracíme již po pěti dnech opravený, a během servisu se současně provádí analýza, zda u daného přístroje nehrozí v budoucnosti jiná porucha. Kromě toho se staráme o informovanost zákazníků. Jiné věrnostní kluby nabízejí slevy, my ale informujeme o novinkách v naší společnosti, členové klubu přednostně vidí naše nové klipy, vidí, co se děje v komunitě Nespresso. Benefi tů je tam spousta. http://idirekt.cz/marketingove-zpravodajstvi/nespresso-club-na-slevach-nestoji-nabizi-peci-a-benefity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Díky, pěkně jsem si početl a pobavil se, když už nic jiného Teď budu ještě raději členem, když mám benefity, co svět neviděl No nic, holt mi bude muset pěkná slečna prodavačka stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 přistě s ní musím víc flirtovat, třeba to hodí sušenky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 jasne a kdyz ji vypiglujes za kasou, tak dostanes mozna i termohrnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 když to tak čtu,budem muset udělat nějakej společnej protest proti Nespressu aby taky pustili chlup občas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 termohrnek je jen když vypígluješ prodavače:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 challenge accepted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 přistě s ní musím víc flirtovat, třeba to hodí sušenky:-) Tak já tam hlavně příště musím jít bez přítelkyně, aby vůbec bylo jak flirtovat termohrnek je jen když vypígluješ prodavače:-) No někteří vypadají, že by se i nechali, ale do toho už teda já nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Viď, taky mám někdy ten pocit, hlavně ten na Čerňáku co vzadu u pultíku vaří kafe:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Očividně nakupujeme na stejném místě, taky jezdím na Čerňák, takže jsme se tedy bavili i o stejné prodavačce Na druhou stranu jsou alespoň milí a ochotní (asi taky benefit ), ne jako ve většině obchodech, kde je ser.š už jen tím, že jsi tam vlezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ja uz si to beru osobne . Nakupuju kapsli tak za 15 tisic rocne, vetsinou po netu, obcas osobne. Nikdy nic. Nedavno tam byla segra pro naky kafe nasim. Prodavac jen: "slecno, mate u nas ucet?" "Ne to je pro brachu ten tu ucet ma." (zjisteni jmena a adresy) "To je ale vyznamnej zakaznik, tak ja tam prihodim dve baleni vzorku (jedno baleni 30 kapsli) jako pozornost". Asi nejsem dost hezka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Asi nejsem dost hezka ... Hm, já taky nikdy žádný vzorky nedostal... Dokonce se mě posledně ani neptali na ten účet. Asi chtěli, abych rychle vypadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) termohrnek je jen když vypígluješ prodavače:-) Tak ja uz sem ten termohrnek dostal...vite co to znamena ...fakt to funguje Upraveno 24. února 2017 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Hrdino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tak ja uz sem ten termohrnek dostal...vite co to znamena ...fakt to funguje tak to ti budem muset říkat Mr Brown odteď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Když jsem chodil nakupovat osobně, tak občas něco dali sušenky, čistící sadu občas vzorky nové kávy. Většinou to bylo když jsem bral 20 balení a více. Už cca rok objednávám po netu kvůli dostupnosti prodejny v Brně. Objednávám tak jednou za měsíc v rozmezí 3-5 tis. a nikdy jsem nic nedostal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se