Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Opravdu, čím se to vyznačuje? (v čem je hlubokotisk lepší?)

Fotografie mají v zásadě ohromný rozlišení.Dají se zvětšovat bez toho,že by při větším zvětšení vystupovaly tečky.Pokud tedy máš vydání z roku 1990   :notworthy:.Ještě lepší jsou fotky z knihy 312.peruť z roku 1948.Ale ta patří mezi hodně obtížně sehnatelné

Upraveno uživatelem czech.argyll
Odesláno

Fotografie mají v zásadě ohromný rozlišení.Dají se zvětšovat bez toho,že by při větším zvětšení vystupovaly tečky.Pokud tedy máš vydání z roku 1990   :notworthy:.Ještě lepší jsou fotky z knihy 312.peruť z roku 1948.Ale ta patří mezi hodně obtížně sehnatelné

Mám první vydání, Praha 1991.

Odesláno

Mám první vydání, Praha 1991.

Tak to by mělo bejt ještě to správný.Já mám kus s vytištěným rokem 1990,ale tisk mohl probíhat na etapy,případně došlo k redakční úpravě nebo co já vím.Sice jsem se dva roky živil prodejem knih,ale do vydavatelský činnosti nevidím.Každopádně takhle vytištěný fotky mají krásnou kvalitu a "hloubku"

• po měsíci...
Odesláno
Zdravím a aktualizuji seznam:

030/11 kejklik

031/11 Vít

057/11 Kristian.nov

059/11 Paveiv

062/11 RadekL

064/11 Stýf

113/11 hirsch

121/11 Martin.D

123/11 M-72

135/11 KingBee

173/11 AVe

Chtěl jsem trefit 200/11, ale ztratil jsem nervy.  :) 

Origo řemen mazal z hodinek dolů. Ne, že by se mi nelíbil, právě naopak, ale když už je tak moc origo, tak ho aspoň prozatím "zakonzervuji" pro příští generace. Nové Pilot style straps čekám každým dnem. Samozřejmě musely okamžitě na ruku, takže vypomohl starší Archimede 22m, což rozměrově samozřejmě není vůbec ono.

Nicméně hodinky na ruce sedí snad úplně dokonale (zápěstí 17,9cm) a jsou opravdu krásné.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

AVe, gratulace :-) Co se řemene týče, tak jsem nešlápl vedle s kouskem z watch-band-center, sedí k nim jak...

1985714caf.jpg

Ahoj, díky za gratulaci. Pěkný řemen, to je to co hledám. Moc díky za tip.

Odesláno

Ahoj, spolumajitelé PRS-9 a ostatní hodinkoví nadšenci. Musím se podělit o svůj drobný smutek s nedostatkem na svých PRECISTA CZECH AIR FORCE - PRS-9. Tak nějak jsem to nepostřehl hned a pak jsem si to tak nějak nechtěl připustit.  Jako, že se mi to jenom zdá, ale nezdá. Bohužel na mém kousku je křivá korunka resp. hřídelka. Mrkněte na to (ještě jednou dík paveiv za tip na řemen). Jinak jsem z hodinek nadšen. Jsou to opravdu povedené "chlapské" hodinky, které se dobře nosí. Navíc jsou poměrně univerzální - to taky díky spektru řemenů, které jim sluší (mam k nim 4 řemeny včetně originálního). Co radíte? Nechat vylepšit korunku šikovnému mistru hodinářskému (např Valisovi)? Pinkat si balíček s Eddiem mě příliš neláká.post-11724-0-62044200-1378196499_thumb.jpgpost-11724-0-87188300-1378196517_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Minimálně bych Eddiemu poslat mailem fotku a uvidíš, jak se k tomu postaví... třeba ti pošle novou korunku a tu ti tady někdo vymění...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Minimálně bych Eddiemu poslat mailem fotku a uvidíš, jak se k tomu postaví... třeba ti pošle novou korunku a tu ti tady někdo vymění...

Order fullfilled.  :rolleyes:   Dám vědět co na to Eddie.

Odesláno

Order fullfilled.  :rolleyes:   Dám vědět co na to Eddie.

Dej vědět.

Pokud by ti něco posílal, koupil bych si náhradní sklo na CAF, pokud by to šlo.

Když jsem reklamoval ciferník na PRS 20, posílal jsem hodinky na Eddieho pokyn k Frickerovi do Německa.

Odesláno

Dej vědět.

Pokud by ti něco posílal, koupil bych si náhradní sklo na CAF, pokud by to šlo.

Když jsem reklamoval ciferník na PRS 20, posílal jsem hodinky na Eddieho pokyn k Frickerovi do Německa.

OK. Dám ti vědět. A dík za info.

Odesláno

Zdravím,

aktualizace seznamu. Tak jsem neodolal a po půlročním rozhodování objednal. V pátek dorazilo Nr. 177.

První dojmy: nádhera :newyear: , masivnější než na obrázku, luneta jde velmi těžce otáčet. Zajímalo by mě od zasvěcených porovnání s originálem Longines MVS (tvar, váha, chod lunety)...

Odesláno

Tak mám konečně chvíli a hodinky studuji. Mám ten samý problém jak nick AVe, křivá korunka. Přitom, když jsem hodinky rozbalil, nebylo to zřetelné, dokonce jsem to zběžně kontroloval. Dnes při seřížení času a natažení jsem si toho všiml... Uvítám pokud zveřejníte reakci od Eddieho.

Odesláno

Ahoj, Eddie mi okamžitě (3.9.) odpověděl: "I've sent your picture to the manufacturer Antonin, asking what he thinks is the best way to solve the problem ..." Ale dodnes bez další odpovědi. Před chvílí jsem ho žádal o další informce (byl jemna dovolené)

• po 3 týdnech...
Odesláno
Tady jsou další zprávy z průběhu reklamace křivé osičky na PRS-9.  Eddie, aspoň v mém případě, je poměrně dost vlažný. 16.9. mi poděkoval, že jsem se mu připomněl a že teda bude urgovat vyjádření výrobce. 18.9. jsem  Eddiemu zase poslal dotaz, zda se tedy výrobce vyjádřil a Eddie na to, že objednal náhradní díl a že na něj čeká. Do 3.10. se nedělo nic, tak jsem se Eddiemu znovu připomněla dnes mi odpověděl, že mi psal e-mail s informací, že pan Roland Kemmer si přeje, abych mu hodinky poslal. Eddie se podivoval, že mi žádný takový e-mail nepřišel a poslal mi teda kontakt na pana Kemmera. Nu, tak teda hodinky pofičí do Německa. Co se dá dělat .. Winddorsi, budeš to řešit podobně? Vite, až se budou moje PRS-9 vracet z výletu z Německa nechám panem Kemmerem přibalit  sklo, pokud budeš mít zájem.

Odesláno

Zdravím,

už mě to dochází. V mém případě mě korunka před týdnem po cca 4 otočeních zůstala ruce (praskla). Když jsem psal Eddiemu, tak jak říkáš vlažná reakce (nejprve se mu ohnutá podle fotky zdála OK). Poté co mě zůstala v ruce, tak se na mě tvářil jak na blbce, že mě posílal odkaz na Rolanda Kemmera, že jsem mu měl hodinky zaslat (nic nedorazilo). Nicméně mě kontakt poslal znovu a Roland Kemmer přišlo mě, že vstřícně obratem odpověděl, že mám hodinky zaslat. Přiznám se, od pátku jsou hodinky na cestě do Německa. Tak doufám, že je ještě někdy uvidím...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Docela by mě zajímalo jak je řešené nebezpečí rozbití sklíčka... osobně si myslím, že by nebylo od věci mít sklíčko více zapuštěné do pouzdra, je to věc osobního názoru, ale klepnout s nimi někde zbytečně by byla asi škoda...

Odesláno

Docela by mě zajímalo jak je řešené nebezpečí rozbití sklíčka... osobně si myslím, že by nebylo od věci mít sklíčko více zapuštěné do pouzdra, je to věc osobního názoru, ale klepnout s nimi někde zbytečně by byla asi škoda...

Je to pružný akrylát, který maximálně praskne.

Za to sklíčko se to drží při otáčení červené šipky.

Odesláno

Tady jsou další zprávy z průběhu reklamace křivé osičky na PRS-9.  Eddie, aspoň v mém případě, je poměrně dost vlažný. 16.9. mi poděkoval, že jsem se mu připomněl a že teda bude urgovat vyjádření výrobce. 18.9. jsem  Eddiemu zase poslal dotaz, zda se tedy výrobce vyjádřil a Eddie na to, že objednal náhradní díl a že na něj čeká. Do 3.10. se nedělo nic, tak jsem se Eddiemu znovu připomněla dnes mi odpověděl, že mi psal e-mail s informací, že pan Roland Kemmer si přeje, abych mu hodinky poslal. Eddie se podivoval, že mi žádný takový e-mail nepřišel a poslal mi teda kontakt na pana Kemmera. Nu, tak teda hodinky pofičí do Německa. Co se dá dělat .. Winddorsi, budeš to řešit podobně? Vite, až se budou moje PRS-9 vracet z výletu z Německa nechám panem Kemmerem přibalit  sklo, pokud budeš mít zájem.

Nějak jsem to tu přehlédl, sklo chci, jak jsem psal již dříve.

Znáš cenu?

Zdravím,

už mě to dochází. V mém případě mě korunka před týdnem po cca 4 otočeních zůstala ruce (praskla). Když jsem psal Eddiemu, tak jak říkáš vlažná reakce (nejprve se mu ohnutá podle fotky zdála OK). Poté co mě zůstala v ruce, tak se na mě tvářil jak na blbce, že mě posílal odkaz na Rolanda Kemmera, že jsem mu měl hodinky zaslat (nic nedorazilo). Nicméně mě kontakt poslal znovu a Roland Kemmer přišlo mě, že vstřícně obratem odpověděl, že mám hodinky zaslat. Přiznám se, od pátku jsou hodinky na cestě do Německa. Tak doufám, že je ještě někdy uvidím...

Jak jsi dopadl?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...