bohus76 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Musím uznat,sedí Ti jak p...l na hrnci. Velmi pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Dvě mobilní ... Paráda převeliká, to se opravdu podařilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Musím uznat,sedí Ti jak p...l na hrnci. Velmi pěkné. Paráda převeliká, to se opravdu podařilo Máte pravdu kluci, jsou to z pohledu velikosti a toho jak sedí na ruce velmi zvláštní hodinky. Při některém úhlu pohledu mi přijdou velké, při jiném zase malé. Ty dlouhé nožky, které kopírují ruku jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Přidám pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Přidám pár fotek Pěkné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 neviem si pomoct, ale tie hodinky vyzeraju giganticky. dalo by sa spravit nejake porovnanie s dalsimi hodinkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Predošlé fotky som robil na makro bez zoomu,takže to trochu skresluje.Samozrejme to nie sú malé hodinky,ale ani nijak zvlášť přerostlé.Takže teraz trochu reality:Na ruke 17,5 cm: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Na ruke 17,5 cm: Uff, teď jsi mi děsně pomohl, pořád se bojím, že mi budou velké... Ale po spoustě Sinn fotek na tvém zápěstí a tomto srovnání s CAF začínám být v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Můžeš být v klidu,na živo jsou v poho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nádherná fotka Stýfe !!! Má skvělou atmosféru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Díky, jsem rád, že se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Díky, jsem rád, že se líbí V jiném vlákně píšeš, že máš i původní Longines po dědovi. Jaké je srovnání? Velikost, tvar pouzdra, otáčí se luneta také i se sklem? Díky PS: a ve focení pokračuj, jde Ti to skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Sorry, byl jsem pryč, takže až teď.K tomu srovnání.Jak je vidět na fotkách, ty Longiny nejsou MVS, takže jíné ručky a korunka.Velikost a tvar pouzdra je řekl bych skoro stejná.Luneta se otáčí u obou stejně spolu se sklem, které má odlišný tvar.U Longines je klasicky vypouklé, to se mi líbí víc, u Precista řekl bych "hrníčkové".A stěžejky u Longin pevné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Velmi pěkné srovnání,přijde mi to sklo u těch Longines trochu víc praktičtější /skryté/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Díky za srovnání. Sklo je největší slabinou CAF. Už spřádám plány, jak jej vyměnit. Korunka mi na těch tvých Longines nepřijde originální, na spoustě fotek jsem viděl jinou, napovídá tomu i to že je vidět u pouzdra něco jako krček, který normálně vidět není. Pro srovnání. Ručky se dělaly podobné, jako na CAF, ale i tvoje pencil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Díky za srovnání. Sklo je největší slabinou CAF. Už spřádám plány, jak jej vyměnit. Korunka mi na těch tvých Longines nepřijde originální, na spoustě fotek jsem viděl jinou, napovídá tomu i to že je vidět u pouzdra něco jako krček, který normálně vidět není. Pro srovnání. Ručky se dělaly podobné, jako na CAF, ale i tvoje pencil... To sklo by chtělo časem pořešit, pokud na něco přijdeš, dej vědět. Longiny mám ve stavu, jak jsem je dostal od babičky, děda je takle asi nosil.Zatím jsem nenašel odvahu je otevřít.Ta korunka je fakt jiná.Pouzdro,dýnko,ručky sedí.Např.zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Moc děkuju za srovnání a fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 030/11 kejklik031/11 Vít057/11 funf5059/11 Paveiv062/11 RadekL064/11 Stýf Tak jsem to nevydžel a donutil příjemce je rozbalit, ať mi řekne číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Něco na oživení vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 KUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se