TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Nektere hodinky se snazej zaujmout barvou sveho antireflexu. Pak jsou i takove ktere to nepotrebuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Moje sbirka Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem TomasH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Moje sbirka Slušná potápkofilie. Nebo Seikofilie? Každopádně smekám, pěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Seikodiverfilie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Moje sbirka Tak tohle je hooodne dobra zakladna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Pěkná sbírečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Ošatka plná snů, je to O.K. Jedno foto z Jadranu! Asi to chce ty potápky na ty 2 metry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Moje sbirkaHezké, ale takové monotóní. Zkus to něčím oživit. O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) přesně dle přísloví " tichá voda břehy mele " Tome,máš to parádní!Mám pocit že tímhle to nekončí,tak ještě prozraď co bude dál? Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Kamile, Ty mi vidis az do zaludku :-) Jojo urcite to takhle nenecham, hodlam v tom pokracovat a drzet se seika. S touhle znackou jsem vyrostl a taky umru :-) Ted spis ulitavam na chronogaphech z 70-80 let, takze takova ta klasika.. UFO, Bullhead, Jumbo a dalsi.. z potapek bych casem velice rad cerna monstra, Suma a klasiku 6105-8110. Je to beh na delsi trat :-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 SKX007...na suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 taky jsem tak kdysi barvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 ale já jsem nebarvil mi tak blbne mobilofoťák...jen jsem teda, přiznávám, trochu upravil jas a kontrast bo dneska světla ja na šichtě na Bezruču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 aháto já se s tím mordoval,no Warhol ze mě asi stejně nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Taka jedna predvianocna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 tomtur: pekna symetricko-asymetricka fotka este krajsich hodiniek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Nová monstra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Landmonstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Nieco pridam aj ja, teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 A este nieco malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se