Peta-Biker Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Oboje jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Gratulace. A štveš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Kua, chlapci...krasne to mate! Ticho Vam zavidim...a snad sa k podobnym kuskom casom tiez dopracujem! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Vyměnim! co vymenis, MM300? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 co vymenis, MM300? :shock: Predpokladam,ze za ty fesandy v pozadi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Klaus zasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Oboje jsou skvělý!pěkné, pěkné... tohle je hodně sympatická dvojce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No jo. Jako MM za to vzadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Kluci kdo mate zkusenost i s Jubilee tahem na SKX007 i s Oyster tahem, je mezi nimi velký rozdíl co se pohodlnosti nošení týká? Mám na nich Jubilee, nosí se super, ale furt si hraju s myšlenkou koupit jim i Oyster. Subjektivně se mi Oyster líbí o něco víc, ale naživo jsem ho na ruce nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Kluci kdo mate zkusenost i s Jubilee tahem na SKX007 i s Oyster tahem, je mezi nimi velký rozdíl co se pohodlnosti nošení týká? Mám na nich Jubilee, nosí se super, ale furt si hraju s myšlenkou koupit jim i Oyster. Subjektivně se mi Oyster líbí o něco víc, ale naživo jsem ho na ruce nemel.Já Jubilee vyměnil za Oyster a jsem max. spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Kluci kdo mate zkusenost i s Jubilee tahem na SKX007 i s Oyster tahem, je mezi nimi velký rozdíl co se pohodlnosti nošení týká? Mám na nich Jubilee, nosí se super, ale furt si hraju s myšlenkou koupit jim i Oyster. Subjektivně se mi Oyster líbí o něco víc, ale naživo jsem ho na ruce nemel. A nepřemýšlel jsi o prezidentovi? Konstrukčně má asi blíž k jubilee, včetně spony, ale podle mě je k skx 007 nejlepší. Navíc se mi zdá, že na obyčejným oysteru je ta samá old school spona bez pojistky jako na jubilee a presidentu, takže tam výhodu oysteru taky nevidím. Super oyster má možná lepší sponu. A super president (nebo hammer) nebo jak se to jmenuje, je sice robustnější a vypadá spíš jak Oris tah, ale nelíbí se mi u něj to napojení na pouzdro. To jsem si všiml často, u neoriginálních tahů, že to napojení je nic moc. Co se týče dotazu samotnýho, tak srovnání s ničím jiným nemám, ale s presidentem žádnej problém při nošení nemám. Snad jen, že ho nosím tak čtvrt roku a pak zas střídám nato strapy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Tak jsem chtěl vložit fotku, ale už to asi neumím..no nic. Upraveno 16. března 2014 uživatelem reborn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 President vypadá dobře, ale je to ještě větší chrastítko než jubilee a není tak pružný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nedělní pohoda a váleníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Díky za rady pánové. Nad Presidentem jsem se zamyslel taky, neni vubec spatny, ale Oyster se mi líbí víc. No nic jdu shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ondro, u prvních SKX007 jsem měl oba, jak Jubilee tak Oyster. Poctivě jsem je střídal, ale postupem času je víc a víc nosil na Oysteru a Jubilee nakonec prodal. Druhé už jsem rovnou kupoval na Oysteru, takže Tvá volba je dle mého gusta Jubilee je jinak fajn a pohodlný, ale přišel mi diverům příliš slušňácký. No nakonec jsem je nosil stejně jen na černém ZULU... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ondro, u prvních SKX007 jsem měl oba, jak Jubilee tak Oyster. Poctivě jsem je střídal, ale postupem času je víc a víc nosil na Oysteru a Jubilee nakonec prodal. Druhé už jsem rovnou kupoval na Oysteru, takže Tvá volba je dle mého gusta Jubilee je jinak fajn a pohodlný, ale přišel mi diverům příliš slušňácký. No nakonec jsem je nosil stejně jen na černém ZULU...Diky za potvrzeni správnosti mých duševních pochodu uz ho shanim. Jubilee mam rad, ale chce to vícero alternativ na střídání. Lezi tam žralok, ten i nova guma, a na Oyster se tesim nejvíc. Vezmi Zulu az půjdeme zas na skopek, naživo jsem ho nevidel. Pokud jej teda jeste mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 mohu potvrdit názor Ondoniho. K tem SKX007 Mám jenom oyster, jubille se k nim tolik nehodi. navíc jsem Dokoupil hadr NATO blood, což je na fotce a mam k nim ještě ofiko gumu, ale tu jsem v živote neměl na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Ondro, bohužel už ho nemám, prodal jsem ho asi s hodinkama. Pamatuju si, že jsem měl i ZULU s černým PVD provedením spon a úchytů a ten mi asi vyhovoval nejvíc...kupoval jsem ho na ebay asi za dvě kila českých peněz... edit...spíš to bylo ale asi za tři kila Diky za potvrzeni správnosti mých duševních pochodu uz ho shanim. Jubilee mam rad, ale chce to vícero alternativ na střídání. Lezi tam žralok, ten i nova guma, a na Oyster se tesim nejvíc.Vezmi Zulu az půjdeme zas na skopek, naživo jsem ho nevidel. Pokud jej teda jeste mas Upraveno 18. března 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jar je tu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se