JakubJ Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Može sa stať, že napríklad fajčí elektroniku a dlho nemal klasickú a išiel si zapáliť s niekým, tak si od neho dá zopár poťahov a porovná si to po dlhšej dobe. Inak fajčiť to regulérne naraz oboje celé mi asi nedáva zmysel. Ale možno to nejaký zmysel má, neviem, ja fajčím len klasické cíga.
warann Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 8 minutami, JakubJ napsal: Inak fajčiť to regulérne naraz oboje celé mi asi nedáva zmysel. Ale možno … Tak ono asi zalezi na sitauci. Ja si matne vzpominam, ze jsem se kdysi na jednom mejdanu ocitl na pokoji spolu s kamosem a takovou nasi spolecnou “kamoskou”. No a pak nastala situace … sakra co to tady vypravim… radsi nic. 4
wawrik Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Otázka na Pražákov – ako atraktívne a príjemné je/bude bývanie na Šárce? Čo by som tam mohol očakávať v horizonte tak 2 roky?
Ulpianus Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 51 minutami, wawrik napsal: Otázka na Pražákov – ako atraktívne a príjemné je/bude bývanie na Šárce? Čo by som tam mohol očakávať v horizonte tak 2 roky? Nevím, jakou přesně část u Divoké Šárky myslíš, ale Praha 6 je obecně dobrá a vesměs klidná čtvrť, a nic moc se na tom myslím nezmění ani v následujících dvou letech
FantasticFabio Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září V 26. 8. 2026 v 13:53, Prochy68 napsal: Znamku potrebujes uz pri najezdu na dalnici, mytny se da platit na miste, ale neni duvod proc si ho taky nepredplatit a vyuzit pak prubeznej pruh. Jenom bacha, dalnicni znamka je casova, mytny je za jeden prujezd, takze pokud planujes stejnou cestou zpet, potrebujes samozrejme 2x. Kdyby se nepovedlo, jeste muzu poradit jak pak zaplatit pokutu Povedlo se nakoupit ! Přes Brenner mám 2 průjezdy …. Díky moc za radu !!!! 1
FantasticFabio Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září @Prochy68 když už to mám , tu dálničku a to mýto , budu to někde ukazovat ? Nebo na to není nikdo zvědavej a všechno hlídaj kamery ?
tommi_d Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: @Prochy68 když už to mám , tu dálničku a to mýto , budu to někde ukazovat ? Nebo na to není nikdo zvědavej a všechno hlídaj kamery ? kamery 1 1
Gustaf Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Mýto si kupovat nemusel.... stačila služba flex projel bys rychlým pruhem a nazdárek.... 1
FantasticFabio Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 1 hodinou, Gustaf napsal: Mýto si kupovat nemusel.... stačila služba flex projel bys rychlým pruhem a nazdárek.... Dyk by ty rakušáci neměli co fressen ….
Gustaf Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 6 minutami, FantasticFabio napsal: Dyk by ty rakušáci neměli co fressen …. Ale měli jen by se ti to automaticky strhlo z karty. Služba je aktivována stále a nemusel bys pro každou cestu v ésterajchu řešit mýto....
FantasticFabio Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 3 minutami, Gustaf napsal: Ale měli jen by se ti to automaticky strhlo z karty. Služba je aktivována stále a nemusel bys pro každou cestu v ésterajchu řešit mýto.... Jojo , hast du Recht ! Koukal jsem na to , cože to Flex je …..jenže až tolik průjezdů-výjezdů-zájezdů-vjezdů a nájezdů a taky sjezdů do Rakous neplánuju …. Možná někdy , ale to už budu vědět víc ! Díky ! 1
Prochy68 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 6 hodinami, FantasticFabio napsal: @Prochy68 když už to mám , tu dálničku a to mýto , budu to někde ukazovat ? Nebo na to není nikdo zvědavej a všechno hlídaj kamery ? Kamery a muzes u toho prej ukazovat i hodinky 1
Gustaf Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 10 minutami, FantasticFabio napsal: Jojo , hast du Recht ! Koukal jsem na to , cože to Flex je …..jenže až tolik průjezdů-výjezdů-zájezdů-vjezdů a nájezdů a taky sjezdů do Rakous neplánuju …. Možná někdy , ale to už budu vědět víc ! Díky ! Tyvle, nikdy nevíš.... budeš rajzovat do itošky pro víno a pizzu a to se kua vyplatí
Klotzman Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Netušíte někdo kde (nebo zdali) se dá v Brně nebo okolí střílet z perkusních zbraní? Na normální krochnu mám střelnici co by kamenem, ale na černý prach jsem nic nenašel.
FantasticFabio Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září V 18. 9. 2026 v 20:56, Gustaf napsal: Tyvle, nikdy nevíš.... budeš rajzovat do itošky pro víno a pizzu a to se kua vyplatí Já chodím do Bily …. Ta je taky italská …. na to nemusím nic platit ….. vlastně jó …. Košík po mě chce fant ! 1
FantasticFabio Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září V 18. 9. 2026 v 20:49, Prochy68 napsal: Kamery a muzes u toho prej ukazovat i hodinky Jsem zpět v CZ, klaplo to perfektně ! Díky za radu ! 1
Gustaf Odesláno pondělí v 17:16 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:16 Dotaz asi pro Pražáky. V sobotu tam musím jet na celý den...vezu dceru na Humbook fest do O2 universa. Se zbytkem rodiny tam budu trávit celý den. Jde mi o to, kde nechat auto. Vždy jsem nechával před nákupakem na Zličíně a jel metrem. Teď mám ale pocit, že jsou tam závory a je to časově omezený na parking zdarma. Nebo je nějaky plac okolo O2, kde se dá auto nechat? Vyplatí se tam vůbec autem přes Prahu kodrcat? Díky za radu....
Micey Odesláno pondělí v 17:39 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:39 Hele osobne bych to neresil a v klidu zaparkoval tam kde to znas a maj hezky mista, den v Praze s rodinou bude tak jako tak drahej jako prase, tak jestli das za parking 4 nebo 8 kil.. meh:) 1
Gustaf Odesláno pondělí v 17:44 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:44 Já to tam neznám...sem vidlak z vesnice
Prochy68 Odesláno pondělí v 17:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:49 před 3 minutami, Gustaf napsal: Já to tam neznám...sem vidlak z vesnice A proto musíš solit 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se