Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Može sa stať, že napríklad fajčí elektroniku a dlho nemal klasickú a išiel si zapáliť s niekým, tak si od neho dá zopár poťahov a porovná si to po dlhšej dobe. Inak fajčiť to regulérne naraz oboje celé mi asi nedáva zmysel. Ale možno to nejaký zmysel má, neviem, ja fajčím len klasické cíga.

Odesláno
před 8 minutami, JakubJ napsal:

Inak fajčiť to regulérne naraz oboje celé mi asi nedáva zmysel. Ale možno …

Tak ono asi zalezi na sitauci. Ja si matne vzpominam, ze jsem se kdysi na jednom mejdanu ocitl na pokoji spolu s kamosem a takovou nasi spolecnou “kamoskou”. No a pak nastala situace … sakra co to tady vypravim… radsi nic. 

• Haha 4
Odesláno

Otázka na Pražákov – ako atraktívne a príjemné je/bude bývanie na Šárce? Čo by som tam mohol očakávať v horizonte tak 2 roky?

Odesláno
před 51 minutami, wawrik napsal:

Otázka na Pražákov – ako atraktívne a príjemné je/bude bývanie na Šárce? Čo by som tam mohol očakávať v horizonte tak 2 roky?

Nevím, jakou přesně část u Divoké Šárky myslíš, ale Praha 6 je obecně dobrá a vesměs klidná čtvrť, a nic moc se na tom myslím nezmění ani v následujících dvou letech🙂

Odesláno
V 26. 8. 2026 v 13:53, Prochy68 napsal:

Znamku potrebujes uz pri najezdu na dalnici, mytny se da platit na miste, ale neni duvod proc si ho taky nepredplatit a vyuzit pak prubeznej pruh. Jenom bacha, dalnicni znamka je casova, mytny je za jeden prujezd, takze pokud planujes stejnou cestou zpet, potrebujes samozrejme 2x.

Kdyby se nepovedlo, jeste muzu poradit jak pak zaplatit pokutu 😅🍻

Povedlo se nakoupit ! Přes Brenner mám 2 průjezdy …. Díky moc za radu !!!! 

• Like 1
Odesláno

@Prochy68 když už to mám , tu dálničku a to mýto , budu to někde ukazovat ? Nebo na to není nikdo zvědavej a všechno hlídaj kamery ? 

Odesláno
před 3 hodinami, FantasticFabio napsal:

@Prochy68 když už to mám , tu dálničku a to mýto , budu to někde ukazovat ? Nebo na to není nikdo zvědavej a všechno hlídaj kamery ? 

kamery

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Mýto si kupovat nemusel.... stačila služba flex 🤟 projel bys rychlým pruhem a nazdárek....

Dyk by ty rakušáci neměli co fressen ….😁😁😁😁😁

Odesláno
před 6 minutami, FantasticFabio napsal:

Dyk by ty rakušáci neměli co fressen ….😁😁😁😁😁

Ale měli 😂 jen by se ti to automaticky strhlo z karty. Služba je aktivována stále a nemusel bys pro každou cestu v ésterajchu řešit mýto....

Odesláno
před 3 minutami, Gustaf napsal:

Ale měli 😂 jen by se ti to automaticky strhlo z karty. Služba je aktivována stále a nemusel bys pro každou cestu v ésterajchu řešit mýto....

Jojo , hast du Recht ! Koukal jsem na to , cože to Flex je …..jenže až tolik průjezdů-výjezdů-zájezdů-vjezdů a nájezdů a taky sjezdů do Rakous  neplánuju …. Možná někdy , ale to už budu vědět víc ! Díky ! 😁✌️

• Dát hlas 1
Odesláno
před 6 hodinami, FantasticFabio napsal:

Kamery a muzes u toho prej ukazovat i hodinky 😀

• Haha 1
Odesláno
před 10 minutami, FantasticFabio napsal:

Jojo , hast du Recht ! Koukal jsem na to , cože to Flex je …..jenže až tolik průjezdů-výjezdů-zájezdů-vjezdů a nájezdů a taky sjezdů do Rakous  neplánuju …. Možná někdy , ale to už budu vědět víc ! Díky ! 😁✌️

Tyvle, nikdy nevíš.... budeš rajzovat do itošky pro víno a pizzu a to se kua vyplatí 😂

Odesláno
V 18. 9. 2026 v 20:56, Gustaf napsal:

Tyvle, nikdy nevíš.... budeš rajzovat do itošky pro víno a pizzu a to se kua vyplatí 😂

Já chodím do Bily …. Ta je taky italská …. na to nemusím nic platit ….. vlastně jó …. Košík po mě chce fant !🤣🤣🤣🤣🤣 

• Haha 1
Odesláno
V 18. 9. 2026 v 20:49, Prochy68 napsal:

Kamery a muzes u toho prej ukazovat i hodinky 😀

Jsem zpět v CZ,  klaplo to perfektně ! Díky za radu ! 

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dotaz asi pro Pražáky. V sobotu tam musím jet na celý den...vezu dceru na Humbook fest do O2 universa. 

Se zbytkem rodiny tam budu trávit celý den. Jde mi o to, kde nechat auto. Vždy jsem nechával před nákupakem na Zličíně a jel metrem. Teď mám ale pocit, že jsou tam závory a je to časově omezený na parking zdarma. 

Nebo je nějaky plac okolo O2, kde se dá auto nechat? Vyplatí se tam vůbec autem přes Prahu kodrcat?

Díky za radu....😁

Odesláno

Hele osobne bych to neresil a v klidu zaparkoval tam kde to znas a maj hezky mista, den v Praze s rodinou bude tak jako tak drahej jako prase, tak jestli das za parking 4 nebo 8 kil.. meh:)

• Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...