Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 14:20, m.n. napsal:

Tak mě napadá, nemůže to být na kravaty? :) Ať se ti nezmačkají...

Ty voee toho jsme se bál. Těch vašich ftípků.:suicide_anim:

Ta přihrádka která je komplet zasazena v plastu je tak 7 x12 cm a no a kdyžbych jí tam napasoval tak ............................

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 14:44, long napsal:

Ty voee toho jsme se bál. Těch vašich ftípků.:suicide_anim:

Tak se nemáš ptát. To bude na ty tvoje speciální tanga s brilianty, jak sis nechal šít.

Ale vážně, vypadá to na schránku na doklady.

Odesláno

Napadají mě opravdu ty peníze, doklady, platební karty (jak je to rozměrově?). Možná nějaké drobnosti - řetízky, prstýnky, možná manžetové knoflíčky.

Jestli je to jako u jiných kufrů, tak jsou kolem výstuhy, ve kterých je složené vysouvací držadlo, takže ten prostor stejně nejde nijak rozumně využít

Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 14:58, Kamil napsal:

Tak se nemáš ptát. To bude na ty tvoje speciální tanga s brilianty, jak sis nechal šít.

Ale vážně, vypadá to na schránku na doklady.

Tanga mám přeci ty s gepardím vzorem, ale to ty dobře víš ty nevěrníku.

No jo dokladům rozumím, ale když je tam dám mohou být lehce fuč spolu s kufrem, ale děkuji za tip.:smile_anim:

p.s například pas a ani normální peněženka see tam nevejdou.

Estli vono to není třeba schránka na kontraband ?????

Odesláno

Tak třeba já má vždy platební kartu - minimálně jednu u sebe, jednu v příručním zavazadle a jednu v odbaveném zavazadle :)

Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 14:17, long napsal:

Nazdárek,

Prosím poraďte mi copak to mám v novém příručním kufru co jsem si koupil na výlet kam jedu za dva dny. Nechci něco zanedbat.:crying_anim02:

Proč pak mám v kufru ty dvě příhrádky, které se dají otevřít a zavřít ? Že má ložisková koledčka jsem pobral, ale tohle fakt ne !!!

To přeci nemohe býti na peníze nebo na doklady ????? A navíc v takovém složitém rámečku. Uf to je ale tajenka, doufám, že tady nebudu za velkého blbce.:sad01_anim:

To je na hodinky :)

Odesláno

Pánové, žádám vás o radu. Právě jsem matce zapojil novej průtokovej ohřívač. Koupil jsem ten samej co tam měla původně, tzn stejnej výrobce, novější model, 3.5 kW. Když ho zapnu, tak normálně sepne, ale voda je jenom míň než vlažná, ale teplejší než ledová. Nenapadá vás, v čem by mohl bejt zakopanej pes? Ten před tím ohříval tak, že si člověk spálil ruce...

Díky za každou radu.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 16:06, Horhe napsal:

Pánové, žádám vás o radu. Právě jsem matce zapojil novej průtokovej ohřívač. Koupil jsem ten samej co tam měla původně, tzn stejnej výrobce, novější model, 3.5 kW. Když ho zapnu, tak normálně sepne, ale voda je jenom míň než vlažná, ale teplejší než ledová. Nenapadá vás, v čem by mohl bejt zakopanej pes? Ten před tím ohříval tak, že si člověk spálil ruce...

Díky za každou radu.

v některých bývá takovej šroubek (myslím torx) kterým se teplota vergluje = je to normálně zvenku, viděl bys to

nebo si přečti návod :D

Odesláno

A nemáš nastaveny min.vykon? Já to měl takhle u kotle, jel na 25% z výroby = prenastaveno během 5 min a ok.

V 25. 12. 2012 v 16:06, Horhe napsal:

Díky za každou radu.

Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 16:12, YPO napsal:

v některých bývá takovej šroubek (myslím torx) kterým se teplota vergluje = je to normálně zvenku, viděl bys to

nebo si přečti návod :D

Doufám že to neni zezadu. Už to mám přimontovaný. Nikde tam nic nevidím a v návodu nic nepíšou :(

Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2012 v 15:27, Patrik napsal:

Tak třeba já má vždy platební kartu - minimálně jednu u sebe, jednu v příručním zavazadle a jednu v odbaveném zavazadle :)

No ale ty nejsi na kredityk měřítko, sorry, ale ty jsi tady největší pacient.

Jak k píše VS : JE TO NA HODINKY, jsem vůl, že mě to necvaklo !!!

Upraveno uživatelem long
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 16:17, Horhe napsal:

Doufám že to neni zezadu. Už to mám přimontovaný. Nikde tam nic nevidím a v návodu nic nepíšou :(

nevím jaký máš model - jestli jenom půtok (zřejmě ano) nebo s nádržkou

tady máš návod na CLAGE šroub je tam vyznačen - "šroub na nastavení průtoku"

Odesláno

Je to ETA 0733 a nic jsem tam nenašel. Jenom zezadu je asi pojistka, ale nemám tady malej křížák, tak to nevím jistě. Už jsem to znova sundal ze zdi, celý prohledal, ale marný.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 16:38, Horhe napsal:

Je to ETA 0733 a nic jsem tam nenašel. Jenom zezadu je asi pojistka, ale nemám tady malej křížák, tak to nevím jistě. Už jsem to znova sundal ze zdi, celý prohledal, ale marný.

Hmm

v návodu píšou jenom tohle:

Regulace výstupní teploty se provádí přímo ventilem teplé vody na směšovací

baterii změnou průtoku vody. Se zvyšujícím se průtokem klesá její teplota. Uzavřením

ventilu teplé vody na směšovací baterii se ohřev automaticky vypne, signální světlo

zhasne a odběr elektrické energie se přeruší.

tak to hoď do popelnice :D

EDIT : a tohle máš ?

K tomuto výrobku je nutné použít pouze speciální nízkotlakou směšovací baterii.

Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 16:22, long napsal:

No ale ty nejsi na kredityk měřítko, sorry, ale ty jsi tady největší pacient.

Osobně doporučuji vzít si vždy víc karet. Minimálně jednu Visa a jednu Mastercard, z toho aspoň jednu embossovanou a jednu kreditku. Snad na každé dovolené se mě podařilo jednou z karet nezaplatit a proto nedoporučuji spoléhat jen na jednu. Např. se mi stalo, že mě banka asi měsíc před odletem informovala, že z důvodu podezření na zneužití mi kartu blokují. Stát se to o měsíc později, tak kdybych měl s sebou jen tu jednu kartu, tak jsem v ... no v háji.

V 25. 12. 2012 v 16:22, long napsal:
Jak k píše VS : JE TO NA HODINKY, jsem vůl, že mě to necvaklo !!!

No, vida. Ono to spíše asi bude víceúčelová schránka, prostě tam dáš jakoukoliv drobnou věc. Ženské prstýnky, náušnice a řetízky, chlapi hodinky a manžetové knoflíčky.

Odesláno
  V 25. 12. 2012 v 17:09, Patrik napsal:

Osobně doporučuji vzít si vždy víc karet. Minimálně jednu Visa a jednu Mastercard, z toho aspoň jednu embossovanou a jednu kreditku. Snad na každé dovolené se mě podařilo jednou z karet nezaplatit a proto nedoporučuji spoléhat jen na jednu. Např. se mi stalo, že mě banka asi měsíc před odletem informovala, že z důvodu podezření na zneužití mi kartu blokují. Stát se to o měsíc později, tak kdybych měl s sebou jen tu jednu kartu, tak jsem v ... no v háji.

No, vida. Ono to spíše asi bude víceúčelová schránka, prostě tam dáš jakoukoliv drobnou věc. Ženské prstýnky, náušnice a řetízky, chlapi hodinky a manžetové knoflíčky.

JO JO přesně tak,dáš si tam vše o co chceš přijít.

Odesláno

Podle té fotky to vypadá spíše na příruční (kabinové) zavazadlo, ne na velký kufr k odbavení (kam rozhodně nedoporučuji dávat cennosti)

Odesláno

Tak mírnej pokrok. Udělal jsem nový těsnění k převlečnějm maticím, páč starý bylo zpuchřelý a nahadry a trochu to tam protejkalo. Je to lepší, ale furt to neni ono :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...