Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Naskenuj si to a ten sken naimportuj do Corelu na čisté plátno. Pak to přes něj maluj. Až to bude hotové, podklad vymaž. Pracuj s čistými barvami a pak si to ušmudlej nějakýma filtrama.Na tohle stačí kruh, obdélník a funkce Trim a Weld.No já to takhle dělám. Ale i tak to má svoje specifika, je tam hodně vybarvování jakoby složenejch objektů a je to hrozná pakárna. Co to je Trim a Weld? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Jako jak vybarvím třeba takovouhle plochu?? Můžu se u toho vzteknout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Něco se povede, něco ani za boha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeppelin Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 A to děláš v bitmapu nebo vectoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Jak to mám vědět? V Corel 2018.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomNguyen Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 V Corelu můžeš pracovat I s bitmapem I s vektorem. Jakou to má koncovku ten soubor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 No .cdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeppelin Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 No hele, nevím jak to děláš, ale takhle to vypadá po pár minutách práce zdigitalizované ve vrstvách v .psd, které si můžeš tonálně upravovat, přidávat šmouhance apod. Jestli to chceš, tak Ti to pošlu a nebo se tím můžeš bavit dál sám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 (edited) Hm, tak teďs mě trošku nasral. Tak jestli to pošleš, budu rád protože já už sem z toho doslova uzlíček nervů. Dík. Edited January 14, 2019 by Zmizík Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 V menu si vyber nástroj Objekt a Tvarovat. Tam je Oříznutí. Mezikruží uděláš třeba takto. Nakreslíš kolečko a vyplníš libovolnou barvou. Pak nakreslíš menší kolečko v jiné barvě. Obě označíš myší a tlačítky E a C je vycentruješ. Označíš menší kolečko, Vybereš Tvarovat - Oříznout a klikneš na větší kolečko. Když to malé pak smažeš, máš kruh, ve kterém je vyříznutá menší kulatá díra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Tak to jsem netušil, že se tady někdy dočkám toho, že ze Zmizíka bude jednou uzlíček nervů....... sem musel, no..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 V menu si vyber nástroj Objekt a Tvarovat. Tam je Oříznutí. Mezikruží uděláš třeba takto. Nakreslíš kolečko a vyplníš libovolnou barvou. Pak nakreslíš menší kolečko v jiné barvě. Obě označíš myší a tlačítky E a C je vycentruješ. Označíš menší kolečko, Vybereš Tvarovat - Oříznout a klikneš na větší kolečko. Když to malé pak smažeš, máš kruh, ve kterém je vyříznutá menší kulatá díra.To sem blázen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Tak to jsem netušil, že se tady někdy dočkám toho, že ze Zmizíka bude jednou uzlíček nervů....... sem musel, no..... a ještě blázen k tomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 (edited) To sem blázen.Tak nic.A k čemu vlastně potřebuješ mít fake obrazu? Edited January 14, 2019 by VS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Tak nic.A k čemu vlastně potřebuješ mít fake obrazu?Tak ono třeba se mu líbí a originál je trochu nedostupný. Tohle není fake nazval bych to print. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip.J Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Jáj, takže Steinhart kopie vintage Subů není fake, ale... 3D print? Sorry, já musel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Tak nic.A k čemu vlastně potřebuješ mít fake obrazu?Tohle mám asi vnitřně pořešený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Tak ono třeba se mu líbí a originál je trochu nedostupný. Tohle není fake nazval bych to print.Tož to jahttps://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/apple-watch-napodobenina-z-ciny.A181228_132223_mob_tech_oma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Jáj, takže Steinhart kopie vintage Subů není fake, ale... 3D print? 2: Sorry, já musel Tak steinhart není fake v žádném případě. Je to max napodobenina. Fake je kdyby na tom bylo napsáno Rolex. A umění je specifický segment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 No když sám nic podobnýho nevymyslím, tak tu myšlenku musím holt ukrást, no. Co se týká umění, tak už léta nosím v hlavě myšlenku na takovou performanci - udělal bych vochutnávku vodky. A ty lidi, který by přišli, bych zamknul do takový suterénní místnosti a začal bych jim nalejvat vodku po decákách. Sám bych si lil taky a přitom bych o tý vodce přednášel. Všechno by to bylo na kamerách a trvalo by to, dokud by z toho nebyl průser - lidi poblitý, posraný, panika atd. A pak bych to někde zveřejnil. Časem bych z toho udělal frančízu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts