PNS Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ahoj, další dotaz:Nemá prosím někdo zkušenost se smartphonem LG Optimus F6?Moc od smartfonu nepotřebuju, max navigaci Sygic, jinak bude používán klasika na volání a sms, semtam fotka a možná chronomag ;-)Na různých diskuzích se ale objevují protichůdné zkušenosti s problémem s paměťovou kartou, jiný zase hlásí že problém nezaznamenal...Tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti, s pamětí na kartě a s chodem navigace třetí strany (Sygic). Ahoj, nemá prosím někdo zkušenosti s UPC modemem Technicolor TC 7200 resp. s provozem VPN na něm? (konkrétně CyberGhost)Po upgradu připojení a výměně modemu mi VPN přestalo chodit CyberGhost problem solved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pánové, jak je to s takovejma těma pokutama u někoho na pozemku/v provozovně? Příklad - hospoda má na hajzlu ceduli "zákaz kouření pod pokutou 1000 CZK". Nebo co já vim, "zákaz konzumace donesených nápojů" u někoho v klubu třeba taky za litr. Prostě ta instituce, že by člověk měl platit pokutu někomu jinýmu, než veřejnýmu činiteli. Maj na to nějaký zákonný právo, nebo je to čistě bububu? Už o tom dlouho přemejšlim a nikde to nemůžu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pánové, jak je to s takovejma těma pokutama u někoho na pozemku/v provozovně? Příklad - hospoda má na hajzlu ceduli "zákaz kouření pod pokutou 1000 CZK". Nebo co já vim, "zákaz konzumace donesených nápojů" u někoho v klubu třeba taky za litr. Prostě ta instituce, že by člověk měl platit pokutu někomu jinýmu, než veřejnýmu činiteli. Maj na to nějaký zákonný právo, nebo je to čistě bububu? Už o tom dlouho přemejšlim a nikde to nemůžu najít.Nejedná se o správní poplatek, ale o spíše o případ ?smluvní pokuty?. Ty očekáváš službu a dotyčný např. specifikuje za jakých podmínek Ti ji poskytne. Ceduli vyvěsí proto, že je hloupost sepisovat písemnou smlouvu (ve které by to bylo), když si chceš dát oběd nebo panáka. Máš právo s tím nesouhlasit a jít jinam. A majitel má zase právo požadovat, aby si ty dodržoval jím stanovené podmínky (které samozřejmě nesmí být v rozporu se zákonem, případně s "dobrými mravy"). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Lucide dík. Takže když já mu odmítnu zaplatit a on na tom bude trvat, může zavolat policajty, který to budou řešit? Mně právě neni jasný, jestli tam neni nějakej očividnej rozpor se zákonem, když nic nepodepisuješ, případně nějak ústně nepotvrzuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Když si nedáte přes držku, tak se na Vás policajti vykašlou. Policajty může dotyčný např. zavolat, aby zjistili Tvou totožnost, ale zase nesmí omezit Tvou svobodu např. tím, že by se Tě snažil zadržet. Jinak se jedná se o soukromoprávní nárok a spor. Ty nezaplatíš, on Tě může donutit zaplatit soudně. Je to samozřejmě věci prokazování, kdy i soud by např. vykládal to, co jsou to ty dobré mravy. Když si kupuješ rohlík, taky nic nepodepisuješ a přitom uzavíráš smlouvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Oukej, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Pánové, před časem tady proběhl tip kde koupit ready made společnost, zaboha to nemůžu najít ani přes google,děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Na víkend jedu s rodinou do Olomouce,stojí za vidění ZOO?Nebo máte ňákej tip na dobrou restauraci popřípadě,co stojí za vidění?Mám dvě děti 3 a 6,určitě nebudu běhat po přírodě,zajímá mě zevlování po městě:-)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Ještě jsem se tam nedostal, ale tohle mi bylo několikrát doporučováno.http://www.veteranarena.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Do restaurace si zajdi na dolním náměstí "U červeného volka", sezení v takovém stylovém "antiku", ale vždyv pohodě obsluha i jídlo, taková normální restaurace, kousek odtamtud je dříve irish pub předělaný na nepálskourestauraci, ale tu děti určitě neocení.Zoo je fajn, přirovnal bych asi ke zlínské zoo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Pánové, před časem tady proběhl tip kde koupit ready made společnost, zaboha to nemůžu najít ani přes google,děkuji za radu.nejčastejš kupujeme od RTB. jsou hodně flexibilní co ce týče blbostí který si vymyslíme http://www.rtbconsult.cz/prodej-spolecnosti?gclid=CIP1gMu5nr0CFZHJtAod4AYASwjinak google ti najde desítky podobnejch. hledáš nějak divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Bol som na veceri v restauracii a dali sme si po veceri dezert. K stolu nam ho priniesol sefkuchar, s ktorym sme chvilu pokecali. Dava sa v takejto situacii nejake sprepitne kucharovi priamo pri stole? Napadlo mi to v tej chvili, ale mal som u seba len 50tku. Casnikovi som samozrejme sprepitne dal a je mozne, ze si ho delia s kucharom a celym personalom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Ještě jsem se tam nedostal, ale tohle mi bylo několikrát doporučováno.http://www.veteranarena.cz Jojo to mám v plánu určitěDo restaurace si zajdi na dolním náměstí "U červeného volka", sezení v takovém stylovém "antiku", ale vždyv pohodě obsluha i jídlo, taková normální restaurace, kousek odtamtud je dříve irish pub předělaný na nepálskourestauraci, ale tu děti určitě neocení.Zoo je fajn, přirovnal bych asi ke zlínské zoo.Díky za tip A je tam nějaký pěkný obchod s hodinkami ? Upraveno 19. března 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Stefan: Néé.. teda mě by to jakožto šéfkuchaře asi celkem i urazilo. Dýško jedině na konci při placení, za mě. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 panedge: snad jen http://www.helvetia-hodinky.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Stefan: Dýško kuchaři na place určitě nee, ovšem z placu se do kuchyně zřídkakdy dostane, drtivá většinapodniků jede na tom že kuchař má výrazně vyšší ohodnocení než obsluha a dýška se nedělí. Ale znám ipřitroublé majitele restaurací kteří si dýška nárokují pro sebe panedge: přesně jak píše Lion, je to marný, je to marný, je to marný . . . namísto hledání hodinkového obchodu doporučuju radši třeba zhlídnout orloj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Jo vsak jo,orloj omrknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 To Edge: Posledni zkusenost z Volka mizerna!!! Ale primo u ZOO je Archa... Hodinky primo na Hornim namesti - meli Tag, Hamilton, Longines... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Díky všem...ta ZOO doufám,že to není všude do kopce jak v Praze..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se