Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nemáte někdo zkušenosti s vířivými vanami? Po 3 letech reklamací dostanu zpět peníze a dodavatel si ji odveze.....(zlobilo odvzdušnění, v podstatě nikdy nešla hydromasáž).

Chci nějakou co bude funkční, opět s plnou výbavou (air, hydro, ozón, světlo). Jedinou podmínkou je rohová, max. 147x147 cm, ideálně pro dva.

Jirka

P.S.: Nebyla to Čína, šlo o italský výrobek....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buďte zdraví. Není tady náhodou někdo, kdo pracuje v Okay Elektro? Potřebuji radu. Když tak SZ. Díky za ochotu.

Odesláno z mého HM 1SW pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Karki
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Potřeboval bych základní info "jak na to" od nějakého golfisty. Mám jít na hodinu s instruktorem a jelikož jsem na greenu v životě nebyl, tak bych byl rád za pár základní rad, ať tam nejsem za úplný pako.

Jo, bez. A zjistis, ze "jen" na hodinu to urcite nebude... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem mrknul do energetické kalkulačky plynu a dost levněji, než ČEZ mě tam vychází E.ON a to asi o osm tisíc ročně, to už by se vyplatilo utéct. Jste někdo u E.ON společnosti s plynem a jaké máte zkušenosti? Ušetřily jste oproti ostatním jak spočítala kalkulačka, nebo to je zase nějáká bouda? Děkuji za každý postřeh :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Přešel jsem s plynem k E.ON - od RWE. Při vytápění většího domku mám opravdu úsporu nad 8000 Kč. Jsem spokojen, přechod OK.

Jen pozor, realizoval jsem i další přechod a zjistil, že mají více cenových programů a nabídek, je třeba vybrat tu nejvýhodnější, trochu si to projít.

Odkaz ke komentáři

Přešel jsem s plynem k E.ON - od RWE. Při vytápění většího domku mám opravdu úsporu nad 8000 Kč. Jsem spokojen, přechod OK.Jen pozor, realizoval jsem i další přechod a zjistil, že mají více cenových programů a nabídek, je třeba vybrat tu nejvýhodnější, trochu si to projít.

Ok, díky za nazor:-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Afri,

nejsem zaměstnancem žádného dodavatele - to píšu hned na úvod. Přesto vím, jak se dostat na nejnižší možné ceny. Motivace obchodníků s energiemi je, že vám to prodají za co možná nejvyšší cenu. Mojí motivací je, že vám seženu dodavatele s nejnižší cenou. Dělám nejen elektřinu a zemní plyn, ale umím i třeba technické plyny, kde se dají ušetřit neuvěřitelné peníze! Dělám to jak pro domácnosti, tak pro firmy nebo podnikatele ... V případě zájmu prosím SZ, ať to tu neplevelíme...

Tak jsem mrknul do energetické kalkulačky plynu a dost levněji, než ČEZ mě tam vychází E.ON a to asi o osm tisíc ročně, to už by se vyplatilo utéct. Jste někdo u E.ON společnosti s plynem a jaké máte zkušenosti? Ušetřily jste oproti ostatním jak spočítala kalkulačka, nebo to je zase nějáká bouda? Děkuji za každý postřeh :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Děkuji moc za nabídku, ale před hodinkou jsem to domluvil s E.ONem, takže pro mě už bohužel pasé :-(

Ahoj Afri,

nejsem zaměstnancem žádného dodavatele - to píšu hned na úvod. Přesto vím, jak se dostat na nejnižší možné ceny. Motivace obchodníků s energiemi je, že vám to prodají za co možná nejvyšší cenu. Mojí motivací je, že vám seženu dodavatele s nejnižší cenou. Dělám nejen elektřinu a zemní plyn, ale umím i třeba technické plyny, kde se dají ušetřit neuvěřitelné peníze! Dělám to jak pro domácnosti, tak pro firmy nebo podnikatele ... V případě zájmu prosím SZ, ať to tu neplevelíme...

Odkaz ke komentáři

Domluvil = podepsal? Pokud si nepodepsal, tak můžeš podepsat s někým jiným...; Jakou cenu nabídli?

Co technický plyny do firmy?

Děkuji moc za nabídku, ale před hodinkou jsem to domluvil s E.ONem, takže pro mě už bohužel pasé :-(

Odkaz ke komentáři

To pasé jsem spíš myslel tak, že E.on přišel na to, že jsem ještě na šest měsíců uvázanej ČEzu. Po dvouch letech smlouvy, se totiž automaticky prodlužuje na další rok, no a já myslel, že už jsem volný. Zjišťují pro mě ještě, jaké bych platil sankce, kdybych odešel už teď, takže pravděpodobně na další půl rok neaktuální ... Jinak E.on nabídl tři řady, u nejvýhodnější by byla úspora 6200,00Kč při stejném odběru s fixací na 24 měsíců - Jistota 24. Standard není fixovanej, jde nahoru , dolů dle trhu a tam bych ušetřil asi 4200,00Kč. Zítra mě mají znovu volat, ale ty sankce prý jsou dost vysoké na to, any zákazníka od uspoupení odradily, takže ještě chvíli asi u Čezu....

Domluvil = podepsal? Pokud si nepodepsal, tak můžeš podepsat s někým jiným...; Jakou cenu nabídli?

Co technický plyny do firmy?

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Afri - píšu Ti do SZ, koukni se prosím za pár minut ...

To pasé jsem spíš myslel tak, že E.on přišel na to, že jsem ještě na šest měsíců uvázanej ČEzu. Po dvouch letech smlouvy, se totiž automaticky prodlužuje na další rok, no a já myslel, že už jsem volný. Zjišťují pro mě ještě, jaké bych platil sankce, kdybych odešel už teď, takže pravděpodobně na další půl rok neaktuální ... Jinak E.on nabídl tři řady, u nejvýhodnější by byla úspora 6200,00Kč při stejném odběru s fixací na 24 měsíců - Jistota 24. Standard není fixovanej, jde nahoru , dolů dle trhu a tam bych ušetřil asi 4200,00Kč. Zítra mě mají znovu volat, ale ty sankce prý jsou dost vysoké na to, any zákazníka od uspoupení odradily, takže ještě chvíli asi u Čezu....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...