Trojan Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Dokonce pokud úschova po reklamaci přesáhne nějakou dobu tak si může prodejce účtovat "skladné" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Takže doklad o odeslané sms samozřejmě mají (tedy ukázali nám ji v nějakém svém systému). Bohužel víme přesně kdy a kde jsme tou dobou byli a sms skutečně nepřišla. To ale samozřejmě nemá žádnou váhu. Překvapuje mě, že nemají systém nastavený tak, že by třeba upozorňoval opakovaně. Případně zavolání by taky asi bylo možné, když s otravnými nabídkami volat dokáží. Telefon vzali zpět do opravy, tentokrát už snad s důkladně vypnutým find my iphone. Zadali to jako záruční, ale prý o tom stejně nerozhodují oni. Když se započítají dny, kdy byl telefon v opravě, tak to snad vyjde. Z jejich pohledu je to samozřejmě naše chyba, nicméně z mého pohledu je akorát vidět, jak lehce se člověk nechá doběhnout... Navíc obsluha v t-mobile není schopna s vypnutím find my iphone poradit. Hlavě, že v servisu to okamžitě posílají zpět a vůbec se tím nezabývají. Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 V tom případě ještě zkus zavolat na operátora s tím že máš problém se nedoručenou SMS. Možná by to pak padlo na hlavu prodejce, že se měl ujistit o tvém informování - ale to je jen domněnka. Zavolat operátorovi bych ale zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 možná bych jako první krok zjistil, jestli mají vůbec správný číslo.. často se mi stane, že se zákazník splete v čísle nebo emailu a pak se diví že nic nedostal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Pánové, měl bych otázku na ty, kteří využívají PObox v zahraničí(D). Pokud platíte přes paypal (a karta je vztažena k určité adrese, ne?), tak není problém, že je doručováno jinam? Představuji si to tak, že si na ebay vyplním další adresu(toho POboxu) a tu pak jen zvolím jako doručovací. Budu muset pak přidávat adresu ještě do paypalu? Pokud by někdo měl náhodou s touto věcí zkušenost u "Mailboxde.com", budu jedno velké ucho. DÍKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Tam kde objednáváš zadáš doručovací adresu a hotovo. Jinak by se z toho ta banda překupnická na aukru asi zbláznila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Hoši řeším takovej prblém že nám vlezly myši do fasády do toho zateplení. Udělaly si v tom polystyrenu chodby tak je chci vyhnat. Můj plán je něčím je vyčoudit a pak tam pustit montážní pěnu. Otázka je, čím a jak je vypudit? Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Čím je vyhnat nevím, ale měl bych strach, že montážní pěna to pak roztrhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Našel bych deratizátora v okolí aby se na to podíval a poradil, určitě to není jediný případ a hlavně bude znátvýsledek nějakého řešení z předchozích zkušeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Rád bych se zeptal na prach na ciferníku. Cca měsíc zpět jsem koupil nové SARB017. Dneska si nastavuju pod lampičou čas a najednou se dívám, na ciferníku zjevná prachová částice (něco jako vlas, ale v délce 1-2mm, prostě klasická prachová částice). Je to normální? Myslel jsem, že by to mělo být nejen vodotěsné, ale i prachotěsné. U žádných jiných hodinek jsem se s tím nesetkal. Navíc, jsem přesvědčen, že je tam ta částice čerstvě, kdyby to tam bylo od koupi, musel bych si toho všimnout. Blbost, vím, ale myslím, že tady můžu otevřeně přiznat, že mě to neskutečně sere.Co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Že tě to štve naprosto chápu. Stát by se to nemělo. Pokud by k tomu došlo u mých hodinek, odnesl bych je do servisu. Tam by si s tím měli poradit a hodinky i správně utěsnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Takže směr Altro. To, že jsem je koupil v JP, by snad neměl být problém, a snad to vezmou v rámci té mezinárodní záruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 V tomto konkrétně ti tu určitě někdo poradí líp. Jsou tu kolegové, kteří nakupují hodinky v Japonsku a pak je musí kvůli závadě nosit do Altra. Jak se k tomu Altro staví, co uzná a co ne, tu mnozí vědí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Je tu nějaký modelář? Syn (6) by rád k Vánocům RC model lodi. Nechci mu kupovat nic "za 500,- z chodeb marketů", na druhou stranu na nějaký profi model to taky neni... Chtěl bych něco, s čím si může hrát, když budeme chytat u vody, aby to zvládlo i nějaký proud, vzdálenost alespoň 50m, ne moc rychlé, pomalejší by bylo výhodou. Nemáte pls nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) Chlapi, možná to bude znít divně ale neznáte někdo tenhle strom......????? Odpovědi prosím do SZ ať se to moc nerozkřikne.............. Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 jo to je strom, kterej musíš poznat abys mohl vyhrát štajny..a určitě ho má KFL na zahradě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 jo to je strom, kterej musíš poznat abys mohl vyhrát štajny..a určitě ho má KFL na zahradě..to má bo ho sám fotil, vím i značku foťáku kterým to fotil ale ten strom, ten strom ten mi vrtá hlavou.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) hoši neznáte program na koláže z fotek? nemyslím je vyskládat vedle sebe ale zaplnit tím plochu a udělá to z nich obrazec (obličej, nápis atd) hledám už docela dlouho a to co chci furt ne a ne najít. díky edit. našel jsem jak by to mělo vypadat ale místo xichtu bude nápis. díky za rady Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Je tu nějaký modelář? Syn (6) by rád k Vánocům RC model lodi. Nechci mu kupovat nic "za 500,- z chodeb marketů", na druhou stranu na nějaký profi model to taky neni... Chtěl bych něco, s čím si může hrát, když budeme chytat u vody, aby to zvládlo i nějaký proud, vzdálenost alespoň 50m, ne moc rychlé, pomalejší by bylo výhodou. Nemáte pls nějaké tipy?Ahoj, doporučuju vlastní zástavbu komponentů do nějakého ozkoušeného trupu.Podívej se po trupu "Sideon" který tuším šel sehnat kolem 700kč vč. přepážky pro překlápení (šikovná věc :-) . Více SZ.Do tohohle jsem taky fušoval... Jinak pánové, nevíte jak dostat GSM signál do sklepa činžáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 hoši neznáte program na koláže z fotek? nemyslím je vyskládat vedle sebe ale zaplnit tím plochu a udělá to z nich obrazec (obličej, nápis atd) hledám už docela dlouho a to co chci furt ne a ne najít. díky edit. našel jsem jak by to mělo vypadat ale místo xichtu bude nápis. díky za radykdyby někdo potřeboval tak je to photo collage maker http://www.artensoft.com/ArtensoftPhotoCollageMaker/download/download_thanks.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se