long Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Vrab doufám, že si z náš děláš jen prdel a memyslíš to vážně!!! Jestli jo vrať občanku.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Vrab doufám, že si z náš děláš jen p...l a memyslíš to vážně!!! Jestli jo vrať občanku.:-)co to je občanka ....... ta nabídka přišla z Aukra,no prostě se v těch sméčkách nevyznám a proto jsem se zeptal zde. Bylo mi to divné,ale proč si nenechat poradit od klubu Gentlemanů ne?Několikrát jste mi tady už helfli a díky Vám za to. Upraveno 28. března 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To je to známé : Nikdo ti nedá tolik, co ti slíbím.... Já tomu prodavači v p Jeleníhoře v 88mém také nevěřil, že mě chtějí okrást a myslel si že mi šlape po štěstí a okradli (rulička). Talíř marek v háji,tímto zaplaceno školné a Xkrát poté už jsem poznal že to nemá cenu. A také jsem to rozmlouval dál a párkrát zbytečně, je to furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan613 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ahoj.Vraby ja keď som tu kupoval cez fórum hodinky a potreboval som poslať platbu z ČR na Slovensko z KB tak aby som uskutočnil platbu tak to po mne chcelo: číslo účtu meno priezvisko ulicu mesto psč kód bickeď som toto všetko vyplnil mohol som poslať peniaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ahoj.Vraby ja keď som tu kupoval cez fórum hodinky a potreboval som poslať platbu z ČR na Slovensko z KB tak aby som uskutočnil platbu tak to po mne chcelo: číslo účtumeno priezvisko ulicu mesto psč kód bickeď som toto všetko vyplnil mohol som poslať peniaze.Internetový bankovnictví Xnigerijský scamXaukro ehm, opatrně, už bych to dál nemíchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Toto na mě vloni zkoušel nějaký Joel Martins s emailem joelmartins716@gmail.com a byť jsem mu hned zkraje napsal "Sorry, watches no longer for sale. They can buy them: http://www.creationwatches.com/", tak ještě asi týden otravoval v podobném stylu, pak jeho email adresa letěla na blacklist a byl klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Trochu mě zmátlo to Aukro,ale jak se říká "líná huba holé neštěstí" ještě,že jste tu. Nabídl cenu jak za nové hodinky už to je divné. Odkázal jsem ho na ebay tam je mají a zatím se neozval. To tady jsou jiní kofři co nabízejí....škrti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Jak povidam Vraby, nechces je? Zadarmo dobry! Hejhula u myčky kdykoliv zitra! Maš tam krabku tvrdejch Spart, jako vodbytny!Tvuj Waschingtom Mbeke Ukulele Mhuhuku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Jak povidam Vraby, nechces je? Zadarmo dobry! Hejhula u myčky kdykoliv zitra! Maš tam krabku tvrdejch Spart, jako vodbytny!Tvuj Waschingtom Mbeke Ukulele Mhuhuku..Mhukuku nebuť jak ostatní a přitlač,Sparty nehulím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Co bys chtel, koukni na aukro : http://aukro.cz/svycarske-hodinky-patek-philippe-i6073601879.htmlZa ty prachy pravi kvarc s cernym plastovym strojkem, pan neni znalec hodin, myslis, ze jsou falesny? Co asi jak Marylka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ty mi budou také malé,kdyby jsi pořádně četl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Nepozvem činanskyho prezidenta za chronomag k nam do číny pod namestim? At ma pani Wu radost. Jeji hlaska do telefonu šinský restaurant, co si date? Skvely napad, vid? Sraz chronomag china my dva a mandarin ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Můžem se domluvit,uděláme takový mezinárodní sraz. Pozveme ještě kikány a omladinu. Co jsem si všiml tak nosí samé skvostné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Co bys chtel, koukni na aukro : http://aukro.cz/svycarske-hodinky-patek-philippe-i6073601879.htmlZa ty prachy pravi kvarc s cernym plastovym strojkem, pan neni znalec hodin, myslis, ze jsou falesny? Co asi jak Marylka:)No tvl von na to i někdo přihazuje............ Jo a Hasičovi je nedávej, to já si pro ně klidně i přijedu.......... ale musíš mi k nim ještě přidat něco hodnotnýho aby se mi ta cesta vyplatila, klidně i dovču si na to vezmu...............ale musí to být zadarmo jinak nikam nejedu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Co tady je za cajzli........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Co tady je za cajzli........... se hned taky nečerti, zkusit jsem to musel.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) se hned taky nečerti, zkusit jsem to musel.................. Já vím,taky to beru jako p.r.d.e.l. jen asi ten co koukne na inzerát a sem tak nepochopí :-) Upraveno 28. března 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tý woe Vraby, on je z Mimoně! Chápeš ho? Ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Pánové, je vás tady dost tátů s nedávno narozenými ratolestmi - neřešil jste někdo uchování pupečníkové krve? Nějaké zkušenosti, má to smysl? Co na to zdejší lékaři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Uchovávat ji pro sebe moc smysl nemá, respektive jsem neslyšel případech, kde by se využila. Smysl by mohlo mít ji darovat, chce to ale zjistit předem, zda to vybrané zařízení provádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se