Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Vrab doufám, že si z náš děláš jen p...l a memyslíš to vážně!!!

Jestli jo vrať občanku.:-)

co to je občanka .......  ta nabídka přišla z Aukra,no prostě se v těch sméčkách nevyznám a proto jsem se zeptal zde. Bylo mi to divné,ale proč si nenechat poradit od klubu Gentlemanů ne?

Několikrát jste mi tady už helfli a díky Vám za to.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je to známé : Nikdo ti nedá tolik, co ti slíbím....   Já tomu prodavači v p Jeleníhoře v 88mém také nevěřil, že mě chtějí okrást a myslel si že mi šlape po štěstí a okradli (rulička). Talíř marek v háji,tímto zaplaceno školné a Xkrát poté už jsem poznal že to nemá cenu. A také jsem to rozmlouval dál a párkrát zbytečně, je to furt dokola.  

Odkaz ke komentáři

Ahoj.Vraby ja keď som tu kupoval cez fórum hodinky a potreboval som poslať platbu z ČR na Slovensko z KB tak aby som uskutočnil platbu tak to po mne chcelo: číslo účtu

meno priezvisko

ulicu 

mesto

psč

kód bic

keď som toto všetko vyplnil mohol som poslať peniaze.

Odkaz ke komentáři

Ahoj.Vraby ja keď som tu kupoval cez fórum hodinky a potreboval som poslať platbu z ČR na Slovensko z KB tak aby som uskutočnil platbu tak to po mne chcelo: číslo účtu

meno priezvisko

ulicu

mesto

psč

kód bic

keď som toto všetko vyplnil mohol som poslať peniaze.

Internetový bankovnictví

X

nigerijský scam

X

aukro

ehm, opatrně, už bych to dál nemíchal ;)

Odkaz ke komentáři

Toto na mě vloni zkoušel nějaký Joel Martins s emailem joelmartins716@gmail.com a byť jsem mu hned zkraje napsal "Sorry, watches no longer for sale. They can buy them: http://www.creationwatches.com/", tak ještě asi týden otravoval v podobném stylu, pak jeho email adresa letěla na blacklist a byl klid.

Odkaz ke komentáři

Trochu mě zmátlo to Aukro,ale jak se říká "líná huba holé neštěstí" ještě,že jste tu.

Nabídl cenu jak za nové hodinky už to je divné. Odkázal jsem ho na ebay tam je mají a zatím se neozval. To tady jsou jiní kofři co nabízejí....škrti :-)

Odkaz ke komentáři

Co bys chtel, koukni na aukro : http://aukro.cz/svycarske-hodinky-patek-philippe-i6073601879.html

Za ty prachy pravi kvarc s cernym plastovym strojkem, pan neni znalec hodin, myslis, ze jsou falesny? Co asi jak Marylka:)

No tvl von na to i někdo přihazuje............ :frusty:

Jo a Hasičovi je nedávej, to já si pro ně klidně i přijedu.......... :lol:  ale musíš mi k nim ještě přidat něco hodnotnýho aby se mi ta cesta vyplatila, klidně i dovču si na to vezmu...............ale musí to být zadarmo jinak nikam nejedu....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...