Návštěvník cecil Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Ahoj sice tady již samostatné vlákno k tomuto modelu bylo, a jsem za něj rád nicméně napadlo mně založit zde samostatné vlákno o všech modelech Seiko Tuna.Pro začátek dávám fotky svých Sbbn017,high-end quartz pohon 7C46,300m,sklíčko tradičně hardlex vypoklé,47x15mm saturační divery. Zde na mauri strapu od spinacha.Co nejdříve přidám fotky např na Isofrane a z netu další série a podrobnosti k nim.Asi jich podobně jako sbdx001 v našich končinách moc není proto si myslým že si zaslouží pár řádků, nemluvě o kultovnosti těchto skvělých hodinek.Předem děkuji za názory a přízpěvky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 (upraveno) Ty hodinky jsou moc pekny, nekolikrat jsem je mal na ruce. Je to takovej "exot". Ale jsou super na kaucuku, maratacu nebo meshi, na te kuzi to je hruza, promin. To je pest na oko. Upraveno 11. ledna 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 hele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 frantiku diky za nazornemuze se to samozrejmne libit kazdemu,mne se ten remen spolu s tunaky moc libi ale ver ze fotky klamou a v realu spolu s japonskou datumovkou, je to o mnoho lepsi.Nicmene, nejvice se k nim hodi Isofrane a orig. guma vlnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 16:10, 'cecil' napsal: frantiku diky za nazor nemuze se to samozrejmne libit kazdemu,mne se ten remen spolu s tunaky moc libi ale ver ze fotky klamou a v realu spolu s japonskou datumovkou, je to o mnoho lepsi.Nicmene, nejvice se k nim hodi Isofrane a orig. guma vlnka. nene, fotky neklamou, jedna fotka je vydá za tisíc slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Darth wadery jsou ma pristi stanice at mam kombo.Na tom oyesteru jsou super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Hodinky to jsou krásné , ten řemen taky , ale dohromady......no třeba to je fakt jenom fotkama........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 16:12, 'cecil' napsal: Darth wadery jsou ma pristi stanice at mam kombo.Na tom oyesteru jsou super.. Jo, ten oyster je fakt bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 chlapi no tak to mi nedelejte ted jsem ho tam nasadil:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Souhlas s Frantou měl jsem je na watchadoo na meshi nejlepší byly na Hirsch Pure gumě Na kůži vypadají divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Jo, Viktore, ta guma jim sedi vic nez ta vlnkovana...............jezis sakra me se ty hodinky libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 musim uznat ze na watchadoo a meshi jsou krasne ale nejvice se mi libi na tom oyesteru a Isofrane. Uz jsem je mnel pod vodou a tam neni na kuzi samozrejmne misto je to jen muj rozmar.Samozrejmne pres neopren mi watchadoo ani mesh nevyhovuje jako orig.tah s extenzi nebo guma.Jinak spinacha musim pochvalit ma krasnou praci i kdyz ted se zda ze remen pujde asi na jiny model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 sice tomu nerozumím, ale podle mě s tou kůží od Spinacha vypadaj parádně!naopak mesh mi k nim absolutně nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 jiste lube, ses muj clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Já testoval kde co,ale nejpohodlnější a nejpraktičtější je Isofrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Ta koza je na nich dobra, len by to chcelo lepsie foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 a když tuna tak TUNA zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 19:49, 'kamilb' napsal: a když tuna tak TUNA zdroj tak tu uz by som dal aj krokodyla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 v sutazi "hadaj na co myslim" by som nepresiel prvym kolom.. fotky to nie su moje /zatial :)/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 19:56, 'shag' napsal: tak tu uz by som dal aj krokodyla... vyzera to bombovo - gyc jak svina, ale nosil by som to k blejzru a este by som si spokojne krochkal aky som nevkusný štramák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se