Přejít na obsah

Vaše malé obsese a fobie

Doporučené příspěvky

Ponožky vždycky až nakonec. Nahý člověk v ponožkách mi přijde srandovní, tak asi proto.

Jo, mně trochu taky, ale není nad to mít teplo od nohou hned z rána. Tady funkčnost vyhrává nad stylem. Když nad tím tak přemýšlím, nad nahým člověkem v ponožkách, tak si vybavím Mr. Beana.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výborný téma, většinou jsme se našel a často pobavil :smile_anim: , tak aspoň něco z mých úchyláren

knoflíky na peřině u nohou

bankovky setříděné podle velikosti a ksichtama ke mě

kontrola po zamčení autá dálkou jo, někdy bliknu, ale pak to musím zase odemknout a zamknout, protože dvěma zamčeními deaktivuju hlídání vnitřního rostoru

mobil v levý kapse u kalhot a klíče v právý u kabatu/bundy - vždycky

bordel na kuchyňské lince, různý drobky a ulepeniny - pořád jí útírám

zhasínám v místnostech, kde se zrovna nikdo nevyskytuje jak doma tak v práci, sem úplně šílenej z kolegy, přijde do práce rozsvítí a jde něco někam řešit

volný konec toaleťáku musí být ode zdi - když ne tak otáčím i na návštěvě

když něco klepu tak na zuby, dřevo shoří

ponožky si oblíkám až těsně před botama,chodím doma bosej, myslím si, že si je zamažu

při čůru si sedám i přes den, ale to je spíš lenost :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Jsem taky velmi háklivý na pořádek v autě, ten s dítětem ovšem v žádném případě udržet nelze. Pouze můžete následně napravovat škody. Pro Váš klid jen uvedu - alespoň v mém případě k tomu došlo - syn svým příchodem na svět jaksi samovolně vstoupil do nejužšího kruhu mého "egoismu" a všechno, co v autě napáchal beru s podivuhodným klidem, ačkoliv jinému člověku bych za stejné ukroutil hlavu. Věřím, že tak příroda chrání naše potomky před námi samotnými. :-)

Nedávno se kluk drápal do kufru auta, aby si tam hrál a při tom sponou na sandálku sedřel lak na nárazniku. I když mne každý śkrábanec neskutečně vytáćí, tohle mi nevadilo.

Snad to bude fungovat i u Vás.

Tohle je velká pravda. Vždycky jsem býval na svoje věci pedant, vážil si jich a staral se o ně, jak nejlíp to šlo.

Auto, elektronika atd.

Občas mi někdo řekl, počkej až přijdou děti a já si myslel, že se to nezmění, ale změnilo.

Věcí si výžím stejně, ale sám nevím, kde se ve mně bere taková míra tolerance.

Odkaz ke komentáři

Tak to tady opakovaně projíždím a pročítám a ani nevíte, jak se mi ulevilo, naprostou většinu zde popsaných "úletů" dělám také, takže jsem vlastně normální?! Normalita je dána masovostí projevů určitého typu, takže díky, všichni normální kolegové, ten zbytek, co se nevyjadřuje nebo dělá, že se tak nějak podobně, jako my, nechová, tak to jsou vlastně ti postižení. Beru to tak správně???

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

U mě jsou to věci spojené s cestováním:

Vždy beru špunty do uší - potřebuji ke spánku ticho.

Cestu obvykle plánuji delší dobu, než na ní pak strávím - prostě mě to baví :)

Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)...

Odkaz ke komentáři

Nevyjdu z domu neoholený, i na čundr beru holicí strojek, ráno si dávám studenou sprchu.

To není obsese, ale hygienický návyk :) Upraveno uživatelem Onisau
Odkaz ke komentáři

U mě jsou to věci spojené s cestováním:

Vždy beru špunty do uší - potřebuji ke spánku ticho.

Cestu obvykle plánuji delší dobu, než na ní pak strávím - prostě mě to baví :)

Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)...

....dík jsi mě uklidnil, že v tom nelítám sám..Taky bez nich nedám ani ránu.
Odkaz ke komentáři

Uff, tak to je solidní sbírka tady.

Na sobě naštěstí žádný takový návyky nepozoruju, až bych spíš řekl, že jsem zásadně nerutinní.

Každopádně vy s tím toaleťákem asi nejste úplně vzácnej případ: http://en.wikipedia....per_orientation

Ale předělávat to na návštěvě nebo v práci, to už mi přijde trochu moc.

Odkaz ke komentáři

Uff, tak to je solidní sbírka tady.

Na sobě naštěstí žádný takový návyky nepozoruju, až bych spíš řekl, že jsem zásadně nerutinní.

Každopádně vy s tím toaleťákem asi nejste úplně vzácnej případ: http://en.wikipedia....per_orientation

Ale předělávat to na návštěvě nebo v práci, to už mi přijde trochu moc.

To jsem si také představil. Jak mi z bytu odejde návštěva a já zjistím, že přenastavovala hajzlpapír :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...