Joe Lemonade Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Ponožky vždycky až nakonec. Nahý člověk v ponožkách mi přijde srandovní, tak asi proto. Jo, mně trochu taky, ale není nad to mít teplo od nohou hned z rána. Tady funkčnost vyhrává nad stylem. Když nad tím tak přemýšlím, nad nahým člověkem v ponožkách, tak si vybavím Mr. Beana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Výborný téma, většinou jsme se našel a často pobavil , tak aspoň něco z mých úchylárenknoflíky na peřině u nohoubankovky setříděné podle velikosti a ksichtama ke měkontrola po zamčení autá dálkou jo, někdy bliknu, ale pak to musím zase odemknout a zamknout, protože dvěma zamčeními deaktivuju hlídání vnitřního rostorumobil v levý kapse u kalhot a klíče v právý u kabatu/bundy - vždyckybordel na kuchyňské lince, různý drobky a ulepeniny - pořád jí útírámzhasínám v místnostech, kde se zrovna nikdo nevyskytuje jak doma tak v práci, sem úplně šílenej z kolegy, přijde do práce rozsvítí a jde něco někam řešitvolný konec toaleťáku musí být ode zdi - když ne tak otáčím i na návštěvěkdyž něco klepu tak na zuby, dřevo shoříponožky si oblíkám až těsně před botama,chodím doma bosej, myslím si, že si je zamažupři čůru si sedám i přes den, ale to je spíš lenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 při čůru si sedám i přes den, ale to je spíš lenost:smile_anim: a ako to riesis na verejnych? uff, hnusna predstava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 tam samozřejmě stojím, jen doma a v práci, jsme na pánskej jen 3 chlapifuj, to sem se voklepal z tý představy, fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Jsem taky velmi háklivý na pořádek v autě, ten s dítětem ovšem v žádném případě udržet nelze. Pouze můžete následně napravovat škody. Pro Váš klid jen uvedu - alespoň v mém případě k tomu došlo - syn svým příchodem na svět jaksi samovolně vstoupil do nejužšího kruhu mého "egoismu" a všechno, co v autě napáchal beru s podivuhodným klidem, ačkoliv jinému člověku bych za stejné ukroutil hlavu. Věřím, že tak příroda chrání naše potomky před námi samotnými. :-) Nedávno se kluk drápal do kufru auta, aby si tam hrál a při tom sponou na sandálku sedřel lak na nárazniku. I když mne každý śkrábanec neskutečně vytáćí, tohle mi nevadilo. Snad to bude fungovat i u Vás. Tohle je velká pravda. Vždycky jsem býval na svoje věci pedant, vážil si jich a staral se o ně, jak nejlíp to šlo. Auto, elektronika atd. Občas mi někdo řekl, počkej až přijdou děti a já si myslel, že se to nezmění, ale změnilo. Věcí si výžím stejně, ale sám nevím, kde se ve mně bere taková míra tolerance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Tak to tady opakovaně projíždím a pročítám a ani nevíte, jak se mi ulevilo, naprostou většinu zde popsaných "úletů" dělám také, takže jsem vlastně normální?! Normalita je dána masovostí projevů určitého typu, takže díky, všichni normální kolegové, ten zbytek, co se nevyjadřuje nebo dělá, že se tak nějak podobně, jako my, nechová, tak to jsou vlastně ti postižení. Beru to tak správně??? Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 U mě jsou to věci spojené s cestováním: Vždy beru špunty do uší - potřebuji ke spánku ticho.Cestu obvykle plánuji delší dobu, než na ní pak strávím - prostě mě to baví Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)... Popripade 90% borcu na Balkane (cast z nich v Adidas, cast v Adihas) s kozenou tastickou pres hrudnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Ja jsem na neco takoveho prilis linej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Nevyjdu z domu neoholený, i na čundr beru holicí strojek, ráno si dávám studenou sprchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Nevyjdu z domu neoholený, i na čundr beru holicí strojek, ráno si dávám studenou sprchu. To není obsese, ale hygienický návyk Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Nevyjdu z domu neoholený, i na čundr beru holicí strojek, ráno si dávám studenou sprchu. Já když se denně holím, tak krvácím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 U mě jsou to věci spojené s cestováním: Vždy beru špunty do uší - potřebuji ke spánku ticho. Cestu obvykle plánuji delší dobu, než na ní pak strávím - prostě mě to baví Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)... ....dík jsi mě uklidnil, že v tom nelítám sám..Taky bez nich nedám ani ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)... ja si v zachvatu nudy koupil teplakovku Gucci a ted resim, kam v tom vlastne budu chodit:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 ja si v zachvatu nudy koupil teplakovku Gucci a ted resim, kam v tom vlastne budu chodit:D Honzo, z Tebe lezou posledni dobou vjecy...... A jak v ty teplakovce vypadas? Troufam si tipnout..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Nemyslels spíš takhle? Hele seš normální, klobouk k teplákovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 woe, ladi mi s kabelkou, tak vo co de, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Uff, tak to je solidní sbírka tady. Na sobě naštěstí žádný takový návyky nepozoruju, až bych spíš řekl, že jsem zásadně nerutinní. Každopádně vy s tím toaleťákem asi nejste úplně vzácnej případ: http://en.wikipedia....per_orientation Ale předělávat to na návštěvě nebo v práci, to už mi přijde trochu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Uff, tak to je solidní sbírka tady. Na sobě naštěstí žádný takový návyky nepozoruju, až bych spíš řekl, že jsem zásadně nerutinní. Každopádně vy s tím toaleťákem asi nejste úplně vzácnej případ: http://en.wikipedia....per_orientation Ale předělávat to na návštěvě nebo v práci, to už mi přijde trochu moc. To jsem si také představil. Jak mi z bytu odejde návštěva a já zjistím, že přenastavovala hajzlpapír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se