Jeronimo Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 (upraveno) V 4. 1. 2014 v 14:17, zviry napsal: Tullamore dewDobrá volba, já dnes... Upraveno 4. ledna 2014 uživatelem Jeronimo
Stano74 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Intenzívny rašelinový zážitok z ostrova Islay : chuť nemusí každému sadnúť, ale za mňa palec hore.
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 přežral jsem se kachnou se zelím a bramb. knedlíkem, tak to ředím Zlatopramenem 11°
Horhe Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Jsem si říkal, jakej si dám voraz vod chlastu po Novym roce, ale dneska přijela tchýně, prej na tejden. Začalo to jednim pivem, pak flaška portskýho a teď bílá. At už je zejtra a jsem v práci.
abbot Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 20:21, Stano74 napsal: Laphroaig 10Y. Smutný , koupil jsem jí svému teamu za dokončený projekt a prý je to pěkný šmejd, co smrdí a nedá se pít...
Stano74 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Škoda že nie som členom teamu. Ja by som to ocenil. Každopádne k ,,oceneniu danej chuti " sa treba dopracovať - čiže ešte veľa projektov. :-)
marosh Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 21:05, abbot napsal: Smutný , koupil jsem jí svému teamu za dokončený projekt a prý je to pěkný šmejd, co sm.dí a nedá se pít... Říct o single malt whiskey, že je šmejd mě pobavilo. Nevědomost je někdy osvobuzující. Měl si jim koupit Jima Beama, to je navoněné nic.
abbot Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Jnj, příště koupím karton tuzemáku .Jiný team dostal 18 let Glenfiddich nějaký pátek zpátky. Sice měli radost, ale to, že je to skoro jako Jameson, taky moc nepotěšilo ...
marosh Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Tvl, že ten Váš projekt je znovurozjetí Dikobrazu, protože ti Tví podřízení umí vymyslet dobré frky...
abbot Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Já jsem jen hloupý projekťák, takže bohužel nemám žádný podřízený (aby to nevyznělo, že si hraju na něco, co nejsem) Holt to je svět IT , s tím nic nenadělám.
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tak laphroaig je hodne specificky a clovek si musi zvyknout, ale prirovnat glenfiddich k jamesonu je kacirstvi Jinak ja jsem k vanocum od tatky dostal pomerne hodne merlotu a cabernetu moravia od Valihracha, takze uz se tesim az si to privezu.
Gustaf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 teď si momentálně pochutnávám na tomhle
mondeo2 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 V 6. 1. 2014 v 15:31, Gustaf napsal: teď si momentálně pochutnávám na tomhle To znám, to se mi válí nahoře na kuchyňský lince, jenže je to už delší dobu prázdný...............bohužel
Gustaf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 jj, mě už se tam taky jeden válí....je výbornej kvašáček...
Návštěvník swanieck Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tak jsem se vrátil z dalekých cest domů.....po mejdanu, co organizovala doma naše starší dcera zůstalo moře pití..... jedna láhev z nich má na sobě výrazný nápis " STALINOVY SLZY "......Vodku moc nemusím, když tak nějakou Absolutku, tři soby a nebo klasika ruská Stoličnaja......kdo zná ty diktátroské slzy? Kdo poradí, jestli to smíchat s pomerančovým džusem TOMA a ochutnat. Nerad bych si zkazil chuť a názor na vodku.
M3maniac Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Já dnes coldrex, plzničku,budvárek a domácí višňičku a tady taková nuda
Dee Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Hezky, paracetamol a visnicka, to budou jatyrka skakat radosti
mondeo2 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 něco....... asi prej koňak, ale dostala mě tahle hláška: Z Comebacku : (Ozzák si dal skleničku bráchovice a omdlel.)Simona: ?Prostě přijal moc alkoholu a aby ho dokázal všechen zužitkovat, utlumil všechny ostatní funkce.?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se