grga_pitic Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 plzen...uz pata a porad se mi nedari zizen zahnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 plzen...uz pata a porad se mi nedari zizen zahnat Plzeň není na žízeň Plzeň ja na chuť a to v jakémkoliv množství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 (upraveno) no já sem dnes vypil litr hnusnýho vína, pak sem dostal hlad , tak sem si udělal fazole vod hainze a přišla žízeň, kterou zaháním mlíkem, páč tu nic jinýho není - takže kdybych se už nikdy nepřihlásil, tak nebudte smutní - prostě sem vybouch ....a kde tedy vlastně teď žiješ chlape, to pomalu smrádne skoro Holčovicema. Upraveno 1. září 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Plzeň je po léta moje nejoblíbenější pivo.Před pár dny jsem objevil toto a musím s hořkostí konstatovat,že mi chutná více.Velice doporučuji zkusit.A hlavně pořádně vychladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Nějaké italské červené nemůžu nají flašku ale bylo dobrý zmáknul jsem ho sám,a včil červené lambrusko večer teprve začíná,doufám,že se srazím se Snowem v hudbě,začínám mít melancholickou.Vidím to tak do třeh ráno,peřiny už mám v obýváku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Je to náhoda, že to jsou přesně 2 měsíce, ale zabrousil jsem do sklepa pro flašku slivovice a pošušňávám si na rodinném dědictví. Ještě je tam dost, ale měl bych to vypít, než bude další várka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Vodku z Božkova ledově vychlazenou z mražáku třetí panák na tři prsty ve viskovce..........jó hned je svět hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Je to náhoda, že to jsou přesně 2 měsíce, ale zabrousil jsem do sklepa pro flašku slivovice a pošušňávám si na rodinném dědictví. Ještě je tam dost, ale měl bych to vypít, než bude další várka. Kdybys měl nějaký problém, dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Perlivé jablečné víno http://www.cidrerie.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Právě jsem dopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tillman Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Havana Club Rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Kamarad ted prinesl pry vyborny 7 lety rum, tak zaciname... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Asi zdrhnu někam na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Burčák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 jedna domaci merunka v tekutem stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 ty mas podsklepeny stan???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Je to náhoda, že to jsou přesně 2 měsíce, ale zabrousil jsem do sklepa pro flašku slivovice a pošušňávám si na rodinném dědictví. Ještě je tam dost, ale měl bych to vypít, než bude další várka. tak jeste jednou:) ,ten podsklepeny stan:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Johnieho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 poslední dobou todle - stačí pár kapek a člověk není nafouklej jako po pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Mixuju si koktejl z mražených jahod. Ještě musím večer řídit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se