Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

No však můj tuzemák je téhož původu. Jeden soused si vozí co měsíc pár kanystrů, tak jsem s ním vyměnil nějakou slivovici za pár litrů tohoto.

 

To víno No man's land jsem včera zahlídl v Bulharsku, nejsi tam náhodou?

 

Já tam celou dobu chlastal, co nápoják AI nabízel. Nejvíc asi Mastiku. Anýzovej dryák, po kterým druhej den strašně bolí hlava a v hubě je neuvěřitelně sucho. Ale podávanej s kostkou ledu neskutečně chutnej. Domů jsem si přivezl tu nejsilnější mastiku co tam měli, má to 55 voltů. To bude to pravé ořechové v parnech na zahradě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, v Bulharsku! Měl ses ještě chvíli zdržet a dovalit na sraz! Mastika je brutál - takový bulharský Pernod (nebo kontušovka).

 

To je spíš OUZO, resp. nevidím mezi tím rozdíl.

 

Na sraz by to byl docela dobrej výlet, 450km tam a 450 km zpátky napříč Bulharskem, nejspíš taxíkem, hmmm, asi ne :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J. V. Pleva

Stropramen jsem tu kupoval vždycky, tak jsem chtěl zkusit, jak chutná imported Plzeň, no :worried_anim:

Jo, a cola tu je s glukókozovo-fruktózovým sirupem, což sice není takový hnus jako v US, ale ta cukrová mi tak nějak chutná nejlíp. Možná je to však jen otázka zvyku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ti nic nevyčítám, spíš jsem to jen blbě pochopil. Fakt je, že ten Staropramen tam byl na každym kroku a já si furt říkal, budu ochutnávat ty lokální močky a budu, dobrý pivo si dám doma..takže tejden utrpení - sebemrskačství.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J. V. Pleva

...sebemrskačství.

 

No to mi povídej, já mám tohle i se žrádlem. Vždycky si dám nějakou místní specialitu a pak paní Plevové závidím její řízek nebo stejk. Malý Josífek Věromírek je po mamince, takže v hospodě volí zásadně ze tří možností: svíčková, pizza nebo hranolky (bez kečupu, bez tatarky).

Tady jsem se Zagorkami i Kamenitzami už propil právě k tomu Staráči, případně Bitburgeru, to když chci být hodně divoký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vono když se to vezme kolem a kolem, tak technologii na výrobu piva jsme jim dodali my, akorát se to hoši salámisti furt nenaučili. Ono to pivo neni úplně nejhorší, ale je to jak kdybych chlastal nějakou sklářskou osmičku. V tom vedru, co tam bylo, přišla pořádně vychlazená Kamenitza na žížu vhod. A v tom to je, je to pivo na žížu, ne na chuť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Slivovicu od Jožina (ta vlevo) a od Irky (ta vpravo). Obojí z Březolup, obojí 53% a přitom každá jiná. Furt nevim, která je lepčí!

 

Sakra, tu fotku se dvěma lahvema čirý tekutiny sem ne a ne dostat!

Upraveno uživatelem ladisu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...