Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 No však můj tuzemák je téhož původu. Jeden soused si vozí co měsíc pár kanystrů, tak jsem s ním vyměnil nějakou slivovici za pár litrů tohoto. To víno No man's land jsem včera zahlídl v Bulharsku, nejsi tam náhodou? Já tam celou dobu chlastal, co nápoják AI nabízel. Nejvíc asi Mastiku. Anýzovej dryák, po kterým druhej den strašně bolí hlava a v hubě je neuvěřitelně sucho. Ale podávanej s kostkou ledu neskutečně chutnej. Domů jsem si přivezl tu nejsilnější mastiku co tam měli, má to 55 voltů. To bude to pravé ořechové v parnech na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Jasně, v Bulharsku! Měl ses ještě chvíli zdržet a dovalit na sraz! Mastika je brutál - takový bulharský Pernod (nebo kontušovka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Jasně, v Bulharsku! Měl ses ještě chvíli zdržet a dovalit na sraz! Mastika je brutál - takový bulharský Pernod (nebo kontušovka). To je spíš OUZO, resp. nevidím mezi tím rozdíl. Na sraz by to byl docela dobrej výlet, 450km tam a 450 km zpátky napříč Bulharskem, nejspíš taxíkem, hmmm, asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Dens mírně obměněná verze cestovatelského komba. V krámu měli i Staropramen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 V krámě měli Staropramen a ty sis koupil Prazdroj To já dneska nasadil po těch močkách typu Zagorka a Pirinsko zlatýho Zubra. Tomu říkám ňaminka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Stropramen jsem tu kupoval vždycky, tak jsem chtěl zkusit, jak chutná imported Plzeň, no Jo, a cola tu je s glukókozovo-fruktózovým sirupem, což sice není takový hnus jako v US, ale ta cukrová mi tak nějak chutná nejlíp. Možná je to však jen otázka zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Já ti nic nevyčítám, spíš jsem to jen blbě pochopil. Fakt je, že ten Staropramen tam byl na každym kroku a já si furt říkal, budu ochutnávat ty lokální močky a budu, dobrý pivo si dám doma..takže tejden utrpení - sebemrskačství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ...sebemrskačství. No to mi povídej, já mám tohle i se žrádlem. Vždycky si dám nějakou místní specialitu a pak paní Plevové závidím její řízek nebo stejk. Malý Josífek Věromírek je po mamince, takže v hospodě volí zásadně ze tří možností: svíčková, pizza nebo hranolky (bez kečupu, bez tatarky). Tady jsem se Zagorkami i Kamenitzami už propil právě k tomu Staráči, případně Bitburgeru, to když chci být hodně divoký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Vono když se to vezme kolem a kolem, tak technologii na výrobu piva jsme jim dodali my, akorát se to hoši salámisti furt nenaučili. Ono to pivo neni úplně nejhorší, ale je to jak kdybych chlastal nějakou sklářskou osmičku. V tom vedru, co tam bylo, přišla pořádně vychlazená Kamenitza na žížu vhod. A v tom to je, je to pivo na žížu, ne na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 ... to jak kdybych chlastal nějakou sklářskou osmičku.. Přesně tohle jsme si včera na srazu říkali (jen vzhledem k obsazení šlo o osmičku hutní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Včera u vody pivo-limonádu, večer u fotbalu pak točenou desítku z Černé Hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Plachetnici bez viněty a bez skleničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Bílej kubánskej, ale se skleničkou a ledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
U.turn Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Zrovna lemtam Krušovickou desítku A fakt chutná jako tenkját Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Ledové lambrusco, a venku právě začalo pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Pořád bílej rum a asi už mi leze zpátky i ušima, ale chutná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 (upraveno) Slivovicu od Jožina (ta vlevo) a od Irky (ta vpravo). Obojí z Březolup, obojí 53% a přitom každá jiná. Furt nevim, která je lepčí! Sakra, tu fotku se dvěma lahvema čirý tekutiny sem ne a ne dostat! Upraveno 2. července 2012 uživatelem ladisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Kam se na ty vase ethanolovy dobroty hrabu :-D Ja jedu tak 20 let vyhradne na Pepsi Max, nebo Coca-Cole zero (podle toho, co je zrovna v akci :-) Nouzove i light verzi, nerad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 ..Jegra..jak o život.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se