Návštěvník ?po Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 tudle sem dostal k narozeninám todle a je to fakt silný kafe = aspoń mi to dlouho vydrží
gas Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Toz jsem to znova zkontroloval a koupil jsem v makru toto: zacapa 23 o obsahu 1l ! za 1062 kc. V letaku je 0,7l, ale Ol makro ma za tuhle cenu litrovku. Rikam, ze je to nejak levny 1
bandicoot Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 No tak vono je to levný i za tu sedmičku. Stojí normálně 1500+Dík za tip, spokojím se z pražským Makrem, v Olmiku zřejmě nekdo něco posral. Nebo maj chybu v letáku, což bych uvítal.
Horhe Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 No tak vono je to levný i za tu sedmičku. Stojí normálně 1500+Dík za tip, spokojím se z pražským Makrem, v Olmiku zřejmě nekdo něco posral. Nebo maj chybu v letáku, což bych uvítal. Nevim no, je to taková relativně normální cena, pokud člověk nechodí nakupovat tvrdej to tesca.
filo-boxer Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Je co oslavovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Je co oslavovat. Tak na zdraví a ať se mu v zivotě daří,................................
Bison Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 (upraveno) Je co oslavovat. Tak vše nej... a hodně zdraví a do budoucna pevné nervy Upraveno 5. září 2012 uživatelem Bison
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 (upraveno) Je co oslavovat. Gratulace převeliká!!! Krásná holčička. Upraveno 6. září 2012 uživatelem NIGHTinGALE
kvejkr Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Diky gasi, vyrazim:) nevsim sis jestli meli slevy i na jiny rumy?
montemar Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 v diskotékovém baru v linzi lednice narvaná tímhle.. http://www.carpediem.com/en... nejpopulárnější pití.. tak jsem jednu taky zkusil, a světe div se, chutná to jako .... kombucha... (opakovat nebudu)
Návštěvník severes Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 greentonic. zeleny cas , vodka tonic
mondeo2 Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Včera hornický den ve Stráži pod Ralskem,pil jsem co teklo a bylo toho hodně,jsem rád, že jsem to přežil
Horhe Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 (upraveno) Dneska pro sichr kombinuju 2 různý chlasty, abych náhodou nevoslep, nebo nechcíp.Ta Mastika je fakt pošušňání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2012 uživatelem Horhe
Tomsn Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Lagavulin 16yo.. právě bumbám.. na tu nedám dopustit ještě s Laphr... Jinak sestra bude mít dítě a tak počítám, že otevřu a padne Glenfiddich 30yo. Whisky už nějákej pátek zbírám
Bert Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Je pár minut po páté ranní a já piji už druhou ranní kávu, ta první byla ve čtyři. Do háje s nespavostí ...
sibirnaya Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 (upraveno) coldrex horky napoj, minus dva chlapci na dilne - nejak nam tu radi viroza Upraveno 14. září 2012 uživatelem sibirnaya
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se