Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Celý minulý týden jsem se věnoval degustaci piva (i když mám raději dobré víno) - jakmile se mi do huby dostal Old Peculier, nic jiného už jsem nechtěl. Nejlepší "Ale", které jsem kdy pil...

Odesláno

Manek49: Obávám se, že u nás nikde resp. hledal jsem, ale bez valného úspěchu... :-( Degustoval jsem na potulkách Manchesterem a blízkým okolím.

Odesláno

Je to dobrý, je to dobrý, je to dobrý...

Black Stuff v Ol ?

Odesláno

Sem radsi vzal Cubaney solera 8yo... Sladky to teda neni vubec, chut srovnatelna s diplomatico anejo ci santiago de cuba, ktere je i pres stejnou voltaz 38% jemnejsi... Za mozna 450 bych to koupil podruhy, za 540 urcite ne... No nic jedem dal...

Neco sladsiho, ovocnyho v chuti pyrata tak cca za 500 neni? Zvazuju jestli dat druhou danci a vzit cubaney orangerie

Sladkou chuť má Legendario Elixr De Cuba 7yo jeho typickou chuť mu dávají macerované rozinky,o něco méně sladší je Legendario Ańecho 9yo,cena celkem přijatelná 460,- / 560,- CZK.

Ale Pyrat to není  :sad01_anim: ,k němu má Legendario dost daleko. :smile_anim:

Odesláno

Legendario 7yo je sladky az hruza, to uz nemuzu ani cejtit... Pitelny je capitan bucanero, to neni az tak sladky, ale pyrat je jinej level... Pyrat pohladi pomerancema a pak postupne zahreje i pres voltaz 40%... Nemam rad rumy, ktere jsou ostré a chutove cloveka dokopou

Odesláno

Legendario 7yo je sladky az hruza, to uz nemuzu ani cejtit... Pitelny je capitan bucanero, to neni az tak sladky, ale pyrat je jinej level... Pyrat pohladi pomerancema a pak postupne zahreje i pres voltaz 40%... Nemam rad rumy, ktere jsou ostré a chutove cloveka dokopou

Odesláno

Souhlas,je to skoro až takový likér (spíše pro ženské),ale celkem zajímavá je Zaya Gran Reserva 12 YO,trinidadský rum,chuť po vanilce,čokoládě a karamelu,mě chutnal moc,srovnávají ho se Zacapou 23 YO,dá se sehnat za celkem přijatelnou cenu.

Odesláno

Joo,  Holba to je pivicko...

Když jsem jako mladej bydlel v Sumperku tak jsem ten místní patok nechtěl ani cítit. 

Teď co bydlím v Praze ho vyhledávam, u našich si ji vždy dám a i na svatbu jsme ji museli sehnat :) 

Jarní prázdniny začaly. Sníh stojí za houby tak doplňujeme tekutiny.
4108d05ae22f03315cc1e5657d731344.jpg
00f30e6fef47a57aadd32fd17b132276.jpg

Odesláno (upraveno)

Leze na mě nějaká choroba, tak jsem šáhnul do sklepa pro bílou. Jedna z posledních lahví :(

post-8501-0-35765000-1455823590_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Horhe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...