Gustaf Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 ale zajímalo by mne, kdo toho arguse dělá. nikde to nejsem schopen najít. vsude jen,ze je to pro Lídl,ale pivovar žádnej...
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Argus Maestic Read more http://pivnirecenze.cz/10885-recenze-argus-maestic
Gustaf Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 no vida...tak Protivín. a ještě tak dobře hodnocený za 6,90 v akci...no nekup to
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 no vida...tak Protivín. a ještě tak dobře hodnocený za 6,90 v akci...no nekup to Muj nazor, pokud je dobre vychlazene, nemam problem.
Manek49 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 já vypiju skoro všechno...vyjma Nektaru. to bylo jediný pivo, který si dal jedno a řekl do dost tak je jasný, že prazdroj je prazdroj...ale tyhle Lidlovy mě neurazily... prostě se dají pít:)A už jsi zkusil Samsona?
Gustaf Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Muj nazor, pokud je dobre vychlazene, nemam problem.já taky ne... Samsona jsem asi taky měl, ale neutkvel mi tolik v paměti jako ten Nektar
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 já taky ne... Samsona jsem asi taky měl, ale neutkvel mi tolik v paměti jako ten Nektar Jj, Nektar poser-s hektar
Návštěvník tolja Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) já vypiju skoro všechno...vyjma Nektaru. to bylo jediný pivo, který si dal jedno a řekl do dost tak je jasný, že prazdroj je prazdroj...ale tyhle Lidlovy mě neurazily... prostě se dají pít:) Nektar mě nepěkně skolil někdy v roce 1990, když jsme na Šumavě na chalupě propíjeli svazáckou pokladnu, opravdu jsem tehdy nevěděl, co do záchoda strčit dřív. Od těch dob šířím osvětu, že kdo pije Nektar, posere hektar ještě bych doplnil, že Nektar pili Škopkovi v trilogii Slunce seno... Upraveno 20. července 2016 uživatelem tolja
Gustaf Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 tak sem rád, že nejsem jedinej já ho dal na vodě, když sme jeli Lužnici...a pak raději přešel na kolu s rumem
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ale von ten Rum-Tuzemak je taky peknej hnus
Návštěvník tolja Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Argus Maestic Read more http://pivnirecenze.cz/10885-recenze-argus-maestic prazdroj má konzistentní kvalitu, je to stálice, před zhruba deseti lety jsem byl unešený ze Svijanského mázu, dnes bych si ho už nedal, protože je to jiné pivo než tehdá Upraveno 20. července 2016 uživatelem tolja
Návštěvník tolja Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ale von ten Rum-Tuzemak je taky peknej hnus tak s kolou se dá vypít skoro všechno
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 prazdroj má konzistentní kvalitu, před zhruba deseti lety jsem byl unešený ze Svijanského mázu, dnes bych si ho už nedal, protože je to jiné pivo než tehdáZe jo? Ja teda neznam tyto podrobnosti, ale uz nejakou dobu ho nemusim. Vlastne se mu vyhybam.
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 tak s kolou se dá vypít skoro všechnoTo je fakt, take jsem ho v minulosti pil, ale dnes to aroma uz nedam.
FraK Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Záleží taky na tom, kde si to ten Lidl nechá momentálně vyrobit a jak moc mu při tom záleží na kvalitě nebo spíše na ceně. Argus z Protivína byl opravdu docela dobrý (minimálně ležák). Nevím, zda si to pivo Argus pořád nechávají dělat v Protivíně. Obecně bych ale řekl, že Lidl výrobky jsou docela kvalitní - aspoň tedy v porovnání s konkurenčními privátními značkami.
Návštěvník tolja Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Záleží taky na tom, kde si to ten Lidl nechá momentálně vyrobit a jak moc mu při tom záleží na kvalitě nebo spíše na ceně. Argus z Protivína byl opravdu docela dobrý (minimálně ležák). Nevím, zda si to pivo Argus pořád nechávají dělat v Protivíně. Obecně bych ale řekl, že Lidl výrobky jsou docela kvalitní - aspoň tedy v porovnání s konkurenčními privátními značkami. A má vůbec smysl zkoušet a zkoumat nějaké srágory, když na světě jsme jen jednou a máme to plzeňské?
Gustaf Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 má...já rád testuju i minipivovary a jiné druhy a značky piv...
Návštěvník tolja Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 má...já rád testuju i minipivovary a jiné druhy a značky piv... to je něco trochu jiného, minipivovary jsou pivní turistika, to je v pohodě, ale když vidím národ, jak houfně bere v kauflantu basy "piva" po třech padesáti za pulitr tak se mi dělá šoufl..
Maxel Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 @Svijanský máz: Naprostý souhlas. A to bych periodu zkrátil na 6 let - měli jsme ho na tchánově oslavě 70 velký sud, tehdy skvělé pivo. Dneska už ho nemusim. Jinak Arguse taky můžu. Stejně tak mi nevadí Corona - je to takový world-pivo, musí chutnat všude, tak je chuťově skoro nijaký. Podobně jako Heineken, ikdyž ten mi asi šmakuje vofous víc.
Gustaf Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 to je něco trochu jiného, minipivovary jsou pivní turistika, to je v pohodě, ale když vidím národ, jak houfně bere v kauflantu basy "piva" po třech padesáti za pulitr tak se mi dělá šoufl..Jj, jak se to jmenuje ten patok za 3,50...starocech nebo tak něco
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se