vraby Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Dnes 39 tak Džony Wolkr a Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Najím se a jdu vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 pod stromečkem na mne čekala Becherovka.....tož jsem si nalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Právě popíjím Rum ... žádnou jeho historickou náhražku v podobě Whiskey a podobných patoků co si začala pálit lůza na skotské vrchovině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 (upraveno) Právě popíjím Rum ... žádnou jeho historickou náhražku v podobě Whiskey a podobných patoků co si začala pálit lůza na skotské vrchovině No jo, vždyť jsi to vlastně už psal! Já holt nejsem fajnšmekr, ale vobyčejnej elitářskej hejsek Upraveno 24. prosince 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Tak tady se musím ohradit... Ty věci co dnes frčej jsou jen neumělou nahražkou Rumu... a tomu odpovídá i chuť a účinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Tak tady se musím ohradit... Ty věci co dnes frčej jsou jen neumělou nahražkou Rumu... a tomu odpovídá i chuť a účinek... ano lpíte na plagiátech věcí dob minulých..... nevěří, že Somálští piráti využívají účinek rumumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 nejaky captain cook+coke a este nejaky cabernet savignon za 3.50E ... je to sranda spijat sa sam pri chronomagu zatial co zvysok rodiny sleduje blbu telku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Tak tady se musím ohradit... Ty věci co dnes frčej jsou jen neumělou nahražkou Rumu... a tomu odpovídá i chuť a účinek... I když umění destilace zřejmě pochází ze 7. století z Číny, whisky, tak jak ji známe dnes, vznikla ve Skotsku koncem 15. století. A za počátek vzniku rumu se v karibské oblasti považují první pokusy otroků s melasou, cukrem a jejich fermentací ve století sedmnáctém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Trošku mě mrzí, že je tady zvyk nazývat slovem RUM jenom nechutnej patok vzniklý destilováním brambo, neboli Tuzemák... jedno z mála pozitivního co způsobila EU je , že už na flašce tahle záležitost nesmí mít ta tři magická slůvka R.U.M Rum začíná tam kde je Bacardi a pokračuje směrem k Zacapa etc. etc. do nezměrných chuťových výšin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 I když umění destilace zřejmě pochází ze 7. století z Číny, whisky, tak jak ji známe dnes, vznikla ve Skotsku koncem 15. století. A za počátek vzniku rumu se v karibské oblasti považují první pokusy otroků s melasou, cukrem a jejich fermentací ve století sedmnáctém. Já měl za to, že whisky se pálila tam, kde nebyla udělena licence na pálení rumu... ale možná se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 kurva to mě bolí,,,seru na to a du dál chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Historie rumu je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Já dostal pod stromek 2 litrovky Captain Morgan (rum?). Měl jsem si je vzít v neděli na hory, ale když ona se jedna láhev nějak omylem při rozbalování otevřela nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 tak jsem dostal pod stromeček 5 litrů domácí, tchánovy slivovice, tak jdu na to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Já dostal pod stromek 2 litrovky Captain Morgan (rum?). Měl jsem si je vzít v neděli na hory, ale když ona se jedna láhev nějak omylem při rozbalování otevřela nebo co... Ten je dobrý do long drinks... Třeba Cuba Libre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Ten je dobrý do long drinks... Třeba Cuba Libre Taky to glogám s kolou, ledem a limetkou - nevím, jestli to tak má nebo může být, ale děsně mi to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Taky to glogám s kolou, ledem a limetkou - nevím, jestli to tak má nebo může být, ale děsně mi to chutná Jsi chytrý čert.. piješ to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 piju červený, Tarapaca, něco Valley z Čile. Moc dobrý Asi to dorazím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Už i o tom chlastu mi to tady připadá divný? Nebo se pletu?Dáš jinou značku hodinek špatně! Dáš jiné pití špatně! Prooooččččč??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se