Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Právě popíjím Rum ... žádnou jeho historickou náhražku v podobě Whiskey a podobných patoků co si začala pálit lůza na skotské vrchovině :)
No jo, vždyť jsi to vlastně už psal! :lol2:

Já holt nejsem fajnšmekr, ale vobyčejnej elitářskej hejsek :)
Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady se musím ohradit... Ty věci co dnes frčej jsou jen neumělou nahražkou Rumu... a tomu odpovídá i chuť a účinek...

ano lpíte na plagiátech věcí dob minulých..... nevěří, že Somálští piráti využívají účinek rumumu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Tak tady se musím ohradit... Ty věci co dnes frčej jsou jen neumělou nahražkou Rumu... a tomu odpovídá i chuť a účinek...

I když umění destilace zřejmě pochází ze 7. století z Číny, whisky, tak jak ji známe dnes, vznikla ve Skotsku koncem 15. století. A za počátek vzniku rumu se v karibské oblasti považují první pokusy otroků s melasou, cukrem a jejich fermentací ve století sedmnáctém.

Odkaz ke komentáři

Trošku mě mrzí, že je tady zvyk nazývat slovem RUM jenom nechutnej patok vzniklý destilováním brambo, neboli Tuzemák... jedno z mála pozitivního co způsobila EU je , že už na flašce tahle záležitost nesmí mít ta tři magická slůvka R.U.M :)

Rum začíná tam kde je Bacardi a pokračuje směrem k Zacapa etc. etc. do nezměrných chuťových výšin...

Odkaz ke komentáři

I když umění destilace zřejmě pochází ze 7. století z Číny, whisky, tak jak ji známe dnes, vznikla ve Skotsku koncem 15. století. A za počátek vzniku rumu se v karibské oblasti považují první pokusy otroků s melasou, cukrem a jejich fermentací ve století sedmnáctém.

Já měl za to, že whisky se pálila tam, kde nebyla udělena licence na pálení rumu... ale možná se pletu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...