Chumpus Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Taky to glogám s kolou, ledem a limetkou - nevím, jestli to tak má nebo může být, ale děsně mi to chutná very good obyč Bacardi, Havana a CaptMorgan taky míchám s kolou. Něco jsem nedávno nakoupil ve vomfassu a ještě jsem se k tomu ani nedostal. Jdu to napravit Už i o tom chlastu mi to tady připadá divný? Nebo se pletu?Dáš jinou značku hodinek špatně! Dáš jiné pití špatně! Prooooččččč??? Měl bys to brát trochu s rezervou...chvilku se zamysli a ono to půjde.
vraby Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 very good obyč Bacardi, Havana a CaptMorgan taky míchám s kolou. Něco jsem nedávno nakoupil ve vomfassu a ještě jsem se k tomu ani nedostal. Jdu to napravit Měl bys to brát trochu s rezervou...chvilku se zamysli a ono to půjde. Jak myslíš.......
Jay Doll Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Musím se přiznat, že běžně nepiju. Ale ten štěrdej den si zasloužil zapít - takže zlatá Tequila
brett Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Dnes, na základě Kamilovy inspirace v jiném vlákně: btw: osobní návštěvu v této palírně jsem již rovněž vykonal :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Dnes, na základě Kamilovy inspirace v jiném vlákně... Dobrá volba, já mám trochu jinou.
brett Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Kamile, vyhnal jsi mě do sklípku, joo toho s vínem, abych teda lehce OT, protože to zatím nepiju , poodhalil jiný vlastnoručně stáčený skvost :-)
PepaSFI Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 já včera pil celkem ucházející Vavřinecké, ono po těch všech chlebíčkách a jiných blafech celkem asi nemá smysl snažit se pít kdoví jakou kvalitu. A taky jsem si dal jogurt Veselý táta.
MarcelG Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 skleničku ESPLENDIDO, opět...moc dobrééé
Jakubisko Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Povinnosti me odvolaly zpet na Slovensko, takze dnes si dopravam Zlateho Bazanta
Skalamander Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Mám dotaz na zdejší singlmaltkáře: Jakou whisky zvolit jako dárek pro člověka, který nikdy single malt nepil. Jedná se o člověka, který pravidelně pije nejrůznější míchané whisky. Je lepší, pro ukázání rozdílu oproti míchaným, zvolit něco hodně výrazného, nebo začít zvolna? Napadl mě Highland Park popř. v krajím případě Talisker, kde plně ucítí sílu a chuť. Nebo je lepší něco jemnějšího, např. Cardhu?
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Já bych zkusil něco jemnějšího pro začátek Glenlivet nebo Macallan.
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 ... momentálně absinth s kofolou (brutální) a už se stmívá = oslavuji nový sníh
KFL Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 ... momentálně absinth s kofolou (brutální) a už se stmívá = oslavuji nový sníh Se mnou nepiješ, nelži
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Se mnou nepiješ, nelži však ono to přijde
Zibesoni Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Vlákno music od steel mě inspirovalo k otázce. Co k té muzice třeba pijete? Já zrovinka Starou mysliveckou. Poslední dobou je to moje preferovaná kořalička. Dnes zrovna specialitu z Ameriky - likér z Whisky jménem Southern Comfort
brett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Mám dotaz na zdejší singlmaltkáře: Jakou whisky zvolit jako dárek pro člověka, který nikdy single malt nepil. Jedná se o člověka, který pravidelně pije nejrůznější míchané whisky. Je lepší, pro ukázání rozdílu oproti míchaným, zvolit něco hodně výrazného, nebo začít zvolna? Napadl mě Highland Park popř. v krajím případě Talisker, kde plně ucítí sílu a chuť. Nebo je lepší něco jemnějšího, např. Cardhu? Cokoli.... Dokud nezačneš/dotyčný nezačne porovnávat navzájem a vkládat vjemy do chuťové banky, tak nic pozná, resp. ani nemůže hodnotit než to jedno jediné (taky nejdůležitější!) CHUTNÁ - NECHUTNÁ :-)
brett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 ... dnes, ovocný čaj se slivovicí, jakož i celý týden. Jsem nachlazený a léčím se :-) Nicméně alespoň pro oživení - zátiší s koňaky (to úplně vpravo je Armagnanc)
Zibesoni Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Smekám před vybraným vkusem, pan kolega je opravdu požitkář.
brett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Smekám před vybraným vkusem, pan kolega je opravdu požitkář. To je holt věkem. K tomu se postupně propijí i jiní :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se