Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Taky to glogám s kolou, ledem a limetkou - nevím, jestli to tak má nebo může být, ale děsně mi to chutná :speak_cool:

very good :thumbsup_anim: obyč Bacardi, Havana a CaptMorgan taky míchám s kolou. Něco jsem nedávno nakoupil ve vomfassu a ještě jsem se k tomu ani nedostal. Jdu to napravit :)

Už i o tom chlastu mi to tady připadá divný? Nebo se pletu?Dáš jinou značku hodinek špatně! Dáš jiné pití špatně! Prooooččččč???

Měl bys to brát trochu s rezervou...chvilku se zamysli a ono to půjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Mám dotaz na zdejší singlmaltkáře:

Jakou whisky zvolit jako dárek pro člověka, který nikdy single malt nepil. Jedná se o člověka, který pravidelně pije nejrůznější míchané whisky. Je lepší, pro ukázání rozdílu oproti míchaným, zvolit něco hodně výrazného, nebo začít zvolna? Napadl mě Highland Park popř. v krajím případě Talisker, kde plně ucítí sílu a chuť. Nebo je lepší něco jemnějšího, např. Cardhu?

Odkaz ke komentáři

Vlákno music od steel mě inspirovalo k otázce. Co k té muzice třeba pijete? Já zrovinka Starou mysliveckou. Poslední dobou je to moje preferovaná kořalička.

Dnes zrovna specialitu z Ameriky - likér z Whisky jménem Southern Comfort

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz na zdejší singlmaltkáře:

Jakou whisky zvolit jako dárek pro člověka, který nikdy single malt nepil. Jedná se o člověka, který pravidelně pije nejrůznější míchané whisky. Je lepší, pro ukázání rozdílu oproti míchaným, zvolit něco hodně výrazného, nebo začít zvolna? Napadl mě Highland Park popř. v krajím případě Talisker, kde plně ucítí sílu a chuť. Nebo je lepší něco jemnějšího, např. Cardhu?

Cokoli.... Dokud nezačneš/dotyčný nezačne porovnávat navzájem a vkládat vjemy do chuťové banky, tak nic pozná, resp. ani nemůže hodnotit než to jedno jediné (taky nejdůležitější!) CHUTNÁ - NECHUTNÁ :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...