Chumpus Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Taky to glogám s kolou, ledem a limetkou - nevím, jestli to tak má nebo může být, ale děsně mi to chutná very good obyč Bacardi, Havana a CaptMorgan taky míchám s kolou. Něco jsem nedávno nakoupil ve vomfassu a ještě jsem se k tomu ani nedostal. Jdu to napravit Už i o tom chlastu mi to tady připadá divný? Nebo se pletu?Dáš jinou značku hodinek špatně! Dáš jiné pití špatně! Prooooččččč??? Měl bys to brát trochu s rezervou...chvilku se zamysli a ono to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 very good obyč Bacardi, Havana a CaptMorgan taky míchám s kolou. Něco jsem nedávno nakoupil ve vomfassu a ještě jsem se k tomu ani nedostal. Jdu to napravit Měl bys to brát trochu s rezervou...chvilku se zamysli a ono to půjde. Jak myslíš....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2009 Musím se přiznat, že běžně nepiju. Ale ten štěrdej den si zasloužil zapít - takže zlatá Tequila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 Dnes, na základě Kamilovy inspirace v jiném vlákně: btw: osobní návštěvu v této palírně jsem již rovněž vykonal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 Dnes, na základě Kamilovy inspirace v jiném vlákně... Dobrá volba, já mám trochu jinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 Kamile, vyhnal jsi mě do sklípku, joo toho s vínem, abych teda lehce OT, protože to zatím nepiju , poodhalil jiný vlastnoručně stáčený skvost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 já včera pil celkem ucházející Vavřinecké, ono po těch všech chlebíčkách a jiných blafech celkem asi nemá smysl snažit se pít kdoví jakou kvalitu. A taky jsem si dal jogurt Veselý táta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 "zátiší se single malty" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 skleničku ESPLENDIDO, opět...moc dobrééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Povinnosti me odvolaly zpet na Slovensko, takze dnes si dopravam Zlateho Bazanta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Mám dotaz na zdejší singlmaltkáře: Jakou whisky zvolit jako dárek pro člověka, který nikdy single malt nepil. Jedná se o člověka, který pravidelně pije nejrůznější míchané whisky. Je lepší, pro ukázání rozdílu oproti míchaným, zvolit něco hodně výrazného, nebo začít zvolna? Napadl mě Highland Park popř. v krajím případě Talisker, kde plně ucítí sílu a chuť. Nebo je lepší něco jemnějšího, např. Cardhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Já bych zkusil něco jemnějšího pro začátek Glenlivet nebo Macallan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 ... momentálně absinth s kofolou (brutální) a už se stmívá = oslavuji nový sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 ... momentálně absinth s kofolou (brutální) a už se stmívá = oslavuji nový sníh Se mnou nepiješ, nelži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Se mnou nepiješ, nelži však ono to přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zibesoni Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Vlákno music od steel mě inspirovalo k otázce. Co k té muzice třeba pijete? Já zrovinka Starou mysliveckou. Poslední dobou je to moje preferovaná kořalička. Dnes zrovna specialitu z Ameriky - likér z Whisky jménem Southern Comfort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Mám dotaz na zdejší singlmaltkáře: Jakou whisky zvolit jako dárek pro člověka, který nikdy single malt nepil. Jedná se o člověka, který pravidelně pije nejrůznější míchané whisky. Je lepší, pro ukázání rozdílu oproti míchaným, zvolit něco hodně výrazného, nebo začít zvolna? Napadl mě Highland Park popř. v krajím případě Talisker, kde plně ucítí sílu a chuť. Nebo je lepší něco jemnějšího, např. Cardhu? Cokoli.... Dokud nezačneš/dotyčný nezačne porovnávat navzájem a vkládat vjemy do chuťové banky, tak nic pozná, resp. ani nemůže hodnotit než to jedno jediné (taky nejdůležitější!) CHUTNÁ - NECHUTNÁ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 ... dnes, ovocný čaj se slivovicí, jakož i celý týden. Jsem nachlazený a léčím se :-) Nicméně alespoň pro oživení - zátiší s koňaky (to úplně vpravo je Armagnanc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zibesoni Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Smekám před vybraným vkusem, pan kolega je opravdu požitkář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Smekám před vybraným vkusem, pan kolega je opravdu požitkář. To je holt věkem. K tomu se postupně propijí i jiní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se