Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Teď je to kafe nad učebnicí občanského práva hmotného a zákoníkem. 1
daeriel Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Akurat som sa vratil z degustacie vin z produkcie vinarstva Hrabal a doniesol som si Hrabal Sekt Brut. Velmi prijemne a osviezujuce pitie.
Drexxy Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Teď je to kafe nad učebnicí občanského práva hmotného a zákoníkem. Ale, kolega je stejne postizeny :-). Ktery semestr a kde? Ja koncim 3., Brno, podle toho OPH to tipuju tak nejak stejne
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ale, kolega je stejne postizeny :-). Ktery semestr a kde? Ja koncim 3., Brno, podle toho OPH to tipuju tak nejak stejne Končím třetí semestr v Olomouci, chybí mi akorát OPH první část a sociologie... Ten občan je docela síla, je toho na jeden semestr moc. 1
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Tak a teď přišla na řadu slivovice, aby se myšlenky usadily a vyrušily se účinky kafe 1
filo-boxer Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Přes den jsem se teď dal na čajíčky, hlavně zelené. Zatím se ale spíš rozkoukávám, musím pořídit nějaký hardware a taky najít nějaký spolehlivý a zaplatitelný zdroj "opravdového" čaje. Hodně se mi líbí Teespeicher z Hamburku. Hodně se dá toho najít na Ebay, prodejci přímo z Číny, ale tam mám trochu obavy co mi pošlou. Co na to místní milovníci čaje?
Skalamander Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Já se právě učím trest a se slzou v oku vzpomínám na učení OPH
Gilius Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Přes den jsem se teď dal na čajíčky, hlavně zelené. Zatím se ale spíš rozkoukávám, musím pořídit nějaký hardware a taky najít nějaký spolehlivý a zaplatitelný zdroj "opravdového" čaje. Hodně se mi líbí Teespeicher z Hamburku. Hodně se dá toho najít na Ebay, prodejci přímo z Číny, ale tam mám trochu obavy co mi pošlou. Co na to místní milovníci čaje? Chystám se teď do Práglu za klukama.....z jiného oboru,než tady.....spousta z nich na čajích ujíždí....vysosám info a dám Ti nějaké tipy
Gilius Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 jasně...viz SZ. Jedu na setkání lidí ze serveru BU.cz......zafechtit si,pokecat a tak........třeba mi vyjde čas i na potkání s lidma odtud.
filo-boxer Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Chystám se teď do Práglu za klukama.....z jiného oboru,než tady.....spousta z nich na čajích ujíždí....vysosám info a dám Ti nějaké tipy Jo, sosej sosej Díkec!
Kalifx Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Momentálně vynikající Maisel's Weisse v provedení Dunkel...
Murphy97 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 aktuálně: ústy: horký čaj a Coldrex nosem: Nasivin no, snad to není ta prasátková...
Chumpus Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Přes den jsem se teď dal na čajíčky, hlavně zelené. Zatím se ale spíš rozkoukávám, musím pořídit nějaký hardware a taky najít nějaký spolehlivý a zaplatitelný zdroj "opravdového" čaje. Hodně se mi líbí Teespeicher z Hamburku. Hodně se dá toho najít na Ebay, prodejci přímo z Číny, ale tam mám trochu obavy co mi pošlou. Co na to místní milovníci čaje? Zkus kouknout sem http://caj.pozitek.cz/ Něco už jsem tam pořizoval a šlo to. Ale nejsem nějaký extrémní milovník čaje, jenom ho rád piju a neni mi úplně jedno co to je.
Zibesoni Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 V tomto počasí nejraději horký čaj s kapkou Tuzemáku a citronem.
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Zkus kouknout sem http://caj.pozitek.cz/ Něco už jsem tam pořizoval a šlo to. Ale nejsem nějaký extrémní milovník čaje, jenom ho rád piju a neni mi úplně jedno co to je. Dík za tip. Pobavila mě jejich pobídka k většímu nákupu - poštovné zdarma.
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 právě si mixuju spišskou hruškovici s jihomoravskou 3x pálenou slivovicí :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 právě si mixuju spišskou hruškovici s jihomoravskou 3x pálenou slivovicí :-) No ty dopadneš! Proč tohle vlákno vždycky někdo otevře a já si musím jít nalít? Jestli náhodou nejsem skrytej notorik. Ale vlastně nebýt Chronomagu ani si nedám skotskou. Tak asi dorazím Talisker.
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 No ty dopadneš! Proč tohle vlákno vždycky někdo otevře a já si musím jít nalít? Jestli náhodou nejsem skrytej notorik. Ale vlastně nebýt Chronomagu ani si nedám skotskou. Tak asi dorazím Talisker. No tak ... bon apetit! :-)
lemiho Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Přes den jsem se teď dal na čajíčky, hlavně zelené. Zatím se ale spíš rozkoukávám, musím pořídit nějaký hardware a taky najít nějaký spolehlivý a zaplatitelný zdroj "opravdového" čaje. Hodně se mi líbí Teespeicher z Hamburku. Hodně se dá toho najít na Ebay, prodejci přímo z Číny, ale tam mám trochu obavy co mi pošlou. Co na to místní milovníci čaje? Vřele doporučuji www.Teanet-CN.cz Čaje je možné objednat po internetu nebo koupit přímo v čajovně v Jeruzalémské ulici v Praze. Majitel je Číňan, čaje si sám dováží a nabídku mívá vynikající.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se