Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Teď je to kafe nad učebnicí občanského práva hmotného a zákoníkem.

• Hlasovat proti 1
Odesláno
Teď je to kafe nad učebnicí občanského práva hmotného a zákoníkem.

Ale, kolega je stejne postizeny :-). Ktery semestr a kde? Ja koncim 3., Brno, podle toho OPH to tipuju tak nejak stejne :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
Ale, kolega je stejne postizeny :-). Ktery semestr a kde? Ja koncim 3., Brno, podle toho OPH to tipuju tak nejak stejne :thumbsup_anim:

Končím třetí semestr v Olomouci, chybí mi akorát OPH první část a sociologie... Ten občan je docela síla, je toho na jeden semestr moc.

• Hlasovat proti 1
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak a teď přišla na řadu slivovice, aby se myšlenky usadily a vyrušily se účinky kafe :D

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Přes den jsem se teď dal na čajíčky, hlavně zelené. Zatím se ale spíš rozkoukávám, musím pořídit nějaký hardware a taky najít nějaký spolehlivý a zaplatitelný zdroj "opravdového" čaje. Hodně se mi líbí Teespeicher z Hamburku. Hodně se dá toho najít na Ebay, prodejci přímo z Číny, ale tam mám trochu obavy co mi pošlou.

Co na to místní milovníci čaje?

Odesláno
Přes den jsem se teď dal na čajíčky, hlavně zelené. Zatím se ale spíš rozkoukávám, musím pořídit nějaký hardware a taky najít nějaký spolehlivý a zaplatitelný zdroj "opravdového" čaje. Hodně se mi líbí Teespeicher z Hamburku. Hodně se dá toho najít na Ebay, prodejci přímo z Číny, ale tam mám trochu obavy co mi pošlou.

Chystám se teď do Práglu za klukama.....z jiného oboru,než tady.....spousta z nich na čajích ujíždí....vysosám info a dám Ti nějaké tipy :)

Odesláno

Zkus kouknout sem http://caj.pozitek.cz/

Něco už jsem tam pořizoval a šlo to. Ale nejsem nějaký extrémní milovník čaje, jenom ho rád piju a neni mi úplně jedno co to je.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
právě si mixuju spišskou hruškovici s jihomoravskou 3x pálenou slivovicí :-)

No ty dopadneš! :)

Proč tohle vlákno vždycky někdo otevře a já si musím jít nalít? Jestli náhodou nejsem skrytej notorik. Ale vlastně nebýt Chronomagu ani si nedám skotskou. Tak asi dorazím Talisker.:)

post-147-1267220226.jpg

Odesláno
No ty dopadneš! :)

Proč tohle vlákno vždycky někdo otevře a já si musím jít nalít? Jestli náhodou nejsem skrytej notorik. Ale vlastně nebýt Chronomagu ani si nedám skotskou. Tak asi dorazím Talisker.:)

No tak ... bon apetit! :-)

Odesláno

Vřele doporučuji www.Teanet-CN.cz Čaje je možné objednat po internetu nebo koupit přímo v čajovně v Jeruzalémské ulici v Praze. Majitel je Číňan, čaje si sám dováží a nabídku mívá vynikající.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...