Vorel Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Právě dorazily rumové lahvinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Sobotní Oktagon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Dneska voňavá nálož, 53% Baker’s BourbonSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Dneska pokračování...Gauner... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 IPL 13 od Pivovaru Řeporyje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Já dneska začínám popíjet tuhle "dobrotu" v množství 4 l, bude fičák ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Dnes rum i s poučením z moudré knihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Moje pani a dcerka pořád básní o těch smoothie. Tak to zkouším a dobrý…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Mixela for ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 před 20 minutami, horal napsal: Mixela for ever Jj, mixela alias rychlá zduněla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 (upraveno) Jen ovoce a zeleninka a dobrá vodka . Spíš zdravý džusík. Upraveno 5. září 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Rodinná oslava byla hned příjemnější V daný okamžik mi nejvíce chutnal Demons Share ve kterém byla cítit hruška a její drsnost ( zlí jazykové tvrdí, že je tam cítit i marcipánový perník, ale nikdo z nás ho tam nenašel ), takže jsem se mu pověnoval zbytek večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Nic horšího než demons share jsem dlouho nepil:) nakonec jsem to smichal s pampeliskovym medem na zimu do čaje dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Nojo, jenže Ty jsi se snažil vychutnávat, zatímco já s tím ve formě MVK ( malý veselý kalíšek ) zapíjel grilovaný sýr a klobásky , a na to se jaksi vanilky nebo čokoláda nehodí, o banánech a pomerančích nemluvě V sobotu už dorazilo to " pravé ořechové " - vynikající slivovička, meruňka, hruškovice, broskvovice, třešňovice a božská oškerušovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Tak to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se