honza71 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Dnes tu prevláda vínko... To Honza71 To Chablis od akého vinára ? Tvoje resumé? No ono se teď do tý zimy už moc nehodí, tak jsem to nechtěl rozebírat. Ani ročník ani kvalita nejsou ohromující. Ale z Albertu v akci za 130,- to byl dobrej kauf. Je to Chablis 2009 od P. de MARCILLY FRÉRES. Mezi Chablis slabší, ale jinak dobré bílé víno. Tož asi tak. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 No ono se teď do tý zimy už moc nehodí, tak jsem to nechtěl rozebírat. Ani ročník ani kvalita nejsou ohromující. Ale z Albertu v akci za 130,- to byl dobrej kauf. Je to Chablis 2009 od P. de MARCILLY FRÉRES. Mezi Chablis slabší, ale jinak dobré bílé víno. Tož asi tak. Dnes nie som ani ja moc zimný, pijem rosé.... Tie dobré Chablis väčšinou nemáme chuť zaplatiť a tak si za rovnaké peniaze kúpim radšej slovenské, alebo české Chardonnay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Dnes nie som ani ja moc zimný, pijem rosé.... Tie dobré Chablis väčšinou nemáme chuť zaplatiť a tak si za rovnaké peniaze kúpim radšej slovenské, alebo české Chardonnay... Ono se ale dobré Chablis vyplatí zaplatit. Jen je lepší ho kupovat ve Francii, Belgii, případně Německu a ne tady. Jako ostatní zboží i francouzská vína jsou u nás často velmi předražená. Ale na "obyčejný" večer bylo to dnešní OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Ono se ale dobré Chablis vyplatí zaplatit. Jen je lepší ho kupovat ve Francii, Belgii, případně Německu a ne tady. Jako ostatní zboží i francouzská vína jsou u nás často velmi předražená. Ale na "obyčejný" večer bylo to dnešní OK. Já kupuju dobré Chablis u Marks & Spencera. Teda přesněji řečeno - mně přijde dobré. Nicméně dneska né, dnes popíjím svařáček a už pěkně šlape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Nějaký byliný lázeňský likér (Darkov). No jsem v příjemné náladě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 ..... alebo české Chardonnay... :lol2: a to je jako co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Ono se ale dobré Chablis vyplatí zaplatit. Jen je lepší ho kupovat ve Francii, Belgii, případně Německu a ne tady. Jako ostatní zboží i francouzská vína jsou u nás často velmi předražená. Ale na "obyčejný" večer bylo to dnešní OK. Súhlas... Škoda, že to dobré Chablis začína na min. 30,- ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 :lol2: a to je jako co? nerozumiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 nerozumiem... .. my máme převážně moravská vína :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 .. my máme převážně moravská vína :-) a jéje.... a ja som myslel, že češi a moraváci sú ešte spolu:cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 a jéje.... a ja som myslel, že češi a moraváci sú ešte spolu:cheers: To s tím ani nesouvisí :-) Jde spíš o zeměpisnou znalost, kde to víno roste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 To s tím ani nesouvisí :-) Jde spíš o zeměpisnou znalost, kde to víno roste :-) je to možno tým, že my to bežne tak neškatulkujem, že malokarpatské, južnoslovenské, východoslovenské.... jednoducho slovenské.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Heh Právě jsem se vrátil z tahu.Byl to dobrý tah.Akorát nevím jestli mi ráno nepraskne hlava bo jsem se naléval Kozlem 11.Tak DobrouMusím potichu manželka má dobré uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 po dlouhé době 12° Budvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Slivovička, domácí, výtečná .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 earl grey s citronem a medem = tentokrat jsem vazne sick 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Otevrel jsem Jim Beam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 včera portské, dneska portské, žádnou extra značku, royal oporto tawny, ale mě to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Jo a vcera, vcera jsem pil pivo (plzenske) a vodku (ruskou) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Červené vínko - Sicílie, moc dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se