Chumpus Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 ...mam nachystane vyborne portske Jedna z jistot fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Tullamorku...dobré vínko....a pokud jde jen o light pocucávání v létě tak miluji mojito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 domácí mojito. ale neni tak dobrý, jako v potrefený huse.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Moje drahá umí výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) je to o špičkové mátě a ron metusalem... Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 dopil jsem 17 lete amontillado a styska se mi po oblasti jerezu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Ron Zacapa - 23 Aňos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Ron Zacapa - 23 Aňos. Aha, to si zase počteme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Dnes jsem "jen" na domácí slivovici :-)(bez fota) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Belugu, zatim asi nejlepsi vodka, co jem mel vy tyhle cenovy kategorii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Průduškovej čaj s 30 kapkama Stoptussinu... který mimochodem chutnaj tak, jako kdybych je měl v lékarničce těch 23 aňos taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Aha, to si zase počteme Nic nebude :-) Dnes mi nikdo hodinky nerozbil. Naopak, pěkně jsem si je ve vitrínkách naleštil, přeskládal a srovnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 vsak hovor, vypravej, prehanej, ako si lestil, skladal rovnal... prihod par foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 tak právě jsem si rozdělal http://www.vinovin.cz/ryzlink-rynsky-pozdni-sber-polosuche-2007-modry-sklep-novy-saldorf-648.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 vsak hovor, vypravej, prehanej, ako si lestil, skladal rovnal... prihod par foto Je to super pocit, když Ti během chvíle projde rukama dost starých i nových Orlíků, několik 97-ček, krásný Bauhausy, kompletní produkční řada Diplomatů, potěšíš se barevnou škálou PS dvojek, přiřadíš k nim jedničky a na jedněch z nich uvidíš místo nápisu Prim napsáno Elton. No a co teprve digitálky s češtinou .... Fotky zatím nebudou, je to ještě syrový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Je to super pocit, když Ti během chvíle projde rukama dost starých i nových Orlíků, několik 97-ček, krásný Bauhausy, kompletní produkční řada Diplomatů, potěšíš se barevnou škálou PS dvojek, přiřadíš k nim jedničky a na jedněch z nich uvidíš místo nápisu Prim napsáno Elton. No a co teprve digitálky s češtinou .... Fotky zatím nebudou, je to ještě syrový. Hele kolik máš těch rumů? Přestaň se vytahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Však už mlčím :-) Ty rumy mám jen dva, dorostenka naštěstí taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 vodku a martini "shaken, not stirred" akorát chybí Omegy na pazouře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Vzheledm k denní době - kofolu.Nápoje pro dospělé až po setmění :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Včera jsme si otevřeli Gigondas. IMHO vysoká škola červenýho vína. To jsem čuměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se